| ||
я чего-то не понимаю или на лицо двойные стандарты ?
Мер Одеси Олексій Костусєв має намір звернутися до прокуратури і подати позов до суду щодо екс-мера Едуарда Гурвіца.
Про це Костусєв заявив на засіданні сесії Одеської міськради у вівторок.
"Я передаю документи в прокуратуру, я подам на Гурвіца до суду за завдані місту збитки. Я розумію, що взяти з нього ті гроші, які він відібрав у міста, буде важко, але до суду документи я передам", - сказав він.
Як приклад неефективного управління Костусєв назвав кредит, який отримала Одеська міськрада в 2007 році від BNP Paribas Finance.
"Ми взяли 45 мільйонів гривень, а повертати повинні були 105 мільйонів", - пояснив мер.
Він також повідомив, що має намір передати матеріали до прокуратури за фактом псування комунального майна міста.
У цьому Костусєв також звинувачує свого попередника.
Інтерфакс-Україна
Мер Одеси Олексій Костусєв має намір компенсувати депутатам Одеської міської ради витрати на їх передвиборну агітацію з бюджету міста.
Про це він заявив журналістам, передають Українські новини.
Зокрема, за словами мера, мова йде про фінансові витрати кандидатів у депутати (які пройшли в міськраду) на передвиборні кампанії в місцеві ради в 2010 році.
"Вважаю, що необхідно виділити 12 млн гривень у депутатський фонд. Багато депутатів у період передвиборної підготовки будували та відкривали дитячі майданчики за свій рахунок, ці витрати необхідно компенсувати", - сказав Костусєв.
Директор департаменту фінансів міськради Світлана Бедрега пояснила, що в спеціальному фонді міськради є 100 млн гривень, виведених у резерв, звідки та планується компенсувати вищезгадані витрати.
Як повідомлялося, в Одеській міськраді - 120 депутатів. Вибори в місцеві ради відбулися 31 жовтня 2010 року.
Все рабы с удовольствием жалуются, но никто не хочет рисковать своей жизнью...
(c) Филип Хосе Фармер
А вот и подробности появились:
Около 19.30 А.Коробчинский вместе с супругой шел в сторону своего дома, что рядом с оперным театром, когда неизвестный мужчина, вооруженный пистолетом, выпустил в него четыре пули и скрылся.
Спустя час две пули были извлечены в ходе хирургической операции в частной клинике, но А.Коробчинский скончался.
По данным милиции, на месте преступления найдены также окурки - киллер долго ждал политика и бизнесмена неподалеку от его дома. Это зафиксировано и камерой наблюдения, установленной на одном из соседних домов. Предполагают, что выстрелы произведены из пистолета системы Макарова.
Последний раз редактировалось Wiesenthal; 06.01.2011 в 11:12.
Социальные закладки