Результаты опроса: Отныне я в кино:

Голосовавшие
728. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Не пойду ни при каких обстояельствах

526 72.25%
  • Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)

87 11.95%
  • Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)

115 15.80%

Тема: На каком языке кино?

Закрытая тема
Страница 228 из 596 ПерваяПервая ... 128 178 218 226 227 228 229 230 238 278 328 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 4,541 по 4,560 из 11911
  1. Вверх #4541
    User banned
    Цитата Сообщение от петлюра Посмотреть сообщение
    Ідте за Карпати,і школи угорськи і передачі,У Львові є польскі школи.
    Да був я там. Бачив. Був у вас там один мер який нациків у шорах держав, так його звинили у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі

2. Вверх #4542
    User banned
    вам не потрібні-це Ваші проблеми і тільки Ваші.
    буду пити пиво без Вас

3. Вверх #4543
    User banned
    Цитата Сообщение от Iрися Посмотреть сообщение
    Та я і не переймаюсь...
    Головний прикол в тому, що і я, і більшість україномовних спокійно можуть подивитись фільм в російському дубляжі. Якщо не буде української і сильно захочеться подивитися конкретний фільм. Чесно, корона не впаде. Хоча вже більше року в кінотеатрах дивлюся фільми тільки в українському дубляжі. Просто так співпадало, що всі фільми, які я хтіла подивитися мали український дубляж. Якби не мали і хтіла б дуже - пішла б. А от російськомовні, якщо вірити цьому форуму, готові дивитися вдома піратки поганої якості, але в жодному випадку не в кінотеатрі з українскьим дубляжем. І ці люди потім кажуть, що вони за двомовність. Смішно.
    Да томущо дубляж український "ні богу-свічка, ні чорту-кочерга!!!!!"

4. Вверх #4544
    Почетный кот форума Аватар для Piniya Gofman
    Цитата Сообщение от UPA Посмотреть сообщение
    Я його ще не розігрів до робочої температури....

Наведіть будь-ласка приклад справжньої української...
    Чи джерело,де можна знайти...
    Для порівняння...
    Чтобы не уходить в дебри, возмите откройте учебник украинского языка или украинской литературы за какой-нибудь класс семидесятых годов. Вам станет всё ясно. В те годы настоящий Украинский не был настолько испорчен.

5. Вверх #4545
    User banned
    Цитата Сообщение от петлюра Посмотреть сообщение
    Люба вони не за двомовність, а за своє право не знати українську!Тримайся
    Якщо людина не хоче розмовляти на українській мові то нетреба її носом тицяти, і при цьому казати ти бяка, ти не справжній українець, Україна завжди була багатонаціональною державою, а ви це не розумієте. Ви навязуєте силомиць, те що огидно ви навязуєте суржик, фальшиву історію. Ви нічого неможете зробити для україні ви-бурян. Для мене російська мова такаж рідна як і українська.
    Последний раз редактировалось Iskander; 21.01.2008 в 21:23.

6. Вверх #4546
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Цитата Сообщение от Iskander Посмотреть сообщение
    Да томущо дубляж український "ні богу-свічка, ні чорту-кочерга!!!!!"
    Та невже? Бачила в кінотеатрах 8 фільмів, дубльованих українською мовою. І щось у мене ніяких претензій, навпаки...
    Навіть найкращі стають згодом катами

7. Вверх #4547
    Живёт на форуме Аватар для UPA
    Цитата Сообщение от Piniya Gofman Посмотреть сообщение
    Чтобы не уходить в дебри, возмите откройте учебник украинского языка или украинской литературы за какой-нибудь класс семидесятых годов. Вам станет всё ясно. В те годы настоящий Украинский не был настолько испорчен.
    От чого нема,того нема....
    Йа Йожег-кросавчеГ:)

8. Вверх #4548
    Посетитель
    Якщо людина не хоче розмовляти на українській мові то нетреба її носом тицяти, і при цьому казати ти бяка, ти не справжній українець. А ВИ ЦЕ РОБИТЕ
    Але якщо при цьому людина намагається довести, що українська чимось гірша за російську, це вже ненормально!.. Моя думка...
    Невидима и свободна!..

9. Вверх #4549
    Цитата Сообщение от george23 Посмотреть сообщение
    вам не потрібні-це Ваші проблеми і тільки Ваші.
    буду пити пиво без Вас
    Когда пьёшь с кем -то пиво, хорошо бы поговорить о чём-то, в чём находится согласие! Если ШО, то я ЗА! Падаю в долю!
    Прошу прощения за флуд

10. Вверх #4550
    User banned
    Та невже? Бачила в кінотеатрах 8 фільмів, дубльованих українською мовою. І щось у мене ніяких претензій, навпаки...
    А в мене є!!! І не одна претензія. Перша - актори дубляжу непрофесіонали. Друге - може хватить плюндрувати українську мову та навязувати галичанський суржик?

11. Вверх #4551
    Якщо людина не хоче розмовляти на українській мові то нетреба її носом тицяти, і при цьому казати ти бяка, ти не справжній українець, Україна завжди була багатонаціональною державою, а ви це не розумієте. Ви навязуєте силомиць, те що огидно ви навязуєте суржик, фальшиву історію. Ви нічого неможете зробити для україні ви-бурян. Для мене російська мова такаж рідна як і українська.
    У мене багато російськомовних друзів. І я їх люблю так само як і україськомовних. Та і взагалі, яка різниця, хто якою мовою? Аби людина була гарна...
    Я без заперечень підтримаю сеанси російською мовою в Одесі і будь-яклму іншому місті України. Але у відповідь хочу знати, що російськомовне населення так само підтримає моє бажання дивитися фільми українською, а не заявить: будуйте свої кінотеатри, там і дивіться, а поки що кінотеатри будуть показувати те, що вважатимуть за потрібне.
    Все просто.

12. Вверх #4552
    Посетитель
    Взагалі то, буває по-різному... Але коли була у кінотеатрі, навіть не звертала уваги на якість перекладу... Прийнанні, нічого поганого не помітила... Все було ! Не знаю, можливо, це тому, що не виникало труднощів перекладу...
    Невидима и свободна!..

13. Вверх #4553
    Цитата Сообщение от UPA Посмотреть сообщение
    От чого нема,того нема....
    Да и дикторы Украинского телевиденья говорили на языке, от которого на душе светло было! Кстати - это касалось и русского.

14. Вверх #4554
    User banned
    Наведу приклади: Візьмить "мапу" будьласка. Я сьогодні каталася на "ровері". А де мій "дзигар". Вони поїхали на "автах". Візьми "слухалку". Дивись "гелікоптер" полетів.

15. Вверх #4555
    User banned
    У мене багато російськомовних друзів. І я їх люблю так само як і україськомовних. Та і взагалі, яка різниця, хто якою мовою? Аби людина була гарна...
    Я без заперечень підтримаю сеанси російською мовою в Одесі і будь-яклму іншому місті України. Але у відповідь хочу знати, що російськомовне населення так само підтримає моє бажання дивитися фільми українською, а не заявить: будуйте свої кінотеатри, там і дивіться, а поки що кінотеатри будуть показувати те, що вважатимуть за потрібне.
    Все просто.
    Мове йде стостовно закону. Який силоміць навязує: "говори та думай на українській". Дивиться якби не дожили до таких часів коли буде написано, "вхід лише україномовним громодянам".

16. Вверх #4556
    А в мене є!!! І не одна претензія. Перша - актори дубляжу непрофесіонали. Друге - може хватить плюндрувати українську мову та навязувати галичанський суржик?
    А можна приклади?
    І ще, а що в фільмах, дубльованих російською мовою, все так ідеально? От мені так не здається. У мене багато претензій до російського дубляжа, то краще дивитися в оригіналі.

17. Вверх #4557
    Наведу приклади: Візьмить "мапу" будьласка. Я сьогодні каталася на "ровері". А де мій "дзигар". Вони поїхали на "автах". Візьми "слухалку". Дивись "гелікоптер" полетів.
    УЖАС!!! И это украинский???!!!

18. Вверх #4558
    Ееее... Звичайні слова... Хіба що авто не змінюється. А які претензії до решти, зрозуміти не можу... До речі, слухавка...

19. Вверх #4559
    Живёт на форуме Аватар для UPA
    Цитата Сообщение от Piniya Gofman Посмотреть сообщение
    УЖАС!!! И это украинский???!!!
    Це нормальний процес модернізації...
    А шо ви хтіли почути?
    Йа Йожег-кросавчеГ:)

20. Вверх #4560
    Посетитель
    Ееее... Звичайні слова... Хіба що авто не змінюється. А які претензії до решти, зрозуміти не можу... До речі, слухавка...
    Наверно, "гелікоптер" - это был намек на вертолет... Вот только, это немного разные слова...
    Невидима и свободна!..

Закрытая тема
Страница 228 из 596 ПерваяПервая ... 128 178 218 226 227 228 229 230 238 278 328 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права