|
ОУН - УПА это изменник и палач.
Расстрелы и слышен всюду детский плач.
Предатель сводил счёты на войне.
Месть носил всю жизнь в своей душе.
На верность Фюреру предатель клялся.
Людей казнил и при этом ухмылялся.
Кровожадный зверь имеет человеческий обличье.
Между ними нет никаких совсем различий.
Закончилась война в лесу предатель жил.
Сжигал деревни, и убивать людей из леса выходил.
Националист в этом видел героизм.
Для него был лучший друг всегда нацизм.
Нет! Скажу таким участникам войны.
Вы расстреляли жизнь и женщины мечты.
Дом сожгли, убили мужа и родного брата.
К мирной жизни не было у предателя возврата.
Националисты с народом воевали на войне.
И в мирной жизни на родной моей земле.
У предателя на руках людская кровь осталась.
Не забыты зверства их с лихвою всем досталось.
Последний раз редактировалось Пролетарий; 18.01.2011 в 16:32.
МЫ РУССКИЕ И ПОТОМУ ПОБЕДИМ! А.В.СУВОРОВ
Браво,браво... А Вы хоть понятие имеете о чем говорите...да еще и типа в стихотворной форме(судя по слогу-пролетарской)?
Или это для пущей убедительности?
Не убедил.![]()
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Чергове цікаве дослідження.
Український розвідник Іван Литвиненко (до 120-річчя з дня народження)
http://www.istpravda.com.ua/articles/2011/01/18/16197/
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Умеете развлечь !!!ничего не скажешь
похвалиться ? ...таки да,Хоружевка таки кузница кадров всяких чмо....особенно понравился пафос про армию которую пинали ногами все кому не лень....Хоружівка на Сумщині може похвалитися не тільки третім президентом
опять русско-украинская война...шо за "бермудский треугольник" !Організовувався корпус уже після першої українсько-російської війни і складався з уцілілих полків, які спочатку з тяжкими боями відступали на захід, а
афтор статьи идиот ? освобождать это как минимум победитьа потім, у складі Запорозької дивізії визволяли Україну від більшовицької навали.
Последний раз редактировалось ALKA; 19.01.2011 в 15:04.
Даже не шифруется.
Но иногда говорит полезные вещи
http://nedrtoday.do.am/news/gennadij.../2010-08-16-43Сьогодні у Національному архівному фонді лишилися засекреченими тільки близько 0,011 відсотка документів.
У Державному архіві Сумської області за 2005- 2010 роки були розсекречені документи колишнього СРСР до 1991 року включно – 2137 справ. Із них із грифом «цілком таємно» – 270, з грифом «таємно» – 1867. Але при цьому треба знати, що, наприклад, усі документи, що увійшли до збірки про Голодомор, більшість тих, які опубліковані в збірках про ОУН-УПА, події 1917-1920 років, ніколи не були на секретному зберіганні.
Думаю, что директор областного архива знает )
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Фото с убитыми и оружием, явно постановочное.
Бачу, важкувато Вам справлятись без товаришів, котрі миються.
Фактично так. Коли чужоземні війська (червоні та білі) ходять по території іншої держави, вбивають її громадян, грабують садиби, то так це називається. І не дякуйте, що відкрив Вам очі на правду. Це була загарбницька війна.опять русско-украинская война...
Підказка - Доконаність. Чули таке слово? Спробуйте його використати при аналізі дієслів визволяти та перемогти.афтор статьи идиот ? освобождать это как минимум победить
А на завершення хочу нагадати панам про прямий зв'язок між російсько-українською війною часів УНР та боротьбою УПА проти захоплення совєтами ЗУ.
Український дух єдиний, необмежений територією та часом.
Так, Вашим пращурам та "героям" вдалось винищити цвіт нації, найбільшсвідомих та дієвих. Але і посеред бур'яну здатний вирости новий цвіт, особливо коли інформація про злочини є загальнодоступною. І мені зрозуміли Ваші зойки, адже соромно і лячно. Нічого, є багато просторів, де Ви почуватиметесь комфортно, якщо тільки їх до того часу китайці не захоплять.![]()
Аналогічно отримуйте на горіхи і від мене. Але нам промивали мізки з вересня 1939р з перервою у кілька років, а Вам з 1917-20рр. Відчуваєте різницю?!
Були б Ви українцем, то можна було б хоч звернутись до вашого сумління, а так... Як Ви можете визнавати факт захоплення України Росією?! it's impossible
Социальные закладки