| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Вам там вопросики люди задавали, внимательнейший...ответите, али навроде радиоточки вещать станете?Ви давайте щодо мовних проблем...![]()
Ну да, ну да, конечно... Вышеперечисленные персонажи - це "продажна шляхта", а вот генетический предатель Мазепа, кровавый маньяк-антисемит Петлюра, гитлеровский прислужник Бандера и карпатский бандит Шухевич - гордость Украины!
Продолжай, твое мировоззрение вполне соответствует портрету кровавого ублюдка на твоей автаарке...![]()
жене своей советы давать будешь. если она у тебя есть, конечно.бредометр зашкалило. впрочем, как всегда.Крим же заселили замість татар їх побратимами по орді, от у побратимів були й такі "козаки" (правда німці за походженням) от вони їх і прославляють... Що поробиш, німці біля 200 років керували ними і не раз воювали з ними, всяке ж було...
[QUOTE=Cемирек] Бывалый - сказки не рассказывай. По переписи населения Киева 1917 года 62% назвали своим родным русский язык и только 9% украинский! Что уж говорить о других городах Юго-Востока!
"Кстата", Ви багато чого ще не читали, бо значний час втратили на пошук помилок в чужих постах...
От почитайте ще укази щодо української мови царського та радянського періоду і наведіть хоч жодний приклад щодо російської мови (чому її не забороняли)??
А Ви, пане Семирек, що вважали, що колонізатори поселились у селах, а українське населення закріпачили в містах?? Ні, пане, вони їх за панами у селах закріпачили, а самі поселились у містах!!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 30.06.2011 в 12:47.
Дубляж - эт у фильма, а у книги - перевод...или я ошибаюсь, многомудрый Dema?Да и не слышал я еще про дубляж Пелевина на мову....![]()
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
А щодо героїв, то Ви праві! "Вєлєлі нє пущать" до їх пантеону "малоросів", а от бандюки та пройдисвіти (наприклад: котовські, свєГдлови, вишинські, рози, клари, маГси, єнгельси, воровські...) були у бандитської влади у "фаворі": і міста на честь бандюків, і вулиці, і посьолки...
А что такое посьолки?)
Социальные закладки