| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
вам не потрібні-це Ваші проблеми і тільки Ваші.
буду пити пиво без Вас
Якщо людина не хоче розмовляти на українській мові то нетреба її носом тицяти, і при цьому казати ти бяка, ти не справжній українець, Україна завжди була багатонаціональною державою, а ви це не розумієте. Ви навязуєте силомиць, те що огидно ви навязуєте суржик, фальшиву історію. Ви нічого неможете зробити для україні ви-бурян. Для мене російська мова такаж рідна як і українська.
Последний раз редактировалось Iskander; 21.01.2008 в 21:23.
У мене багато російськомовних друзів. І я їх люблю так само як і україськомовних. Та і взагалі, яка різниця, хто якою мовою? Аби людина була гарна...
Я без заперечень підтримаю сеанси російською мовою в Одесі і будь-яклму іншому місті України. Але у відповідь хочу знати, що російськомовне населення так само підтримає моє бажання дивитися фільми українською, а не заявить: будуйте свої кінотеатри, там і дивіться, а поки що кінотеатри будуть показувати те, що вважатимуть за потрібне.
Все просто.
Навіть найкращі стають згодом катами
Наведу приклади: Візьмить "мапу" будьласка. Я сьогодні каталася на "ровері". А де мій "дзигар". Вони поїхали на "автах". Візьми "слухалку". Дивись "гелікоптер" полетів.
Социальные закладки