Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 606 из 1468 ПерваяПервая ... 106 506 556 596 604 605 606 607 608 616 656 706 1106 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 12,101 по 12,120 из 29360
  1. Вверх #12101
    Не покидает форум Аватар для Добрый гоблин
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    странно. намедни меня упрекали в том, что я пишу посты не длиннее двух строк.
    Упрекали? Наверное, все же благодарили.
    Сражаюсь со своими демонами. Плечом к плечу.

2. Вверх #12102
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Bugsy Siegel Посмотреть сообщение
    Янукович-ваш выбор. К нему и претензии. Выбрали лживое смердло, на себя пеняйте.
    Було б дивно, якби нормальна людина у здоровому (підкреслюю, здоровому) глузді заявляла, мовляв, я цього президента не обирала, тож мені особисто він не президент, і його діяльність мене не стосується. Віддавши свого часу голос за іншого кандидата, людина має визнати вибір більшості - це і є демократія, тобто усвідомлення, що існує інша точка зору. Іноді навіть її підтримує більшість. Принаймні мені не прийшло в голову горлати, що це не мій президент, хоч я й не обирала його. Ми живемо в одній країні. Отже, й проблеми, й влада також спільні.

3. Вверх #12103
    User banned
    Цитата Сообщение от saper85 Посмотреть сообщение
    Все наши предки родом из Африки.)))
    У "патриотов" другие:

Слава Украини! Слава нашим батьку та мати - Стецьку та Бандери!
    Тьфу, гомосятина... (с)

4. Вверх #12104
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    А так-же с мусульманами, иудеями, буддистами и т.д.....?
    "Olivi@" спитала: "А как вы видите разницу между национальным патриотом Украины и просто патриотом Украины?"
    "lens " спитала: "А якщо людина не сповідує християнство чи є агностиком або ж атеїстом, вона не може бути патріотом України? Нє?"
    Всі народи на землі і національності, і їх держави незалежно і від їх віроісповідання, які будуть по братські відноситись до мого народу і його держави, то ми повині відповідати не меншою мірою. І так у всіх інших стосунках. "Olivi@" відповім так: На мою думку принципової різниці між національним патріотом і просто патріотом не існує, тим більш протилежності! Але відповідальність у національного патріота значно вища і більша, чим у звичайного патріота, бо національний патріот одноразово зрадить і своєму народу і державі, а звичайний патріот зрадить тільки своїй державі!!! Ось
    чому в паспортах необхідно ввести графу "національность". На цьому приціпі, більшої відповідапьності і будується Титульна нація!
    У мене також спитали: "Що таке Духовний національний патріотизм?". Я розумію і сприймаю це як ще більш вищу відповідальность, не тільки перед своїм народом і своєю державою, а і перед Богом!
    Тому всім бажаю стати Духовними національними патріотами Християнської Київській Русі - головної, основної і серцевиної частки Русі сучасної України!!!

5. Вверх #12105
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от Істинко Посмотреть сообщение
    "Olivi@" спитала: "А как вы видите разницу между национальным патриотом Украины и просто патриотом Украины?"
    "lens " спитала: "А якщо людина не сповідує християнство чи є агностиком або ж атеїстом, вона не може бути патріотом України? Нє?"
    Всі народи на землі і національності, і їх держави незалежно і від їх віроісповідання, які будуть по братські відноситись до мого народу і його держави, то ми повині відповідати не меншою мірою. І так у всіх інших стосунках. "Olivi@" відповім так: На мою думку принципової різниці між національним патріотом і просто патріотом не існує, тим більш протилежності! Але відповідальність у національного патріота значно вища і більша, чим у звичайного патріота, бо національний патріот одноразово зрадить і своєму народу і державі, а звичайний патріот зрадить тільки своїй державі!!! Ось
    чому в паспортах необхідно ввести графу "національность". На цьому приціпі, більшої відповідапьності і будується Титульна нація!
    У мене також спитали: "Що таке Духовний національний патріотизм?". Я розумію і сприймаю це як ще більш вищу відповідальность, не тільки перед своїм народом і своєю державою, а і перед Богом!
    Тому всім бажаю стати Духовними національними патріотами Християнської Київській Русі - головної, основної і серцевиної частки Русі сучасної України!!!
    е-маЁ ! до чего тягучая жвачка...

6. Вверх #12106
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    е-маЁ ! до чего тягучая жвачка...
    ты прочел?!!

7. Вверх #12107
    ты прочел?!!
    героически пытался !

8. Вверх #12108
    героически пытался !
    удивительный ты человек

9. Вверх #12109
    героически пытался !
    Стесняюсь спросить, у Вас не Бандера, случайно, на аватарке?

10. Вверх #12110
    Цитата Сообщение от Добрый гоблин Посмотреть сообщение
    Стесняюсь спросить, у Вас не Бандера, случайно, на аватарке?
    для устрашения ...провожу люстрацию экс коммуняк.....

11. Вверх #12111
    для устрашения ...провожу люстрацию экс коммуняк.....
    Вай, баюс-баюс, савсэм баюс...

12. Вверх #12112
    Постоялец форума Аватар для Бяка-бука
    героически пытался !
    ALKA я смотрю шо ты тут об устроился, прям как в каптёрке, пока я там бороздил, ты тут анитиукраинской агитацией занимаешься шучу
    Шо то ты вялый какой-то, а где призывы к присоединению к "великой вонючей" "раша форева" плохо товарисЧ каптёрщик, очень плохо, я надеялся на более активную работу с вашей стороны. Слабые потуги обгадить Бандеру точно не запишут вам в заслуги, в отличие от вас про него хоть вспоминают, и определённая часть людей помнит о нём и чтит его память, боюсь что про вас вряд ли кто вспомнит.
    Пилите Шура пилите, они золотые.(с)

13. Вверх #12113
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Бяка-бука Посмотреть сообщение
    ALKA я смотрю шо ты тут об устроился, прям как в каптёрке, пока я там бороздил, ты тут анитиукраинской агитацией занимаешься шучу
    Шо то ты вялый какой-то, а где призывы к присоединению к "великой вонючей" "раша форева" плохо товарисЧ каптёрщик, очень плохо, я надеялся на более активную работу с вашей стороны. Слабые потуги обгадить Бандеру точно не запишут вам в заслуги, в отличие от вас про него хоть вспоминают, и определённая часть людей помнит о нём и чтит его память, боюсь что про вас вряд ли кто вспомнит.
    Видать премиальные давно не выплачивались.

14. Вверх #12114
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Алка, ты разве не заметил: с ним надо попроще, без ассоциаций, шуток, сарказма.
    как с отстающим в развитии ребенком - только самые простые фразы и понятия.
    тогда, возможно, клиент осилит.
    Вот Вы никак не хотите по сути вопроса, о национализме писать, а всё скатываетесь на технологии подачи материала!!
    Так у Вас, как отняли ругань и дебаты о навозе и его использовании, то именно то, о чём Вы пишете Алке, и осталось...
    Дерзайте, Вы на верном пути, а главное, что в теме о национализме, Вас многие поймут, ибо примитивизм, даже в исполнении пророссийских национал-фашистов любого толка, так и останется примитивизмом...

15. Вверх #12115
    Мистер Сарказм

Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Вот Вы никак не хотите по сути вопроса, о национализме писать, а всё скатываетесь на технологии подачи материала!!
    Так у Вас, как отняли ругань и дебаты о навозе и его использовании, то именно то, о чём Вы пишете Алке, и осталось...
    Дерзайте, Вы на верном пути, а главное, что в теме о национализме, Вас многие поймут, ибо примитивизм, даже в исполнении пророссийских национал-фашистов любого толка, так и останется примитивизмом...
    На тебе. Утешься интеллектуально и национально:
    Декалог Українського Націоналіста

Я дух одвічної стихії, що зберіг Тебе від татарської потопи й поставив на грані двох світів творити нове життя:
    1. Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї.
    2. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації.
    3. Пам'ятай про великі дні наших Визвольних змагань.
    4. Будь гордий з того, що Ти є спадкоємцем боротьби за славу Володимирового Тризуба.
    5. Пімсти смерть Великих Лицарів.
    6. Про справу не говори з тим, з ким можна, а з ким треба.
    7. Не завагаєшся виконати найнебезпечнішого чину, якщо цього вимагатиме добро справи.
    8. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації.
    9. Ні просьби, ні грозьби, ні тортури, ані смерть не приневолять тебе виявити тайни.
    10. Змагатимеш до посилення сили, слави, багатства і простору Української Держави.
    Слава українським українцям української України!

16. Вверх #12116
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от biafra Посмотреть сообщение
    На тебе. Утешься интеллектуально и национально:
    А поэтически лениво?
    тут кстати стишок отыскался

http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=177287
    Клондайк, кстати
    http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=93753

Головна проблема більшості з тих, хто називає себе "націоналістами" в Україні – це їхня совкова убогість. Їхня "національна ідея" – це відкрутити голову пам’ятнику Леніну і прикрутити туди голову Бандери або Шевченка, залежно від ступеня радикалізму.
    В їхніх мріях всі повинні поводитись так само, як в Радянському Союзі, тільки замість червоних галстуків мають бути вишиванки, замість наукового комунізму – науковий націоналізм, замість віршів про Леніна та міць Червоної Армії – вірші про Бандеру та міць УПА.
    Саме тому будь-яку критику на свою адресу чи іронію на адресу своїх цінностей ця "тусівка" сприймає досить гостро, як і належить типовим "радянським людям". Одразу ж з’являються звинувачення у "зраді", погрози "натовкти пику" або "закатати в асфальт" – типово більшовицька реакція на будь-які прояви інакодумства.
    Убогість української "націоналістичної" думки є ключовою відмінністю між націоналізмом українським та, скажімо, литовським чи естонським.
    Коли наприкінці 1980-тих балтійські народи боролися за Незалежність – в них позаду був принаймні досвід 20-річної державності, вони усвідомлювали всі складнощі існування себе як державних націй. У нас же панувало переконання, що у всьому винен хтось зовнішній, тож якщо цього зовнішнього прибрати – все влаштується саме собою.
    Як з’ясувалось – все значно складніше.
    http://www.pravda.com.ua/columns/2011/03/22/6040590/
    Последний раз редактировалось Sklif; 24.05.2011 в 23:00.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

17. Вверх #12117
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    ты как всегда в своем стиле: сначала упрек в оффтопе, а затем невнятный замполитовский бубнеж с нравоучениями.
    ничего нового.

18. Вверх #12118
    User banned
    "А Вы националист?" Ну и вопрос! Нет,конечно! Я же не малохольная с йододифицитом!

19. Вверх #12119
    Не покидает форум Аватар для sergey007
    Цитата Сообщение от pianochick Посмотреть сообщение
    "А Вы националист?" Ну и вопрос! Нет,конечно! Я же не малохольная с йододифицитом!
    Достойный ответ)))

20. Вверх #12120
    User banned
    Цитата Сообщение от sergey007 Посмотреть сообщение
    Достойный ответ)))
    Там другой диагноз, "новоросс".)))

Закрытая тема
Страница 606 из 1468 ПерваяПервая ... 106 506 556 596 604 605 606 607 608 616 656 706 1106 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права