|
Да
Нет
А яка різниця між рашистами та нацистами і фашистами?!
А стосовно акції, то - піар російської карликової партії. Це, окрім негативу, нічого путнього у інтеліґенції Львова не викличе. Зрозуміло, що вони тому і їдуть, аби спровокувати конфлікт. Невже Львів'яни чи інші жителі ЗУ не шанують воїнів-визволителів їхніх земель від коричневих загарбників? Звісно, шанують. Ви погляньте лише на переважно доглянуті парки слави, пам'ятники радянським солдатам тощо. Я вже згадував колись про "парк фекалій" у одній місцині в Криму, де наче стоїть парк слави, огидно було на це дивитись, згадуючи, як ці товариші матроски на грудях рвуть, коли згадуються події ВВВ, а елементарної шани до загиблих немає.
Інша справа, що у нас і воїнів, котрі боролись проти радянської окупації вважають за героїв. Так це цілком природньо і властиво европейцям - погляньте у бік Польщі, Чехії, Прибалтійських республік, це нормальний спосіб примирення на ґрунті спільної мети - соборність та незалежність рідних земель, українських в даному випадку.
Отож, нехай приїздять друзі, розкажуть щось таке, що вони знають, а нам Бог не оповів іще.![]()
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Я думаю что если поедут русские нацики из крыма, то начнут волать что то не очень хорошее о бандере и УПА, и в общем о жтелях Львова и ЗУ, то их очень больно набуцкают, разве что милициянты защитят, а их сгонят больше чем руссонациков в раза два
P.S. сама идея такого марша никого не трогает, а вот инициаторы идеи...это совсем другая каша.
Последний раз редактировалось Liubertas; 12.03.2011 в 01:00.
Давайте не будем говорить о плохом, а лучше сделаем... В.Ф. Янукович
А взагалі я знаю як все буде. 15 придурків з російськими прапорами пройдуться по вулицях Львова, ще 20 придурків збереться під "свободівськими" прапорами та будуть щось кричати в бік першої групи придурків. Придурки між собою наврядчи зустрінуться тому що міліції буде в десять разів більше ніж перших і других придурків разом взятих.
Давайте не будем говорить о плохом, а лучше сделаем... В.Ф. Янукович
Не вопрос. Только если вы там хотите хоть что-нибудь поубирать или покрасить, это надо делать в ближайшую неделю две. Потому что к апрелю набегают толпы солдатиков из воинских частей, за которыми закреплена уборка территории мемориала и начинают там красить и убирать всё подряд. А еще набегают те, за кем закреплены всякие экспонаты мемориала, лакокрасочный завод присылает людей на покраску и т д. В прошлом году мы договорились на покраску скамеек на выходных, а нас обогнали и покрасили в середине недели) Вот так это примерно выглядит на моих прошлогодних фотках. О чём бы вы, конечно, знали, если не б рассказывали другим что им и как делать, а иногда сами что-то делали.
- вот так красят.
- блестит от свежей краски.
А вот так убирают.
Так что поторапливайтесь, грязный мемориал не будет ждать, пока вам солнышко пригреет. А мы соберемся, не вопрос даже. Маякнете, когда готовы будете, ага.
Социальные закладки