| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
Еще есть и Гвынтокрыл... А геликоптер -- английское слово... Пусть лучше по английски называют...
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
Piniya Gofman та тільки ЗА!
просто мене завжди убиває такий поділ-ці гарні, а ті покидки! як в гарних так і в покидьків були причини, переконання за якими вони обирали на чію сторону ставати. і кожен вважав свої переконання правильними. та це ж було реальне життя, таке саме як і сьогодні!!! так само як зараз одні за тих, інші за інших, так само і тоді! тільки часи були інші, і якщо в мене трьохленейка, а в тебе порожні руки-значить правий я. в партизани ішли через те, що їм не подобалась політика тої влади, яка була в даний момент над ними. червоні дістали всіх военним комунізмом-і проти них воювали. ви думаєте не було партизанів за спиною унр-та було повно! і вони також боролись з ними всіма можливими методами, партизанська війна завжди жорстока і без правил. потрібно поважати погляди кожної сторони.
так а хто ж проти зустріти старість з кучей здорових внуков?
Геликоптер, говорите. Уже американцам и язык свой продали. Осталось только землю продать. Ну-ну.
Ага, щаз... Тоді б російськомовне населення спокійно заявило, що моя хата зкраю. Важко змусити людину, у якої все є, на якісь тілорухи. Особливо на користо когось там, а не себе...
Тим більше, ну є українська мова державно. І що? Сильно це було аргументом для кінотеатрів стільки років?
Навіть найкращі стають згодом катами
Повидимому, фирма B&H нашла достаточно весомые аргументы.
/* мерзко хихикает */
хм... може і не зустріну старість спокійно. зацепив мене вислів я так і відреагував. ну який к черту мир во всем мире з такими переконаннями? ті гарні, ті погані, тих по відомому адресу... це таке примирення в нашому супільстві? ага... берем ту саму історію-її ніхто не хоче знати! виходять класні книги з історії-а хто про них чує, хто їх читає? намагаюсь щось розповісти-і відразу я "бью себе в груди-я патріот!" смішно! з мовою-в німеччині в 50 чи 60-х, не помню, англійська настільки заполонила і ефір тв і спілкування, що навіть поставало питання про двомовність. так скажіть чому тоді уряд зайнявся підтримкою німецької, і зараз там все чудово в мовному плані? чому німці не пох....ли німецьку?
а у нас - притісняемо російську! та я хохочу з тих хто це каже!!!
а Ви пишете гризня...
История - это вообще отдельная тема. Во все времена её трактовали так, как это было выгодно. А многое могу понять, но некоторым вещам, которые я прочёл в учебнике истории моей дочери я ужасаюсь! складывается впечатление, что кому-то очень выгодно, чтобы ЗУ и юг, восток грызлись между собой!
РЕБЯТА! ДАВАЙТЕ НЕ БУДЕМ ДОСТАВЛЯТЬ ИМ РАДОСТЬ!
я не уважно читав попередні пости, переситав і побачив що я і такі як я продаем україну на кожному розі. дякую.Iskander, я б двічі подумав перед тим як комусь таке писати. ну та ладно, не хочу вже гризтись. ваши думки-ваши біди. милий Iskander, бажаю Вам продати її подорожче, хоча куди там вам до мене в цьому!!! я її і так вже продав, перекупив і знов продав тільки втричі дорогше.
ставлю крапку в спорі, ЯКИЙ З ПЕРШОГО СЛОВА НЕ МАВ ЖОДНОЇ КОРИСТІ. все одно кожен залишится при своєму.
В том то и дело, ШО не в обиду ЗУ, они нам "по-пояс". Не трогайте нас! Живите как вам нравится, а мы сами не пропадём!
Вся беда в том, что ни нам ни им не дают жить как хочется. Нас просто стравливают между собой и радуются, когда мы грызёмся. Но скажите, разве у Вас не было, когда вы вместе , в незнакомой компании пьёте пиво, водку или ещё ШО-то и, вдруг узнаёте, что кто-то из Львова (Тернополя, Хмельницка, Ровно, Черновцов, Донецка, Луганска...) , и это не мешает вам продолжать пить вместе, говорить о женщинах, детях, тяжёлой (лёгкой) жизни... И что? Сразу после этого вы стаёте врагами?! Когда я работал в дальнобое и у кого-то на трассе случалась неприятность, помогали все! Не зависимо от национальности, места жительства и политические взгляды никто не спрашивал! Помогали потому, что сейчас кому-то было плохо.
Так давайте оставаться Людьми!
Пусть ОНИ себе там в парламенте грызутся. Мы для них вши! Муравьи, благодаря которым они "жируют". Давайте не будем давать ИМ повода для радости. Если мы будем вместе - они здохнут!
Вот моё личное мнение.
Социальные закладки