|
У Харкові українець Котигорошко прогнав Владіміра Гундяєва булавою
7 травня 2011 р. у харківському Саду ім. Т.Г. Шевченка активісти міського осередку ВО "Свобода" провели вуличну виставу...![]()
Просто понимают где окажутся если попробуют. Вот и остается в цацки-пецки играть, да мечтать:
в своем кругу.Доречі а що означають цифри "88" у адресі блогу Михальчишина?
це восьма літера латинської абетки - Н, поєднання двох 88 означає "HEIL HITLER" ! Cлава Юрію Михальчишину ! Він мені імпонує навіть більше ніж пан Тягнибок !
Вірно, є й таке тлумачення, яке дуже дратує декого із сьогоднішніх толерастів - тих, які намагаються "злучити" Націоналізм з ліберальною "демократією"! Мені ж, як Націонал-Соціалісту, воно, навпаки, імпонує. Ось цікава цитата: "Ці нові націоналістичні рухи носять різну назву в різних краях. В Італії - фашизм, в Німеччині - гітлеризм, у нас - український націоналізм. Націоналізм різних країв є явищем анальогічним, бо ставить націю за основний осередок змагань. Фашизм і націонал-соціалізм й український націоналізм мають багато спільних елементів, як відродження вартості духовних чинників, ідеалізму, волюнтаризму: Як фашизм є втіленням і виявом і оформленням Німеччини до відродження сил і панування над світом, так і український націоналізм є органічно творчим виявом українського Духа..." ("Ідея і чин. Вишкіл українського націоналіста", 1940). Комуняків і антифаків ці слова дратують, але сучасним Українським Націоналістам нічого їх соромитись!
http://www.forum.vosvoboda.info/viewtopic.php?t=12286&postdays=0&postorder=asc&start=45А щодо "гітлерофілії" то вона не є чимось ганебним для Українського Націоналіста: прочитайте, наприклад, д-ра Р. Єндика "Адольф Гітлер" або Я. Оршана "Доба націоналізму"! Що насправді дискредитує націоналістів, то це бажання сподобатись західним "демократіям" чи страх перед звинуваченнями у "ксенофобії" і "пропаганді нацизму і фашизму". Суспільний устрій Третього Райху був найкращим у Європі! Майбутня Українська Самостійна Соборна Держава, яка прийде на зміну сьогоднішній прогнилій "демократії", повинна взяти все краще з досвіду німецької Народної Спільноти та Корпоративної Держави(Італія, Іспанія, Португалія). 88! Слава Україні!![]()
Последний раз редактировалось RаntаN; 09.05.2011 в 00:26.
Яка УКРАЇНІЗАЦІЯ! Що ви [MOD] мелете! Виачте інших слів нема!
Канали російські виключаай хоч іноді!
Дивися українські - вони хоч на половину брешуть, а не як путінські на 99%.
Бля! Ти в Україні - ви вже вибач що тут треба знати українську і в школі її вчити.
Ти шо перегрівся!
Піди росії скажи говорити іншою мовою - вони тебе бистро в курортку зону сібір відправлять на років 20!
Капец! ніхто вас не трогає - живіть собі спокійно! Просто і нас не треба принижувати - нас тут 75 % ! Я хочу в своїй державі говорити своєї мовою!
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 09.05.2011 в 08:31.
"хай нам Бог здоров'я дасть пережить донецьку власть!"
Кого-кого и кто мелет?Надеюсь, не в муку?
С калькулятором высчитывали?Канали російські виключаай хоч іноді!
Дивися українські - вони хоч на половину брешуть, а не як путінські на 99%.![]()
Прости, Господи, что ж за молодежь-то пошла!))Бля! Ти в Україні - ви вже вибач що тут треба знати українську і в школі її вчити.
Ти шо перегрівся!
)))Ааааа, пять баллов! Это кто Вам такое рассказал?)))Піди росії скажи говорити іншою мовою - вони тебе бистро в курортку зону сібір відправлять на років 20!
("Гардемарины, вперед!")Разве может цивилизованный человек понять, что это такое! Рубленый дом, из которого валит дым! И в этом угаре русские занимаются развратом, вакханалией!
- Ой, Сережа, ты говоришь чушь. В банях моются.
- Три раза в неделю?!.. И бьют друг друга розгами, а розги смачивают в кипятке!
-Дааа? Может в рассоле?)))
Кто-то запрещает? Скажите, кто этот недостойный смерд!)Капец! ніхто вас не трогає - живіть собі спокійно! Просто і нас не треба принижувати - нас тут 75 % !Я хочу в своїй державі говорити своєї мовою!
Последний раз редактировалось Юлия_В; 09.05.2011 в 02:31.
Социальные закладки