|
Для Като - очень смущает. Наци для нас - очень неприятная темка. А для Вас? Ведь у Вас же кто-то учавствовал в Великой Отечественной? На какой стороне? (Извините, если обидел, но...)
Соломон отлучается до вечераВсем желаю неспешной и ПРИЯТНОЙ беседы, а не срача
![]()
Эта подборка - высказывания участников ОФ ровно 5 лет назад: середина июля 2006 года.
(Просто я заглянул на первые страницы темы)
Угадайте с трех раз: что-то изменилось за 5 лет в головах электората?
Или жизнь таки ничему не учит?
Πες μου, σε παρακαλω,...
Росія - це Московська імперія до складу якої входять багато різних народів. А Україна - слов'янська держава і український націоналізм є тільки необхідною реакцією організму держави на століття винищування національного самопочуття. Щодо вбивств, то я так розумію ти виправдовуєш вбивства українських селян голодом, та польських офіцерів у Катині, та ґвалтування і вбивства німецьких жінок Червоною армією.
Так вот!Я очень точно выразился.Гнобылы больше гуцуло -галичан-аж до 1939года.А украинцы и русские никогда не делили друг друга.И поэтому всё смешано-перемешано.На Украине никто никогда никого не делил,даже при царе,пока не появились кравчуки,ющенки и прочие мрази помельче,управляемые из-за бугра.
Щиро обожнюю наці. Брешуть, як коза мете
До речі, що Ви мали з історії? Незадовільно? Голодомор був У ВСЬОМУ СВІТІ, навіть у Америці померли мілліони. Це теж москалі наробили? Вас послухаті - то москалі усі чаклуни
По Катині - то є брехня та підробка новомодних ліберастів. навіть не хочу про це з Вами ...патякати. Поляків вбили німці.
Винищування? А як щодо тих же поляків? Вони винищували українців набагато довше та різноманітніше. Але проти них Ви нічого не маєте?
Німецькі панночки? А як з россійськими та українськими жінками, яких фашисти гвалтували та вбивали РАНІШЕ та більше? Це теж не рахуєте? Щось забагато у Вас "недоліків", не вбачаєте?
В общем, опять низачод!
Блин, дурдом. С Вами с ума сойдешьЕврей должен защищать русских на одесском форуме от западэнских нациналистов на "щырой украинской мови"
Кому скажи среди своих - засмеют
![]()
Социальные закладки