|
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Тю , табакофіли так і не дали відповіді на елементарне питання по дімі ...
Вперед - https://forumodua.com/showthread.php?t=485976&p=16499492&viewfull=1#post16499492 в кінці поста елементарне питання
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Табачник - это не крайность, а возврат к нормальному человеческому состоянию. Я, например, не хочу, чтобы моя дочка выросла и выучилась истории и литературе на писаниях укро-нацистов и в ненависти к России. Поэтому только - за Табачника! Вдобавок ко всему, он еще талантливый публицист...![]()
Алармо, а нет у тебя фото уже построенной "огорожи"? На тех летних фотографиях виден фундамент не под какой-то 3-х метровый бетонный забор, а под легкую ажурную ограду, и нужна она, наверное, чтоб свидомые на газон не гадили...Увага, а на*** "клоуну и казнокраду"(с) будувати огорожу, без якої 20 років обходилися ... може б тоді на марки вистачило ?![]()
Everything will be ok in the end. If its not ok, its not the end.
"Пустозвон" мій візаві. Фото чого - з ліжка , чи кімнати відпочинку ? За цим не до мене.
Заява МОН від 08.11.10
Території зелених насаджень навколо МОН
Шановні громадяни! МОН наголошує на тому, що ніколи своєю діяльністю не мало й не матиме на меті позбавляти конституційних прав громадян на мирні зібрання, а діє лише у законодавчому полі України.
Питанням огородження та благоустрою території, згідно з розпорядженням КМДА (N 588) займається Комунальне об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд".
Міністерство освіти і науки висловлює вдячність Київській міській державній адміністрації за підтримку ініціативи МОН щодо надання зазначеній території зелених насаджень статусу скверу та проведення благоустрою вищезгаданої території.
==============
Ну нормально, через 2 місяці "дешевый клоун и не казнокрад" (с) таки знайшов спосіб виплутатися із скандальчика ...
Последний раз редактировалось Alarmo; 10.12.2010 в 11:25.
У тебя какие-то проблемы? Не можешь проникнуть в здание министерства?Заява МОН від 08.11.10
Території зелених насаджень навколо МОН
Шановні громадяни! МОН наголошує на тому, що ніколи своєю діяльністю не мало й не матиме на меті позбавляти конституційних прав громадян на мирні зібрання, а діє лише у законодавчому полі України.
Міністерство освіти і науки висловлює вдячність Київській міській державній адміністрації за підтримку ініціативи МОН щодо надання зазначеній території зелених насаджень статусу скверу та проведення благоустрою вищезгаданої території.
Everything will be ok in the end. If its not ok, its not the end.
Це в тебе проблема ...
Я про використання коштів "дешевим клоуном и не казнокрадом" (с) , про те що грошей на марки немає , а на огорожу , якої 20 років не було - є.
Теперь ученые степени и звания будет утверждать министр образования и науки - святой Дмитрий Табачник. Это следует из указа президента Виктора Януковича №1085/2010 «Об оптимизации системы центральных органов исполнительной власти».
Документом ликвидируется Высшая аттестационная комиссия Украины, а ее функции возлагаются на Министерство образования и науки, молодежи и спорта Украины.
К ученым степеням относятся кандидат и доктор наук, к ученым званиям — доцент, профессор.
================
Ну тепер потрібно виправити ситуацію минулих років кривавого оранжевого режиму, і конкретним пацанам роздати звання , нє ?*
Социальные закладки