| ||
Вот ссылка...
Андибой, загляни сюда...здесь все есть. И ничего лопатить, как при демократах не нужно, все спокойно и по полочкам в нужных местах.
Последний раз редактировалось Turkul; 30.03.2011 в 23:29.
Плохо искал! Я нашел с трех раз! Правда не факт, что это не сегодня сварганили:
КАФЕДРА ІННОВАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ТА УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ
Концепція проекту створення кафедри. Становлення ринкових відносин у незалежній українській державі обумовило соціальний запит на підготовку професійних менеджерів, а концепцією науково-технічного розвитку України інноваційний розвиток держави був визначений як основний стратегічний напрямок.
В 2000 році Донецька обласна рада й облдержадміністрація, ще до прийняття Закону України "Про інноваційну діяльність", визначили своєю стратегічною метою формування інноваційної моделі розвитку області.
Для рішення поставленого завдання був визначений базовий вуз – Донецький державний університет управління (ДонДУУ), що є єдиним державним управлінським вузом в системі Міністерства освіти і науки України.
В цьому ж році з ініціативи Донецької обласної ради й облдержадміністрації в ДонДУУ була створена кафедра інноваційного менеджменту та управління проектами (ІМУП), яку очолив д.е.н., професор Янукович В.Ф.
Ядром нової кафедри, що увійшла в структуру факультету менеджменту зі статусом випускаючої, стали висококваліфіковані фахівці в області управління проектами й інтелектуальної власності.
Засновник і перший завідувач кафедри, д.е.н., професор Янукович В.Ф., разом із засновником і першим ректором ДонДУУ, д.е.н., професором Поважным С.Ф., створили й об'єднали колектив кафедри, направивши його на підвищення якості навчання, гармонізацію діяльності кафедри із сучасними нормами й стандартами навчання в контексті концепції євроінтеграції системи освіти. Наукова діяльність на кафедрі була спрямована на підвищення ефективності управління інноваціями, прогнозуванні, плануванні й оцінці інноваційних проектів, організації, комплексному управлінні й контролю за виконанням проектів.
Источник: http://dsum.edu.ua/?id=kaf/im
Последний раз редактировалось Good++++; 30.03.2011 в 23:28.
Боже, Україну збережи,
Господи, помилуй нас!
Крестьяне Луганщины обратились с открытым письмом к Президенту Украины Виктору Януковичу, в котором требуют с 1 апреля с.г. наложить мораторий на повышение тарифов на электроэнергию и газ для населения.
Также в письме, подписанном крестьянами Миловского района Луганской области, выражено недоверие действиям правительства Николая Азарова.
«Село и так прозябает на грани выживания, а Ваши реформы делают нас настоящими крепостными... Реформы в государстве нужно начинать с себя и своего окружения, тогда люди поверят Вам и поддержат», – говорится в письме.
«Стыдно смотреть, как «работают» народные избранники в Верховной Раде, получая хорошую зарплату и другие льготы», – отмечают крестьяне в открытом письме к Президенту, добавляя, что «пришло время выполнять обещания, данные народу Украины на президентских выборах».
Жаль не имею возможности ткнуть дулю им в харю лично. На выборы бежали, спотыкались, так хотели Януковича увидеть на троне. Мечта сбылась, а теперь пишут письма дедушке???
«Я буду тебе табак тереть, — продолжал он, — богу молиться, а если что, то секи меня, как Сидорову козу. А ежели думаешь, должности мне нету, то я Христа ради попрошусь к приказчику сапоги чистить, али заместо Федьки в подпаски пойду. Дедушка милый, нету никакой возможности, просто смерть одна. Хотел было пешком на деревню бежать, да сапогов нету, морозу боюсь. А когда вырасту большой, то за это самое буду тебя кормить и в обиду никому не дам, а помрёшь, стану за упокой души молить, всё равно как за мамку Пелагею.
Своими руками ничего не делаю! Они у меня золотые, правда растут из ж.пы.
Боже, Україну збережи,
Господи, помилуй нас!
Социальные закладки