| ||
Що до цього, виж розумієте, що введення російської як державної.. не припине поділ країни, а ще більше його розпале, тож єдиний вихід це надання статусу регіональної! Може хтось і хоче, але більшість поважають Українську і знають що вони живуть в Україні!
Згоден... тобто використання 50/50
А те що буде на більшій частині це зовсім інше, справа в тому що статус державної призведе до того що російська має бути представлена на всій території Україні теж 50/50, а в цьому немає потреби!
Душу - Богу, Сердце - Женщине, Долг - Родине, Честь - никому!!!
дешевый прием. не надо мне приписывать свои мысли, ты же не Йоко с его вечными "вы все сами прекрасно понимаете, но признать не хотите" и т.д. ничего такого я не "понимаю", а считаю что результат будет обратным.это ты только что сам придумал? что за глупая привычка расписываться за многие тысячи незнакомых и совершенно разных людей?Може хтось і хоче, але більшість поважають Українську і знають що вони живуть в Україні!
то ты требуешь, что раз русскому оф. статус, то и греческому, болгарскому и т.д., а то несправедливо, то с чистым сердцем заявляешь, что все они без ума от украинского, и ничего им больше не нужно.
У мене є декілька знайомих болгар, ці люди вільно розмовляють Державної і доречі не вважають що російська має мати хоч якийсь статус в Україні!
А ще є товариш батьки якого приїхали з Азербайжану (а він там народився) він взагалі вперше почув що є якась подібна проблема від мене і не так давно.....По перше я нічого не вимагаю.... а в цьому повідомленні я просто в кінці не додав знаки питання (хоча він там мався на увазі)то ты требуешь, что раз русскому оф. статус, то и греческому, болгарскому и т.д., а то несправедливо, то с чистым сердцем заявляешь, что все они без ума от украинского, и ничего им больше не нужно.
по друге ви так все утруєте.... я не писав що вони дуже люблять Українську, я писав що вони поважають....
а мои знакомые болгаре ни слова на украинском не знают.на каком языке он это услышал?А ще є товариш батьки якого приїхали з Азербайжану (а він там народився) він взагалі вперше почув що є якась подібна проблема від мене і не так давно.....да не надо ничего писать вообще, не надо расписываться за незнакомых людей.По перше я нічого не вимагаю.... а в цьому повідомленні я просто в кінці не додав знаки питання (хоча він там мався на увазі)
по друге ви так все утруєте.... я не писав що вони дуже люблять Українську, я писав що вони поважають....
Так что ли ?
Languages_in_Ukraine.png
Да Киев еще включить....
надо открыть другую тему. согласен. тема должна называться так - "что мы можем сделать чтобы спасти наш город от тотальной украинизации"
я не верю ни ПР ни остальным политикам что они хоть пальцем пошевелят чтобы что-то сделать. а делать надо, иначе скоро мы все "будэмо говорити на украинському языку".
Тут могла бути ваша реклама
http://rulang.in.ua
Вибирай по областям.
Ще раз кажу, зав`язуй з наркотою.![]()
Социальные закладки