| ||
А за кого було голосувати, якщо б прийшла Тимошенко, то усіх росіян та російськомовних посадила б на палю! Вона ж нацистка!
А так, бовдурисько, зате свій (хоча, мені так здається, при звальуванні не існує такого пом'якшуючого терміну, як "свій" чи "знайомий").
Ви ж бачите, що порідшали ряди прихильників зараз. Але... стадо любить кістку гризти. Отож, якщо будуть колись ще вибори, то їм підкинуть якоїсь бузини: тероризм, страшнючий світовий український націоналізм, імовірна війна з кимось, аби тільки штанці опустили.
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Людина повинна бути самоідентифікованим індивідом, мати імунітет до впливу на маси, робити висновки з історії, вміти прогнозувати наслідки майбутніх кроків.
Якщо особисто у мене була позиція, що відмінність між Т та Я дуже мізерна для справжнього українця, то я й висловив її на виборах, я зробив те, чого не зробили багато моїх знайомих, але я відчуваю себе вільним у виборі.
Варто відчувати себе людинлю з усіма правами та свободами, допоки їх не відібрали, а ці часи не за горами.
Мне после первого тура выборов позвонил товарищ из Канады, и сказал такие слова;
Вы там шо все 46 миллионов баранов?
Сначала выбрали две кучи гавна "Т.Ю.-В.Я.", а потом начали выбирать какая слаще,..
Выбор надо было делать в первом туре...
Французы рискнули и выбрали Саркози "темную лошадку", и не в чем не промахнулись...
Спуститесь с небес праведных на грешную землю и прикиньте,какие это права и свободы у вас остались?
И как это власть недосмотрела,окаянная,оставила вам что-то? Мы сейчас стоим в такой позиции,чтоб нас было максимально комфортно иметь, но не все хотят расслабляться и получать от этого удовлетворение,имхо, а человек в первую очередь должен быть ЧЕЛОВЕКОМ!!! А потом уже самоідентифікованим індивідом.
Жизнь - вредная штука. От нее даже умирают.
До мене їм дещо важче добратись, у мене мізки не надто промиті (у моєму тракутванні, але мої "друзі" з ОФ іншої думки).
Тому я й почуваюсь дещо вільнішим. Я ще досі маю право молитись Богу в українській церкві, а це вже багато для душі.
А що пов'язане із тілом, то я не в захваті від того, що роблять ці манкурти, як і багато хто по всій Україні.
В том то и проблема, что население Украины уже не верит, что у него остались еще хоть какие то права и свободы, не умеет анализировать действия власти без подсказок СМИ, надеется на улучшение жизни...
Если бы мы сами не чувствовали себя бесправным быдлом, то никаких Межигорий и вертолетов не было бы, имхо
Да, кстати, я уволился из СА в 1991 году во времена СССР...А во время ГКЧП я не видел поддержки народа, во время распада СССР тоже не наблюдал волнений по этому поводу.... А это говорит о том что и тогда люди были в дерьме... Вот и поверили что так будет лучше... Да, у нас замечательный народ... Сколько помню себя, вечно верили и верят то в коммунизм (Хрущев), то в то, что дадут каждому хату или квартиру (Горбачев), то в то, что тюрьма - бандитам (Ющенко), теперь в "покращення" Януковича...
Отаке.![]()
Последний раз редактировалось полковник1; 07.02.2011 в 08:45.
Что же вы строем не ходите?
Социальные закладки