| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
Ні, Ви мені знайдіть фразу про відмінний сценарій.
Бо фраза "відмінно відзнятий", говрить лише про те, що відзняли (закарбували на плівку тощо) його відмінно. Тобто картинка красива і гарна. Якщо у Вас складнощі з розумінням, то не мої проблшеми.
Я зловила Вас на брехні, а Ви вирішили, що найкращий захист - напад.
Стратегія гарна, але цього разу не на ту натрапили.
Розмову з Вами закінчено. Вчіться адекватно вести дискусію, а не зводити її до того, що всі тупі, а Ви геніальна.
Якщо питання ставлять, на них треба відповідати, а не наїжджати. Я відповіла на всі Ваші питання, Ви на жодне моє.
Глубокоуважаемый Цезариус!!!Если бы укр.кинематограф(эстрада) за последние 15 лет сдвинулся бы хоть на пол-шага вперед я бы из интереса пошел и посмотрел."Огнем и мечем" посмотрел с огромным удовольствием(жаль что польский).Также помню был такой фильм "Загублена грамота" с И.Миколайчуком в главной роли-отличный фильм!!!
Но в ходе проводимой политики у нас же сейчас будут выделяться деньги исключительно на фильмы про УПА или голодомор или что-то подобное.Это не только не поспособствует развитию патриотизма,а окончательно расколет общество![]()
Пистолет и доброе слово - это лучше, чем просто доброе слово(с).
Смішно читати як деякі люди запевняють, що в кіно тепер ходити не будуть.
Чесне слово - СМІШНО.
Тобто, я вас правильно зрозумів, наприклад тиждень тому, то був останній раз коли ви в кіно сходили і більше не підете в нього протягом життя?
Це схоже на бойкот маршруток.![]()
Тут могла бути ваша реклама
YOKO - чого ж смішно? Я наприклад придбав авто і принципово бойкотую маршрутні таксі...
Люди, будьте добрее, а то задолбали уже!
Понятное дело, что самый лучший способ консолидировать общество - это запретить части этого общества смотреть кино на том языке, на котором ему удобно и хочется.
Представляю себе изумление людей, пришедших в кинотеатры и выяснивших, что все фильмы идут только на украинском.
Ведь людей, не имеющих представления о том, что там решает КС значительно больше, чем тех кто в курсе.
Также представляю, как они сразу возлюбят правительство и украинский язык. Прямо у кассы.
Jazzy Jeff - так деньги выделяются на непонятную лажу - типа "Молитва за гетьмана Мазепу" или "Штольня", а потом носятся с этими фильмами, как дурни с писанными торбами. Может быть у нас режисеры перевелись? Был как-то на каком-то кинофестивале, смотрел фильм АФГАНСКОГО режисера, снятый году в 2002. То есть в раздолбаной стране, за понты денег. И, что самое интересное - фильм ещё пару наград международных взял. Мне понравился фильм...
Малася наувазі та категорія громадян, яка не має власного транспорту і просто змушена користуватися громадським хоч мало кому подобається їздити нашими маршрутками.
А рівноцінного аналога кінотеатру самі розумієте у звичайної людини немає. Я можу подивитися фільм дома на компі, або ж на DVD.
Але чи можна порівняти це з переглядом фільма в кінотеатрі?....
Тут могла бути ваша реклама
YOKO
Для мене є одна перевага, але дуже суттєва - дома на DVD мені ніхто не заважає дивитися фільм.
Последний раз редактировалось Gerithy; 28.12.2007 в 11:13.
Iрися - ну так на "Мазепу" давала. Що одне, що інше - суцільне......
"Молитва за гетьмана Мазепу" - окрема пісня. Скільки грошей у це лайно викинули із бюджету. Я у Київі на презентації цієї стрічки був - все з таким апломбом було обставлено. Але мало хто досидів до кінця цієї картини.
Взагалі київський кінематограф завжди був окремою піснею. Пам"ятаєш таку фразу:" есть фильмы хорошие,есть фильмы плохие и есть фильмы киностудии им.Довженко". Перед Україною стоять багато завдань,в тому числі і завдання по створенню комерційно успішного кінематографу, а без фінансової підтримки з боку держави та суспільства, це може залишитись тільки мрією, так само як і в інших галузях суспільного життя. Давайте будемо "і чужому навчатись і своє не забувати", любіть Україну.
От я чувствую, Вас аж прет от счастья, что кому-то что-то запретили..
Социальные закладки