| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
Дэ? У дупi?.. Твою мову поддерживают админметодами... И ты сама это знаешь... В этом городе ты белая ворона, а не я...А українська мова звісно не буде, вона вже є...
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
я так понимаю - кинотеатрам грозит банкротство или около того.
печально.
а магазины продажи DVD должны неплохо зарабатывать, ведь на dvd всегда есть выбор языка - рус/англ/укр
Есть такие чудные слова, как "дідько" и "хай тобі грець". И вообще, берите примет с Ирыси - она здесь самая культурная. Только она употребляет тут такие слова как "млинець" и "пофиг". Что свидетельствует о значительном культурном превосходстве украиноязычных.
Конечно. Сказано явно с серьёзным выражением лица. Ответила за всех украинцев. Всем нациям "потрібні", а вот украинцам не "потрібні". И тут уникальны, ну что тут будешь делать...Якщо це означає бути значно культурнішою нацією, то таки зручно. Бо українцям ненормативні слова були не потрібні.
Последний раз редактировалось Gottik; 07.01.2008 в 05:46.
Iрися наверное устала отвечать на этот вопрос.
Я помогу...
Живет в Одессе, где и рождена.
В чем сомневается весь форум. Как сказал Ant, сама Iрися не приняла Одессу, как и Одесса её.
Уважаемая Iрися!
Одесские кинотеатры могут потерять большинство своих зрителей! С этим не поспоришь![]()
Якими адмінметодами її підтримують? Нє, ну реально. Всім україномовним доплачують? Смішно...
Ну тут ніби форум, а не наукова конференція. Сленг ще ніхто не відміняв і нічого поганого у вживанні його у мові немає. Звісно, якщо робити це до місця.Сообщение от Gottik
А от те, що власнеукраїнський ненормативних слів немає - факт. Ну не були вони потрібні українцям. Вони завжди обходились лайливими словами. І якщо хтось замість "дідько" скаже ******, то це звісно говорить про його високу культуру.
Та ні, на жаль, постійно в Одесі не живу. Хоча й не можу сказати, що живу в Києві постійно. Постійно туди-сюди їжджу... Сьогодні в Одесі, завтра в Києві. Якщо буде настрій можу в Харків змотатися. Чи до Львову. Чи ще кудись. Поки можу спокійно йздити країною, бо всюди є друзі, чому б це не робити. Тим більше, на власні очі бачу як живе країна.Сообщение от yaga
А Одеса завжди залишатиметься моїм рідним містом. Можна вболівати за кого завгодно, але Чорноморець завжди залишатиметься чемпіоном!
Й для того, щоб бути одеситом просто жити тут мало, як наївно думає більшість.
Щодо того, що Одеса мене не прийняла, як вважає Ant, то він певно не знає, чому Одесу називають мамою...
Сумніваюсь. Ну, спершу так, кількість зменшиться. Але згодом буде такою самою.Сообщение от yaga
Якщо зараз маршрутки подорожчають удвічі, то кількість одеситів, які користуються їх послугами також зменшиться. Але пройде трохи часу і все було як і раніше.
Як не дивно, але люди ходять в кіно фільми дивитися, а не російською мовою насолоджуватись.
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
так теперь в отместку надо сделать дубляж только украинским. на компромиссы никак не согласна? что бы все были довольны? вот поэтому мы и считаете, что вы (украиноязычные) нам именно навязываете свой язык и культуру. поэтому и реакция такая.
а щас праздники, вся страна отдыхает, а вот потом начнется. это вопрос времени.
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
Я лише сказала, що мало просто жити в Одесі. Сама розумієш, про що я говорю.
Як кажуть, мати не та, що народила, а та, що виховала.
Мені пощастило, мене народила й виховала.
Просто дивно чути від людини, яка ніколи в житті не їла, наприклад, манго, що це несмачний фрукт і вона не буде його їсти. Теба ж спершу попробувати, щоб казати.
І тебе.
Так це Я зробила? Чого претензії до мене?Сообщение от мыслитель
А, а як тоді називається зараз те, що всі сеанси російською? Насаджування своєї мови та культури?Сообщение от мыслитель
Чому коли все кругом російськомовне, то про компроміси ніхто не говорить?
І взагалі, я за показ в оригіналі з субтитрами.
Социальные закладки