Вот статейка. Желательно все почитать
http://www.pravda.com.ua/articles/2010/10/26/5515140/
| ||
Вот статейка. Желательно все почитать
http://www.pravda.com.ua/articles/2010/10/26/5515140/
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
И возразить нечего - только этого джина (Свободу) сами и власти и выпустили из бутылки. Теперь будут проблемы. Хотя для того, чтобы нациков загнать назад надо немного- политическая воля находящихся у власти и пара-другая указов, причем новых законов принимать не надо - просто соблюдать уже имеющиеся.
Поживем -увидимРезультат партії Тягнибока на виборах приголомшливий, але виборці будуть розчаровані - політолог
Політика, сьогодні о 10:55
Партія Тягнибока набрала приголомшливо високий процент голосів виборців в Західній Україні, але невдовзі виборці розчаруються, бо представникам «Свободи» доведеться підвищувати тарифи на послуги ЖКГ і вирішувати важкі проблеми самоврядування.
Такий прогноз висловив під час прес-конференції в Луганську політолог Кость Бондаренко, передав кореспондент ГолосUA.
За його словами, результати ВО «Свобода» на виборах – це своєрідний показник зрілості суспільства і політиків. «Наші співвітчизники люблять, щоби їм вказали прості і легкі шляхи вирішення проблем і назвали ворогів. Наприклад - не буде євреїв чи комуністів, і Україна заживе. Тягнибок хороший оратор, і він вміє емоційно сказати те, що такі люди хочуть почути. Але реальне життя і буденна робота покажуть реальну ціну його слів. Тоді подивимося, що стане з його рейтингом», - зазначив К. Бондаренко.
Олена Соколова
Що до ветеранів:-тим,що Ви бачите у Харкові ніхто не забороняє носити те,ЩО ЗАСЛУЖИВ КРОВ*Ю.Я пишу,що є заборона для громадян більшості районів при/за Карпаття.Бюрократична система ... так хіба ж там люди працюють? І ще одне-чомусь Ви дискутуєте тільки на одеському форумі.Поспілкуйтеся на львівському форумі.Ах ... так там і тем про це не має.Мені цікаво стало,що львів*яни навіть на вибори не дуже йти хотіли.Сідайте і читайте різні теми львівського форуму і робіть висновки.А казати тут щодо думки населення західної ... ( не прийміть як образу)
Цікаво, чи справді є заборона на нагороди - поцікавлюся у львівських колег.
По всіх форумах сидіти часу не вистачить. Загалом, мешканців усіх регіонів країни в першу чергу хочу аби в них була можливість працювати та заробляти собі на життя.
Звідки Ви взяли цю ахінею про "весь юго-восток"?
Поцікавтесь результатом партій, які у своїй передвиборній компанії пропагували возз'єднання з Росією, на цих виборах. Окрім Криму будете дуже здивовані.
Социальные закладки