| ||
За попередніми підрахунками, на максимальну кількість балів цього року написано 500 тестів. Найбільше Київ (104), Львів (56), Івано-Франківськ.
400 балів набрали 33 випускники: зі Львова – 3 особи, з Києва – 7 осіб.
Про це 13 липня повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, передає ZAXID.NET.
Максимальну кількість балів – 600 – у ЗНО набрали троє випускниць: львів’янки Марта Хомин та Ірина Семенюк, а також киянка Катерина Гріцайчук.
Обидві львів’янки – випускниці місцевого фізико-математичного ліцею.
http://www.vistkar.com/ukraine/troje-divchat-napysaly-zno-na-600-baliv.html
угу, конкуренція там буде жорстка.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
ворог української держвави призначений путіномедведями, на посаді міністра освіти. "Мочить" все українське.
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Не навязывать все украинское, так правильно. И это здорово! Дает почувствовать, что Украина несмотря ни на что - моя родная страна.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
С другого форума:
"Булгария" - найкраща відповідь Табачнику за "бидлячих галичан"
Taraslt [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]
16 Jul 2011 11:36
IP/Host: ---.mandarun.com.ua
"Крушение Булгарии" всім протирічить образу геройського "великорисийского народа", продвинутого нанотехнологічного рівня Росії та могутності СССР з часів якого затонувший корабель.
Сказати що "не русские" більшістю брали участь у тих подіях не зможе навіть Табачник з його умінням перекручувати з білого на чорне і навпаки під радісні оплески хохлів.
Два російських капітана пройшли мимо рятувальних плотів і "Булгарии", яка тоне. Російські пасажири цих російських теплоходів знімали на мобільні телефони катастрофу, щоб показати іншим росіянам.
Що варті цитати Табачника з історії про галичан та його оцінки типу "мойщики унитазов", "пещерные националисты", "паразиты Украины" і т. п. проти "доблести виликорсийского, братнего малоросам народа" продемонстрованого на борту і поза "Булгарией".
Нет, шо ни говорите... а "національна свідомість" - это таки диагноз...
Хмммм, Національний Університет "Києво-Могилянська Академія". Що з цього говорить про те, що це не державний навчальний заклад?
Вивчили б предмет спершу чи шо...
А щодо держзамовлення, то в Могилянки завжди величезний конкурс і не через наявність держбюджету. Це потрібно не закладу, а абітурієнтом. Так ж дивно, що заклад думає не про себе, а про звичайних абітурієнтів...
Навіть найкращі стають згодом катами
Никак не доходит, что украинское (все, что есть) это не только украинская мова, шаровары и бандера.. Раз уж присвоили нашу территорию (с русскоязычными гражданами), так будьте любезны считаться с жителями этой части Украины, иначе развалимся, только жалеть придется именно тем, кто возомнил себя главными. Обычно людей с подобными комплексами безжалостно бросают. Смотрите, чтобы вам не пришлось рыдать, просить прощения и опять унижаться...
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Попробуй поспорить по поводу истории, чем ваукать. Украина - новое образование основано на объединении людей с разными взглядами на историю и на перспективу развития государства, что не учитывается ни нашими властями, ни такими "свидомитами" как ты. Это и есть причина того, что до сих пор нас ещё никто не смог объединить.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Південь завжди був багатонаціональним. І те, що він номінально належав більшою частиною Російській імперії нічим не кращий аргумент, що зараз він належить Україні. І Крим аналогічно російським ніколи не був. І в цьому контексті немає різниці кому він належатиме: Україні, Росії чи Буркіна Фасо.
Навіть найкращі стають згодом катами
Социальные закладки