Сообщение от
Істинко
Я, давно помітив, що коли людина не визнає Бога, або не розуміє Його вчення, або не має навіть віри в Нього, то така людина не інтелектуал. І в більшості своїй не можуть бути навіть патріотами своєї Вітчизни, землі і навіть місця проживання свого! Практично така людина відстоює і захищає антилюдські і антинародні інтереси чужді його народу, поки не визнає його своїм народом чи братнім!
Відповідьте мені, якщо ви розумний: коли самостійна Україна мала свою демок-ратичну Українську владу??? Хіба ми не пожинаем плоди правління комуністичних президентів Кравчука і Кучми з їх комуно - соціальною ідеологією, яку ви видаїте за демократичний правовий націоналізм? В. Ющенко слабкий був подолати шалений тиск на нього з боку комуно - олігархічного, кланового, корумпованого, злочи-ного угрупування та зради з боку своїх любих друзів лицемірів! Хіба не ми люди обрали собі і сучасну ще більш злочинних і нахабніших неуків? Тому задайте і ви собі питання: як називається сучасна реальна влада в Україні? Українські Духовні і не духовні демократичні і правові націоналісти і я, сучасну владу не обирав.! І запом»ятайте, і дітям скажіть, ніколи і раніше свідомі, Духовні Українські національні, демократичні патріоти і правники при владі не були!!!
Социальные закладки