|
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
У мене була така нагода 9 травня. Але я цього не зробила. І жодна людина з георгієвською стрічкою на грудях цього не зробила. Не скажете, чому?
Добре, не буду вас мучити. Просто ми не вар'яти на відміну від тих, хто кидається на стрічку чи прапор![]()
Це ж скільки натхнення треба мати, щоб так неадекватно реагувати на стрічку![]()
Последний раз редактировалось Фрези Грант; 12.05.2011 в 09:06.
Моя відповідь була на допис, що "мір ф шокє"
----------------
On Monday, violence broke out as Ukrainian protesters attempted to disrupt the May 9 celebration of the Russian victory over the Nazis.
The violence took place in the western Ukrainian city of Lviv, which has a troubled history with Russia. The city was occupied by Soviet troops in 1939,
"Communists came here and provoked us by bringing the red flag. This is a day to respect veterans. It shouldn’t be exploited by political parties".
Fighting between Ukrainian nationalists and pro-Russian demonstrators
The May 9 celebration often causes tension between the two sides in a country divided over its relationship with Russia.
------------------------------------
в чому ви мене переконати хочете ? Що євронюз зняло сюжет про відродження фашизму ?
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
В том, что Европу это напрягает.
"Беспорядки во Львове 9 мая и подобные случаи являются предметом внимания со стороны УЕФА в связи с проведением на Украине чемпионата Европы по футболу в 2012 году, заявляет директор турнира Евро-2012 на Украине Маркиян Лубкивский.
«Сегодняшняя эскалация ситуации является предметом внимания со стороны УЕФА. Такие противостояния недопустимы. Я не хочу говорить о возможных последствиях, но хочу вас заверить, что такие вопросы станут предметом обсуждения в рамках УЕФА», – сказал он на пресс-конференции."
Меня тоже очень сильно напрягает, что мне в моем родном городе сволотовцы создают подобные проблемы.
Але я не кидаюсь на їхні чорно-червоні шмати, а вони чіпають особисто людей своїми вонючими руками!
Люди вже усвідомили, що помилились з вибором, про це свідчать численні коментарі на франківських сайтах. І ще яскравий показник: у памятника Бандери 5 віночків, а Меморіал ВОВ потопає у квітах.
а ВІДРАЗИ ДО ДЕЖАВНОГО НЕМАЕ?
МИ САМОТНІ В БЕЗМЕЖЖІ
ХАЙ НАМ СНЯТЬСЯ СТЕПИ
Социальные закладки