|
Аннушка, не поленись, полистай этот форум.
По-моему, Вы спутали. Истерическая ненависть была как раз со стороны организованных противников. Я видел их лица рядом - это ужас.
А обыкновенные противники из числа одесситов (были, естественно, и такие, но в основном на самой площади - спорили, даже темпераментно спорили, но только и всего.
Annu_шка
"Але прийшов ворог. Прийшов ворог і забрав їм ту Україну. Але вони не боялись, як і ми зараз не повинні боятися, вони взяли автомат на шию і пішли в ті ліси, вони готувалися і боролися з москалями, боролися з німцями, боролися з жидвою і іншою нечистю, яка хотіла забрати в нас нашу Українську Державу!"
www.tiahnybok.info
Поверьте, на видео речь была намного "экспрессивнее", и этот текст не полностью ее отображает. Но хоть частично!
А про гилляку я ошибся... Это говорил Шкиль.
""Україна - для українців!"
Звернення до українців Одеси
Брати та сестри!
Недовго вам залишилося потерпати від москальсько-жидівської окупації Ми вже перемогли в першому турі. Наш лідер Віктор Ющенко долає опір манкуртів, вже неподалік той час, коли комуно-кацапська влада повтікає туди, де їй місце - в Західну Монголію. І це тільки перший крок у здійсненні мрії всіх свідомих українців - держава від Сяну до Дону.
Тримайтеся, ми йдемо і перемога вже близька.
Серце кожного справжнього українця зрадіє 21 листопада від відчуття свободи. Ми викинемо геть з української землі усіх жидів, які продають Україну своїм закордонним сородичам, москалів, що засирають нашу землю, манкуртів-напівкровок. Хай забираються зі святої держави. Тим, хто буде чинити нам опір, шлях один - на гілляку на очах усіх чесних українців."
http://anti-orange.com.ua/print/article/apelsin/64/2514/
Так что молчите в тряпочку про толерантность обсуждаемых лиц.
Annu_шка
И то что я Вам привел - это фашизм... А фашизму нужно давать отпор. Его искоренять нужно.
Так что я не Санта Клаус, и подарки на рождество не ждите.
П.С. Слава Городу-Герою Одессе! Герою Слава!
Cartman , вот теперь спасибо. Все более чем ясно. И не только в вопросе с Тягныбоком...
Я не сдурела. Я вообще такая.
Давайте Вы не будете судить о других по себе, ок? А отношение к людям, хочу подчеркнуть - любой национальности, которые будут приезжать сюда только с целью помыть сапоги в купели памятника Пушкину или облить краской памятник Воронцову, а теперь и желающих осквернить памятник основателям города, лично у меня будет крайне негативное.
Annu_шка
А еще в вопросе с кем? Со мной?
Хотите записать меня в черный список, когда придется таких как я на гилляку?
А ведь нужно! Я - москаль, коммуняка и к тому же немного жид... Я не о национальности, я о взглядах...
Записывайте, записывайте.. Гилляка меня явно ждет...
В любом случае, когда такая "толерантность" поглотит всю Одессу, жить уже будет незачем...
Ой. Простите меня Аннушка....
Я речь Шкиля не дописал...
"...Здійсниться давня мрія всіх справжніх одеситів - центральна вулиця міста (Дерибасовская) отримає назву "Проспект Степана Бандери". Героям-визволителям України Степану Бандері та Роману Шухевичу, нашому великому другу Джохару Дудаєву, гетьману Івану Мазепі та іншим видатним особистостям буде встановлено пам'ятники.
Освіта та культура належатимуть лінгвотитульній нації, а не свиням, шо розмовляють бидлячою татаро-мордовською мовою. В новій, демократичній Україні кожен справжій патріот буде мати одного чи більше рабів. Хай ледаща бидлота працює. Тому, що москаль - не людина. Це пристрій для катування українського народу. Він може жити тільки заради праці на справжнього господаря - українця. Не хоче - собаці собача смерть.
Москаль повинен сумлінною працею довести своє право жити серед нас. У нас є велика справа - визволити від москальскої окупації наших братів, що потерпають на Дону та Кубані. Не залишимо сестер у кацапській неволі. Вступайте до лав УНА-УНСО та покладіть свої життя заради свободи народу України. Смерть москалям та жидам! Слава героям! Слава Ющенкові, хай живе велика Україна! Андрій Шкіль, Листопад 2004 року"
Вот после проспека степана бэндэры вместо дерибасовской, после такой толерантности - застрелите меня первым...
Cartman, я уже поняла Вашу точку зрения. Для Вас каждый украинец несет в себе скрытую угрозу, для русских "гилляку" готовит. Расслабьтесь: я русская, и я адекватно отношусь к представителям любой нации. Если они, конечно, люди уравновешенные...
Я не сдурела. Я вообще такая.
ну что, Annu_шка, съели?
muha
Вот после этого - убирайся ВОН из Города Героя Одессы!!! Не править здесь фашистским недобиткам!
[MOD] Неуважительное отношение к участникам форума
Последний раз редактировалось Gloomy Wolf; 28.10.2007 в 10:23.
Социальные закладки