|
- Стосовно позову Юлії Тимошенко до нью-йоркського суду до Дмитра Фірташа...
- Однією з підстав звернення до суду Південного округу Нью-Йорка було те, що під час розгляду справи в Стокгольмському арбітражі мала місце змова між представниками позивача і відповідача. Це лише одна з підстав позову.
- Є достатньо доказів існування тісного зв'язку між власниками RosUkrEnergo та діючим керівництвом Мінпаливенерго, Адміністрації президента і президентом.
Ми вважаємо, що є достатньо доказів вважати, що внаслідок цієї змови і внаслідок рішення Стокгольмського арбітражу склалася така ситуація, що тарифи на природний газ для громадян України були неаргументовано підвищені більш ніж на 50%. Це спричинило збитки всім громадянам.
Відповідно до чинних нормативних актів США, на які ми посилалися в позові, розмір максимальної компенсації, яка може бути виплачена, дорівнює трикратному розміру збитків, заподіяних діями винних осіб.
Якщо діями Фірташа з бюджету "Нафтогазу" було вилучено близько 12 мільярдів кубометрів газу, це означає, що збитки, які можуть бути максимально присуджені судом в цій справі, становлять 36 мільярдів кубометрів газу. Якщо навіть взяти штучно занижену ціну 300 доларів, то це буде більше 10 мільярдів доларів.
http://www.epravda.com.ua/publications/2011/05/12/285460/
Не надо мне делаtь нервы
Генеральная прокуратура Украины отказала лидеру Батьківщини Юлии Тимошенко в разрешении посетить Харьков в связи с тем, что она в очередной раз сорвала проведение следственных действий.
Как сообщает пресс-служба Генеральной прокуратуры Украины, в четверг Тимошенко вновь не прибыла в Генпрокуратуру, чем сорвала проведение запланированных при ее участии следственных действий.
"В связи с систематическими нарушениями Тимошенко Ю.В. требований действующего уголовно-процессуального законодательства, препятствованием проведения досудебного следствия Генеральная прокуратура Украины вынуждена отказать ей в предоставлении разрешения для поездки в Харьков 17-18 мая 2011 года, поскольку в указанные дни запланировано проведение следственных действий при ее участии", - отмечается в сообщении.
Думается мне, в Нью-Йорк тетеньку тож не пустят...![]()
Это я не знаю. Иск подан, как я понимаю, от имени Тимошенко и ещё группы депутатов - всего 17 человек. Как они распорядятся деньгами, поживём-посмотрим, если иск удовлетворят.
Здесь, как по мне, важен прецедент, а даже не исход процесса. Важно, чтобы воры от власти понимали, что на них тоже можно найти управу в установленном законом порядке.
Не надо мне делаtь нервы
Дмитрий Стус, сын известного украинского поэта, диссидента Василия Стуса, возмущен заявлением Юлии Тимошенко, которая сравнила Юрия Луценко с его отцом.
http://korrespondent.net/ukraine/politics/1216259-syn-stusa-vozmushchen-zayavleniem-timoshenko
Зачем? Мне и здесь хорошо, культурнейший Брям...Глядишь, переедешь с Борщаговки на Троещину![]()
Наверное, народу раздадут. Да! Точно народу раздадут.Сообщение от Брям;20168667[B
![]()
Моє ставлення до Вас залежить від Вашого ставлення до України.
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
Социальные закладки