Результаты опроса: День гнева

Голосовавшие
326. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Поддержу акцию

209 64.11%
  • Не поддержу акцию

97 29.75%
  • Не определился

20 6.13%

Тема: ДЕНЬ ГНЕВА

Ответить в теме
Страница 166 из 407 ПерваяПервая ... 66 116 156 164 165 166 167 168 176 216 266 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 3,301 по 3,320 из 8130
  1. Вверх #3301
    User banned
    Цитата Сообщение от Alarmo Посмотреть сообщение
    За статистикою ООН, за межею бідності в Україні перебувають 78% людей. Уповноважена з прав людини Ніна Карпачова каже, що українці збідніли за останній рік на 10%. Така ситуація може призвести до соціальної нестабільності та появи тоталітарного режиму – вважають експерти.

http://tsn.ua/ukrayina/maizhe-80-ukrayintsiv-perebuvayut-za-mezheyu-bidnosti.html
    час публікації: 9 квітня 2010 р., 09:17
    Українці збідніли за останній рік на 10%.
    Про це заявила уповноважена з прав людини Ніна Карпачова, повідомляє Радіо "Свобода". За статистикою ООН, за межею бідності в Україні перебувають 78% людей. Україна посідає 83-є місце за рівнем розвитку суспільства, опустившись за останній рік на 7 сходинок рейтингу, - визначають експерти ООН. Таке падіння викликане тим, що реальні доходи українців упали на 10%, і зросла кількість малозабезпечених, пояснює омбудсман України Ніна Карпачова.
    http://www.newsru.ua/ukraine/09apr2010/poor.html

Вы бы хоть на даты публикаций смотрели и не палили собственную контору!

))) Що, вже не фанат ? ))))))))))))
    А был? Alarmo, конопля Вас до хорошего не доведет. Уже у Вас фантазии нездоровые присутствуют.

2. Вверх #3302
    User banned
    За статистикою ООН, за межею бідності в Україні перебувають 78% людей. Уповноважена з прав людини Ніна Карпачова каже, що українці збідніли за останній рік на 10%. Така ситуація може призвести до соціальної нестабільності та появи тоталітарного режиму – вважають експерти.

http://tsn.ua/ukrayina/maizhe-80-ukrayintsiv-perebuvayut-za-mezheyu-bidnosti.html

))) Що, вже не фанат ? )))))))))))) Ще посади не дали ?

Вы нам тут не вешайте оранжевую лапшу на уши! расскажите лучше про тухлый зад Ляшко , вот куда народные деньги пошли , в зад Ляшку. вот вам и революция ........сексуальных меньшин , эти БЮТовцы ,я извиняюсь , уже поздно и дитей нет , они друг другу в жопу лазят , а вы ими любуетесь , тьфу! какая гадость!

3. Вверх #3303
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Kertis Посмотреть сообщение
    В мемориз. Удивительный образец мЫшления.
    Вечер перестает быть томным. А Луселия то и не догадывалась, что все звери леса приняли иудаизм...

4. Вверх #3304
    User banned
    А вы разбейте о его голову лоток яиц.
    Я не идиот чтоб следовать идиотским советам.

5. Вверх #3305
    Живёт на форуме Аватар для Alarmo
    Цитата Сообщение от zemb Посмотреть сообщение
    Не стесняйтесь! Поднимите гордо голову и плюньте всем в лицо , не бойтесь плевать и признаваться что вы фанат ПР, я вот признаюсь, да я фанат , и что? Что страшно ? что они мне сделают? , я плевать хотел , и вы плюйте вместе со мной , мы сторонники ПР , должны стоять плечом к плечу , спина к спине , и тогда как поется в песне.." розовый туман над нами пролетает , над тамбуром горит прощальная звезда.." , мы ещё запустим космическую ракету на Марс! ПР-1 !туда и обратно!!..." и как поется в песне .."и на Марксе будут яблони цвести," , а для тех кто нам перечит(это БЮТ, и пассивный меньшевик ляшко) есть другая песня , ..."блеснула финка прощай маринка , ты много на себя брала." всех потопим в Чёрном море.

Цитата Сообщение от RаntаN Посмотреть сообщение
    Про це заявила уповноважена з прав людини Ніна Карпачова, повідомляє Радіо "Свобода".[B]
    А що змінилося за рік ? Дай-но вгадаю: податкові канікули, підвищені пенсії , з/п ? Ціни і тарифи впали ?

пАкращення на сході від прАфесіоналів: https://forumodua.com/showthread.php?t=361516&p=19677069&viewfull=1#post 19677069
    Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я

6. Вверх #3306
    Не покидает форум Аватар для лакмус
    Не стесняйтесь! Поднимите гордо голову и плюньте всем в лицо , не бойтесь плевать и признаваться что вы фанат ПР, я вот признаюсь, да я фанат , и что? Что страшно ? что они мне сделают? , я плевать хотел , и вы плюйте вместе со мной , мы сторонники ПР , должны стоять плечом к плечу , спина к спине , и тогда как поется в песне.." розовый туман над нами пролетает , над тамбуром горит прощальная звезда.." , мы ещё запустим космическую ракету на Марс! ПР-1 !туда и обратно!!..." и как поется в песне .."и на Марксе будут яблони цвести," , а для тех кто нам перечит(это БЮТ, и пассивный меньшевик ляшко) есть другая песня , ..."блеснула финка прощай маринка , ты много на себя брала." всех потопим в Чёрном море.
    Ну зачем вы ерничаете? Мы не фанаты ПР,но и не лохи,готовые принять оскал нациков за улыбку..)
    Последний раз редактировалось лакмус; 19.04.2011 в 11:30.
    Бойся равнодушных

7. Вверх #3307
    User banned
    А вы разбейте о его голову лоток яиц.
    А вы с какой, я извиняюсь , партии будете ? Литвиновц? , позиция ваша мне не ясна, что вы хотите от этой жизни?

8. Вверх #3308
    Живёт на форуме Аватар для Alarmo
    Цитата Сообщение от лакмус Посмотреть сообщение
    Ну зачем вы ерничаете? Мы не фанаты ПРбно и не лохи,готовые принять оскал нациков за улыбку..)
    камуначо Петручіо в червоних трусах нас врятує ? Чи спочатку купить коханці...пардон, уже дружині, лексус, а потім врятує ?
    Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я

9. Вверх #3309
    возмутитель спокойствия
    А вы с какой, я извиняюсь , партии будете ? Литвиновц? , позиция ваша мне не ясна, что вы хотите от этой жизни?
    Я сам по себе. В партиях не состою, и не состоял.

10. Вверх #3310
    СуперПабло
    Alfa-самец
    И откуда в тебе столько энергии....
    Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».

11. Вверх #3311
    User banned
    А що змінилося за рік ? Дай-но вгадаю: податкові канікули, підвищені пенсії , з/п ? Ціни і тарифи впали ?
    Вам еще пенсию не "підвищили"? Тогда ждите, мы идем к Вам.

12. Вверх #3312
    User banned
    Цитата Сообщение от Guerillero Посмотреть сообщение
    В своих "рассуждениях" Вы базируете своё мнение на бездоказательном цитировании принципов либерализма, без анализа оных, без проекции на существующую реальность. О чём можно разговаривать с Вами ирландский "финансист"-теоретик?
    Свои теории я ежедневно применяю на практике вот уже второй десяток лет в глобальных корпорациях и финансовых организациях. А где на практике применяете свои теории вы? В том то и дело что я практик, а вы теоретик летающий в облаках, поэтому я и приземляю вас на землю. Не стройте грандиозных проектов, а лучше начните с малого.

13. Вверх #3313
    User banned
    Проанализируйте реальную ситуацию в Украине, а не занимайтесь ерундовым трёпом. Приведите ка пример страны, где Вы, действуя по методе нашего правительства добьётесь успеха. Обоснуйте смысл "реформ", принимая во внимание реальность, а не Ваши грёзы. Что Вы можете знать о существующей системе управления, при четырнадцатилетнем отсутствии в стране?
    И прежде, чем предлагать приводить нереальные примеры, приведите примеры, только реальные, а не содержащие общих слов, Вашей успешной работы в сфере управления.
    Ну это же не я, а вы обещались люстрировать чиновников всей страны и заменить их новыми (с существенным сокращением штата), вам и карты в руки и я жду от вас реальных доказательств успешного проведения вами лично подобных реформ в какой-то другой аналогичной стране. Вы хоть и молоды, но учитесь не переводить стрелки, а отвечать за свои слова.

14. Вверх #3314
    User banned
    Цитата Сообщение от saper85 Посмотреть сообщение
    Березовский платил. Сам сказал. А насчет платежек можешь еще в госдеп обратится, тебе обязательно помогут.)))
    А ты что, по своей наивности думал что все, как один за идею стояли?
    МакКейн (будучи кандидатом в президенты) как то в интервью на СкайНюз сказал что "США готовились к демократической Оранжевой революции на Украине в течении нескольких лет и всего на её подготовку и проведение было потрачено 790 миллионов долларов". Я слышал это собственными ушами.

15. Вверх #3315
    Частый гость Аватар для Авось
    Вы их платили? Платёжки в студию. Или это был очередной "взрывоопасный" прикол? Если да, то скажите после какого слова полагается смеяться, после "за", или же всё таки "деньги"?
    Правда хочешь обнародовать "платежки" Березовского? Смотри, Боря мущина жецкий. А по теме, специально для тех, кто болеет душою за обиженного Березовского но в особенности - Сороса:
    Международная организация «Интерньюз-Украина» при финансовой поддержке Агентства США по международному развитию начала реализацию проекта для молодых журналистов Донецкого региона. Называется со вкусом - «Год власти Януковича. Взгляд из Донбасса». Можно было бы с радостью подумать о поддержке молодых наших коллег, и мы так было и подумали. Но смутила фигурка руководителя проекта. Это Юрий Луканов, председатель Киевского независимого «Медиа-профсоюза», известный серией феерических объединяющих и духоподъемных тексов под риторическим названием «За что мне любить донбасян?» Организаторы проекта в неофициальных разговорах намекают журналистам, что всею душою и финансово поддержали бы тексты, ну мягко говоря, зубодробительные по отношению к Президенту. И даже победителям потом дали бы оплачиваемую работу! И не верить бы этому "поклепу" всею душой, а не получается. Верю.

16. Вверх #3316
    User banned
    А вот и друзья и охрана "общественной организации" "Общее дело"
    об’єднуємося навколо витвору української нації для української нації – української національної ідеї – ідеї державності української нації, та кожну свою думку, дію та мрію підпорядковуймо вічним цінностям: Бог, Україна, Свобода! “Ми пропонуємо декілька пунктів, які б дозволили здійснити такі кроки кожному, хто має таке бажання. 1. Воїни-хрестоносці, що стають на борню зі злом, насамперед потребують сприяння Божого – тому найкращою для них допомогою буде молитва, звернута до Господа та Богородиці з проханням дати воїнству Христовому сили для подолання ворогів...
    2. Погляди і позиції багатьох українців формуються вітчизняними, російськими та західними ЗМІ. Інформація про боротьбу українців за державність нації, що ними розповсюджується, зазвичай тенденційна та брехлива. Тому обов’язком кожного українця є проведення роз’яснювальної роботи про справжні, а не вигадані продажними журналістами цілі, завдання, методи боротьби націоналістів за свободу, справедливість, добробут. Використовуйте “живе спілкування”, місцеву пресу, інтернет тощо.
    3. Навчіться чітко розділяти тих, хто справді веде боротьбу за добро нації, та тих, хто навіть виголошуючи правильні слова, є лицеміром та брехуном. Прикриваючись націоналізмом, такі люди незаконно збагачуються, приходять до влади та дискредитують націоналістичний рух. Найкраща зброя проти них – Святе Письмо, Кобзар, фундаментальні праці ідеологів українського націоналізму. Для виявлення цих політичних лицемірів користуйтеся також Христовим принципом: “По плодах їхніх пізнаєте їх…” – він діє безвідмовно.
    4. Розповсюджуйте націоналістичні пропагандивні та агітаційні матеріали: роздавайте книги, брошурки, інформаційні бюлетені та газети; публікуйте ці матеріали в інтернеті; створюйте сайти, що популяризують національно-революційну боротьбу; розсилайте ці матеріали на електронні скриньки; поширюйте їх у церквах тощо. Скрізь і всюди закликайте інших ставати на шлях Священної війни за державність нації.
    5. За необхідності захищайте воїнів Національної революції від зловорожих дій: надавайте їм своє житло, їжу, медикаменти, транспорт.
    6. Зберігайте революційні таємниці воїнів, виявляйте та передавайте націоналістам інформацію про ворожу агентуру, що намагається нейтралізувати революційну дію. Кожен українець має навчитися говорити тільки те, що потрібно. І не більше того. Бо зайве сказане слово може призвести до того, що воїн-націоналіст може втратити свободу або життя, а це послабить Справу.
    7. Відстежуйте всі новини про Священну війну українців за свою державність, бо вони додають наснаги, посилюють національну спільноту та розвивають солідарність між українцями. Правда озброює.
    8. Постійно займайтеся фізичною підготовкою та рукопашним боєм. Священна війна потребує здорових та сильних духом і тілом українців. Тренуйте витривалість: особливо ходьбу і біг на великі відстані з вантажем. Треба вміти робити блискавичні перебіжки на короткі відстані. Також звертайте увагу на гнучкість та силу. Не робіть із себе великого спортсмена-рукопашника: вивчіть та відпрацюйте до автоматизму декілька найпростіших зв'язок ударів руками та ногами, основні кидки та больові й удушливі прийоми. Особливу увагу зверніть на роботу з ножем та підручними предметами. Постійно готуйся до того, що у будь-який момент ви будете покликані до лав діючих революційних підрозділів.
    9. У цій поліційній державі кожен українець у будь-який момент може потрапити за грати. Що ж говорити про тих, хто постійно ризикує в “мирній” Україні своїм життям та свободою. Підготуйтеся до цього: ознайомтеся з кримінальним та кримінально- процесуальним кодексом, проінструктуйте рідних і близьких про їх дії у випадку такого повороту подій. “Не бійся!” – часто повторював Христос. Пам’ятайте, що Він теж був в’язнем окупаційного режиму!
    10. Війна може у будь-який момент перейти у стан збройного протистояння з ворогом. Тренуйте та постійно удосконалюйте свою вогневу підготовку – благо, що таких можливостей зараз багато, було б ваше бажання.
    11. Навчіться надавати першу медичну допомогу. Дай Боже, щоб ці навики не знадобилися, але у житті, а тим більше на війні трапитися може все.
    12. Виховуйте своїх дітей українцями та майбутніми воїнами національної революції. Високий бойовий дух нації – запорука перемоги.
    13. Віддаляйте себе від розкоші! Розкіш – ворог Націоналізму та Священної війни. Справжній Воїн-націоналіст має бути здатним відмовитися від мирських втіх та бути завжди готовим до великих обмежень заради Бога та Нації.
    14. “Без Бога – ні до порога” – українці так живуть тисячі років. Тому ретельно виконуйте приписані Церквою релігійні обов’язки, регулярно сповідайтеся і причащайтеся. Завжди будьте готові до смерті і суду Божого. Хай кожен ваш день наближає вас до Бога

Наша Організація, пройшовши різні етапи об’єднавчого процесу в націоналістичному середовищі, найближчим часом запропонує якісно нову концепцію націоналістичного руху як провідної сили українського народу. Сподіваємося, що вона знайде відгук в серцях і умах українських націоналістів та патріотів України. Хочу завершити нашу розмову тими гаслами, які на сьогоднішній день мають стати напрямними для всіх борців з окупаційною чумою:
    Геть режим внутрішньої окупації!
    Геть Януковича і його промосковську банду! Вони – не дають нам жити, ми – не дамо їм панувати!
    Смерть Московській імперії!
    Слава Українській Національній Революції!
    Слава Україні!
    В.О.Тризуб.

17. Вверх #3317
    Затейница

Цитата Сообщение от Гудвин Посмотреть сообщение
    Причём тут бандерлоги-спасители?
    Я извиняюсь, но мне показалось, что в этой притче ничего заумного нет и всё предельно понятно
    На прошлой акции предпринимателей не замечен ни один бандерлог, никаких "Слава хероям!" или "Табачника фтопку!"...
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

18. Вверх #3318
    Не покидает форум Аватар для Andyboy
    Цитата Сообщение от RаntаN Посмотреть сообщение
    Про це заявила уповноважена з прав людини Ніна Карпачова, повідомляє Радіо "Свобода". За статистикою ООН, за межею бідності в Україні перебувають 78% людей. Україна посідає 83-є місце за рівнем розвитку суспільства, опустившись за останній рік на 7 сходинок рейтингу, - визначають експерти ООН. Таке падіння викликане тим, що реальні доходи українців упали на 10%, і зросла кількість малозабезпечених, пояснює омбудсман України Ніна Карпачова.
    http://www.newsru.ua/ukraine/09apr2010/poor.html

Вы бы хоть на даты публикаций смотрели и не палили собственную контору!
    За период с апреля 2010 по апрель 2011 при реальном уровне инфляции под 40% эта новость уже потеряла свою актуальность? Жить стало лучше, жить стало веселей?
    Покращення-2. Перезагрузка.

19. Вверх #3319
    Постоялец форума
    саме так скоро і буде , завдяки таким фанатом ПР як ти, що підтримують політику кАманди прАфесіоналів.
    Я так розумію, що ти готовишся в таборах бути наглядачем ?
    Та это никакой не фанат ПР. а обычный форумный троль на з.п. В одной ветке он доказывал мне.что предпрениматели - это торгаши ненужные. В этой ветке он пишет. что у него достаточное кол-во наёмных работников. Что возьмёш с убогого.

20. Вверх #3320
    User banned
    Цитата Сообщение от Marlanta Посмотреть сообщение
    Что возьмёш с убогого.
    Вот потому с Вас не требуют даже понимания элементарного печатного текста.

Ответить в теме
Страница 166 из 407 ПерваяПервая ... 66 116 156 164 165 166 167 168 176 216 266 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права