|
Було б дивно, якби нормальна людина у здоровому (підкреслюю, здоровому) глузді заявляла, мовляв, я цього президента не обирала, тож мені особисто він не президент, і його діяльність мене не стосується. Віддавши свого часу голос за іншого кандидата, людина має визнати вибір більшості - це і є демократія, тобто усвідомлення, що існує інша точка зору. Іноді навіть її підтримує більшість. Принаймні мені не прийшло в голову горлати, що це не мій президент, хоч я й не обирала його. Ми живемо в одній країні. Отже, й проблеми, й влада також спільні.
"Olivi@" спитала: "А как вы видите разницу между национальным патриотом Украины и просто патриотом Украины?"
"lens " спитала: "А якщо людина не сповідує християнство чи є агностиком або ж атеїстом, вона не може бути патріотом України? Нє?"
Всі народи на землі і національності, і їх держави незалежно і від їх віроісповідання, які будуть по братські відноситись до мого народу і його держави, то ми повині відповідати не меншою мірою. І так у всіх інших стосунках. "Olivi@" відповім так: На мою думку принципової різниці між національним патріотом і просто патріотом не існує, тим більш протилежності! Але відповідальність у національного патріота значно вища і більша, чим у звичайного патріота, бо національний патріот одноразово зрадить і своєму народу і державі, а звичайний патріот зрадить тільки своїй державі!!! Ось
чому в паспортах необхідно ввести графу "національность". На цьому приціпі, більшої відповідапьності і будується Титульна нація!
У мене також спитали: "Що таке Духовний національний патріотизм?". Я розумію і сприймаю це як ще більш вищу відповідальность, не тільки перед своїм народом і своєю державою, а і перед Богом!
Тому всім бажаю стати Духовними національними патріотами Християнської Київській Русі - головної, основної і серцевиної частки Русі сучасної України!!!
ALKA я смотрю шо ты тут об устроился, прям как в каптёрке, пока я там бороздил, ты тут анитиукраинской агитацией занимаешьсяшучу
Шо то ты вялый какой-то, а где призывы к присоединению к "великой вонючей" "раша форева" плохо товарисЧ каптёрщик, очень плохо, я надеялся на более активную работу с вашей стороны. Слабые потуги обгадить Бандеру точно не запишут вам в заслуги, в отличие от вас про него хоть вспоминают, и определённая часть людей помнит о нём и чтит его память, боюсь что про вас вряд ли кто вспомнит.
Пилите Шура пилите, они золотые.(с)
Вот Вы никак не хотите по сути вопроса, о национализме писать, а всё скатываетесь на технологии подачи материала!!
Так у Вас, как отняли ругань и дебаты о навозе и его использовании, то именно то, о чём Вы пишете Алке, и осталось...
Дерзайте, Вы на верном пути, а главное, что в теме о национализме, Вас многие поймут, ибо примитивизм, даже в исполнении пророссийских национал-фашистов любого толка, так и останется примитивизмом...
На тебе. Утешься интеллектуально и национально:
Декалог Українського Націоналіста
Я дух одвічної стихії, що зберіг Тебе від татарської потопи й поставив на грані двох світів творити нове життя:
1. Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї.
2. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації.
3. Пам'ятай про великі дні наших Визвольних змагань.
4. Будь гордий з того, що Ти є спадкоємцем боротьби за славу Володимирового Тризуба.
5. Пімсти смерть Великих Лицарів.
6. Про справу не говори з тим, з ким можна, а з ким треба.
7. Не завагаєшся виконати найнебезпечнішого чину, якщо цього вимагатиме добро справи.
8. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації.
9. Ні просьби, ні грозьби, ні тортури, ані смерть не приневолять тебе виявити тайни.
10. Змагатимеш до посилення сили, слави, багатства і простору Української Держави.
Слава українським українцям української України!
А поэтически лениво?
тут кстати стишок отыскался
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=177287
Клондайк, кстати
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=93753
http://www.pravda.com.ua/columns/2011/03/22/6040590/Головна проблема більшості з тих, хто називає себе "націоналістами" в Україні – це їхня совкова убогість. Їхня "національна ідея" – це відкрутити голову пам’ятнику Леніну і прикрутити туди голову Бандери або Шевченка, залежно від ступеня радикалізму.
В їхніх мріях всі повинні поводитись так само, як в Радянському Союзі, тільки замість червоних галстуків мають бути вишиванки, замість наукового комунізму – науковий націоналізм, замість віршів про Леніна та міць Червоної Армії – вірші про Бандеру та міць УПА.
Саме тому будь-яку критику на свою адресу чи іронію на адресу своїх цінностей ця "тусівка" сприймає досить гостро, як і належить типовим "радянським людям". Одразу ж з’являються звинувачення у "зраді", погрози "натовкти пику" або "закатати в асфальт" – типово більшовицька реакція на будь-які прояви інакодумства.
Убогість української "націоналістичної" думки є ключовою відмінністю між націоналізмом українським та, скажімо, литовським чи естонським.
Коли наприкінці 1980-тих балтійські народи боролися за Незалежність – в них позаду був принаймні досвід 20-річної державності, вони усвідомлювали всі складнощі існування себе як державних націй. У нас же панувало переконання, що у всьому винен хтось зовнішній, тож якщо цього зовнішнього прибрати – все влаштується саме собою.
Як з’ясувалось – все значно складніше.
Последний раз редактировалось Sklif; 24.05.2011 в 23:00.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
"А Вы националист?" Ну и вопрос! Нет,конечно! Я же не малохольная с йододифицитом!
Социальные закладки