|
Все ? Злився ... так скоро ...
Програма з музичного мистецтва для 5–8 класів була створена й затверджена міністерством у 2004 році (лист МОН від 23.12.2004 р. № 1/11-6611); Міністром освіти і науки України на той час був Василь Кремень, а видана видавництвом «Перун» у 2005 році в збірнику програм художньо-естетичного циклу для 5–11 класів. Віце-прем’єр-міністром України з гуманітарних питань був Дмитро Табачник.
Програма з музичного мистецтва для будь-якого класу містить перелік музичних творів для сприймання і виконання. На 38-й сторінці програми зазначено дві пісні Святослава Вакарчука – «Друг» і «9-1-1», рекомендовані для сприймання (слухання) у 8 класі.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Во времена министра Вакарчука моя дочь училась в школе. Чего только Вакарчук не выделывал - учителя и родители охреневали. Так что Табачник по сравнению с Вакарчуком ну просто лапушка.
Спасибо Табачнику, что отменил на бакалаврате выпускной госэкзамен по украинскому языку![]()
Та что за глупости. Публикации Резуна вызвали настоящую бурю среди историков, расколов их на два лагеря. Проводились конференции и обсуждения,ломались копья... Подобного "взрыва" в ученой среде никто не припомнит за последние лет пятьдесят, я думаю.
Я понимаю,что тебе как большому знатоку истории этот факт не известен.
Поэтому, если не знаешь или сомневаешься, то лучше промолчать или на крайний случай заглянуть в Вики:
Ви́ктор Суво́ров (настоящее имя — Влади́мир Богда́нович Резу́н; р. 20 апреля 1947, Барабаш, Приморский край, СССР) — известный писатель. В своих военно-исторических книгах предложил ряд новых концепций о роли СССР во Второй мировой войне. Предложенные концепции и методы их обоснования вызвали многочисленные дискуссии и критику.
Работы Суворова получили широкий спектр оценок: от полного отрицания предложенных им концепций многими профессиональными историками[1] и обвинений в фальсификациях и лженаучности[2][3][4], до признания его самым популярным историком Второй мировой войны[5]. По мнению Ирины Павловой, критики относят Суворова наряду с Иоахимом Хоффманом к представителям «ревизионистской школы»[6].
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт заявляє, що “головний освітянин” Дмитро Табачник оголосив Могилянці війну. На прес-конференції в УНІАН керівник провідного українського вузу розповів, як міністерство тисне на академію, чому Могилянці не дозволяють здійснювати підготовку докторів філософії і чим небезпечне ухвалення законопроекту про вищу освіту.
За словами Сергія Квіта, на сьогодні між Києво-Могилянкою і Мінсовіти виникло дві конфліктні ситуації.
– Я пов’язую обидва конфлікти персонально з Дмитром Табачником, а не з міністерством і працівниками, – одразу зазначив Квіт.
http://www.unian.net/ukr/news/news-410722.html
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Социальные закладки