| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
А что слышно о саундтреках к фильмам?
особенно Русским
вроде при работе будет Иво Бобул и Поплавский Михайло
Де вклад у світову культуру? Про культукру мого міста я й без вас знаю... Тобто, що він такого зробив, що зрушив світову літературу на крок (хоч маленький) уперед? Назви творів, будь ласка, які вивчаються на літературознавчих факультетах?
Щодо Достоєвського, наприклад, то і у Кембріджі й у Оксфорді "Злочин і Покарання", "Ідіот" та "Брати Карамазови" є в програмі відповідних факультетів...
Щановний, я в ніякому разі не заперечую, що Пушкін - велика людина. Я теж насолоджувався його творами свого часу, дещо ще знаю на пам'ять. Він величезний майстер слова, й мав просто такі жахливий вплив на російський літературний світ та його подальшу долю. Адже не треба перебільшувати, щодо його світового значення. Достоєвський на голову вищий за нього в цьому сенсі...
Последний раз редактировалось Makanaki; 04.01.2008 в 22:22.
Зауважу, що Джек Сперроу. Прізвища не перекладаються.
А Одеса певно сама будувалася... А потім в місто неросіян взагалі не пускали. ну щоб не псували етнічну приналежність до Росії. До речі, я щось пропустила і тоді вже була Росія?Сообщение от КРИСТАЛЛ-7
А саундтреки тут до чого?Сообщение от Stanislav78
До того ж, й у Бобула, й у Поплавсього банально на те часу не буде.
Та ні, цілком реальна штука. Є письменники, твори яких успішно вивчають по всьому світу. Так от, Пушкін у їх число насправді не входить.
От Ви в школі багатьох представників німецької літератури вивчали? Французької? Іспанської? Фінської? І саме такі у Вас будуть уявлення про світову літературу. А у фіна вони можуть бути абсолютно іншими. Але деякі постатті будуть зустрічатися у всіх країнах. Бо саме їх всі вважають гідними для вивчення в контексті світової літератури.
При всій моїй любові до Пушкіна та багатьох інших письменників, вони у ту постійну категорію не входять.
Але це ніколи не відмінятиме того. що саме ці письменники могли зробити величезний вклад у власну літературу. І це досягнення в жодному разі не гірше.
Э...
Iрися, Makanaki
Табель о рангах приведите, плз..
Не Ваш личный, а какой-нибудь более.. э... репрезентативный, что ли...
та елки палки, несмотри голивудские фильмы!Непей Колу, спрайт и тд. и тп. Ты Штаты кормишь!!!
Непокупай Технику Samsung, Sony ты Корею и Японию кормишь!!! Непокупайте БМВ,МЕРС,Ладу и Волгу, Дэо наш национальный автомобиль!!! ахаха Правильно говорят иногда лучше жевать....
Ваше прогрессивное мышление меня с каждым днем еще больше поражает.
угу в титрах....
Новой Зеландии пофигу наше существованиеА вот Штатам конкуренция с Россией ненравится, вот и ставят своих президентов в страны на которые им пофигу(Украина, Грузия - вообще беспредел был), лишьбы вокруг России были только Штатовские страны. Кстати в свете сегодняшних событий России это даже выгодно, ценны на Газ и Нефть легче поднять недружилюбным странам.(но это мы уже офтопим)
хех когда это вас с дулом у виска заставляли смотреть русские фильмы?!
Почему ВАШИ Юля и Ющенко не финансируют укр. ТВ?! Может им тоже пофигу?
ПС: будем дальше юлозить бессмысленный спор?
Последний раз редактировалось Brazers; 05.01.2008 в 09:21.
Мыши плакали, кололись, но продолжали жрать кактус
Социальные закладки