|
коли здохне останній російський шовініст, тоді зникне необхідність в українському націоналізмі .. це єдине що протистоїть російської загарбницької концепції побудови держави на територіях, які ніколи не належали росії.
Росія завжди знищувала, насаджувала, асимілювала народи. Рано чи пізно цей колос впаде ..
І кожна тварина яка сповідує сепаратистські погляди на територіальну цілісність України залишить свої кістки в причорноморських степах, чи в горах західної України ..
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
особисто я до росіян ставлюся дуже доброзичливо, і не слід свої шовіністичні думки викладати на загальний огляд.
так, я націоналіст української спрямованості. 30 років з яких був змушений спілкуватися чужою мовою, оскільки моя рідна мова була фактично знищена ...
і не треба мені тут розповідати про братерство народів .. я визнаю росіян як націю, державу ..
але до тих пір поки вони (росіяни) будуть пхати своє свиняче рило у внутрішні справи України, я буду знищувати цю загарбницьку експансію всіма доступними мені способами ..
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
вай-вай... прозрение на тебя только в 2005-м, судя по возрасту, снизошло? хворь кака случилась, али молния в темечко ударила? говорят, бывали такие случаи.
странно только: почему мне с двух лет не запрещали разговаривать на украинском?про выделенное: угу, особенно это заметно по предыдущему посту.і не треба мені тут розповідати про братерство народів .. я визнаю росіян як націю, державу ..
але до тих пір поки вони (росіяни) будуть пхати своє свиняче рило у внутрішні справи України, я буду знищувати цю загарбницьку експансію всіма доступними мені способами ..
ну ооочень дружелюбный песик.але до тих пір поки вони (росіяни) будуть пхати своє свиняче рило
(с)странница я, со Пскова. пришла собачку говорящую посмотреть.
Последний раз редактировалось Че Бурашка; 30.05.2011 в 00:25.
Социальные закладки