| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
Останній конфлікт почався під Конотопом, потім був Батурин, Січ, Крути, голодомори, репресії ... не підкажете, для чого росіяни прийшли зі зброєю на наші землі?
І мене не хвилює якої національності їх лідер.
Ненавидіти росіян ніхто не закликає, але ті з них, хто каже, що окупація є благом, цього заслуговують.
Нації вмирають коли їм відбирає мову.
Кстати, название темы напомнило старый советский анкедот...
"Все для человека, все во имя человека..."
Интерпретация на украинский лад:
- Вы слыхали? В Україні зневажаються права україномовного кіноглядача!
И знаете, я даже киноглядача этого видел...
Не треба було зраджувати. А під Полтавой хто намерть стояв? Га? Коли гарнізон був майже знищений. Хто за зброю узявся? УКРАЇНЦІ.
Я зневажав и буду зневажати зрадників. Таких як ваш Пилип Орлик, Мазепа, Ю. Хмельницький і таке інше. Їх зрада привела на Україну біду. І преведе знову, такі ж самі зрадникі і при владі, а яка влада така і політика, а хто буде платити за це все? МИ. Українці. Я "вас" доречі за українця не вважаю, бо справжній українець не буде восхволяти зрадників.
Последний раз редактировалось Iskander; 22.01.2008 в 16:18.
Рад, что Вам понравилось. А теперь задумайтесь о реальном единстве страны, абстрагируясь от речей политиков!Классный вывод. Еще классней поста, в результате которого этот вывод появился
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Мда тыжёлый случай. Ладно, я не буду пыться доказывать, т.к. Вы всё равно не видите (может и видите, но нехотите понять смысл) аргументы которые выдвигают другие учасники дисскусии.
И Вы так говорите как буд то настоящая Украина имела все эти земли испокон веков. Как некоторые политики сейчас заявляютчто Крым - это исконно украинская земля.
Задумался.Речи политиков слушаю очень редко.Что во Львове,что в Киеве, что в Днепропетровске люди остались людьми.Есть мелкие разногласия в языковых и т.п. вопросах.Но сильно озабоченных этим не большой процент.
О разъединении страны как раз и говорят политики,которых видно вы и слушаете.
Социальные закладки