Зайшов сьогодні до друзів в інфекціонку, де працював десять років. Розповіли новини. Я очікував, що нічого хорошого не буде, але настільки глибокої задниці не очікував навіть я.
1. Інститут інфекційних хвороб у Києві закривають взагалі. Куди людей і що далі їм робити - про те не йдеться
2. 4-ту інфекційну лікарню (яка збирала особливо небезпечні інфекції) теж закривають. Так як в парковій зоні на Соломянці. Землю цю продали вже давно, але досі забрати не наважувались. Справжні проФФесіонали не такі - їм все по плечу. Відрізають від комунікацій (електрика, каналізація і т.п.) прачечну, патанатомію, інфекцію. Ну і не потрібна Києву 4-та інфекційна. Мої друзі у 9-тій поки ще живуть, але там перевірка за перевіркою. Ситуація повної невизначеності і ніхто не знає,що буде далі.
Так що така от фігня, малята. Інфекційні стаціонари Києву непотрібні. Особливо небезпечні інфекції не загрожують. Локалізувати нічого не треба. Треба по швидкому прибирати до рук землю у парковій зоні - а то зажиріли, сволочі.
10% киівських противсіхів та 25% януковеджів - "всівониоднакові"? )))) Знаючи цю справу зсередини скажу - це однозначний звіздєц. Перша більш-менш серйозна епідемія покладе все місто, з цим просто ніхто не справиться при теперишніх підходах. І будуть дохнути як мухи від того, що ще вчора лікували. Це вже не зарплату недоплатили. Це починають бити у життєво важливі органи.
Социальные закладки