Тема: Языковая проблема в Украине - II

Закрытая тема
Страница 3552 из 3883 ПерваяПервая ... 2552 3052 3452 3502 3542 3550 3551 3552 3553 3554 3562 3602 3652 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 71,021 по 71,040 из 77651
  1. Вверх #71021
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Цитата Сообщение от biafra Посмотреть сообщение
    Сделаем русский государственным, а украинский региональным, а? Ирыся? По факту. Наполовину наполним? Ты как? А? Ирыся, чувствую, шо согласная ты.
    Не знаю як Ви, але я не народний депутат, так шо вирішувати це питання не у моїй компетенції.
    А по-друге мене цілком задовльняє те, що зараз прописано в українській Конституції.
    Навіть найкращі стають згодом катами

2. Вверх #71022
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Цитата Сообщение от Iрися Посмотреть сообщение
    А по-друге мене цілком задовльняє те, що зараз прописано в українській Конституції.
    Именно поэтому Вы защищаете своих друзей, желающих курить где угодно..
    /* мерзко хихикает */

3. Вверх #71023
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Именно поэтому Вы защищаете своих друзей, желающих курить где угодно..
    Я нікого не захищаю, навпаки. Є закон, який треба виконувати. Так, він мені подобається і шо тепер? Якщо комусь не подобається, він намагатиметься щось змінити, а сидіти на форкмах і жалітися: які всі такі погані і не дають йому те, що він хоче.
    Це тільки у Гоголя вареники самі до рота залітали.

4. Вверх #71024
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Істинко Посмотреть сообщение
    На останіх президентських вибрах я В.Ющенка не обирав! Бо він опинився зрадником державі Україні і її народу. Тому його мають право передусім судити народ України. А обраний зараз президентом держави України В.Янукович - злочиниць, бо скоєні ним злочини підлягають бути судимим в кожній цивілізованій, демократичній і правовій державі світу! Ну а те що коїться зараз в державі Україна, уму не постижимо. Тому між Ющенком і Януковичем велика неперехідна різніця в їх діях саме на користь Ющенка! І це важливо зрозуміти всім, поки є час!
    А какое преступление может быть гаже этого...?
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

5. Вверх #71025
    Не покидает форум Аватар для sergey007
    Не знаю як Ви, але я не народний депутат, так шо вирішувати це питання не у моїй компетенції.
    Не Вас одну))) Только самые упрямые, твердят дайте мне второй гос. язык. Хотя зачем?

6. Вверх #71026
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от malyshev Посмотреть сообщение
    И весь смысл этой нацидеологии,псевдохероев и единой МОВИ,без русского: Это опять "культ ЛОХА"! Но на этот раз болвана в шароварах!Шобы ВОНО пышалося своей недалёкостью(в смысле тупостью) и "незалежнистю" от России.Пышалося,шо воно из деревни и "спилкуеться тiльки мовою"! Ежу понятно ,что ТАКого рода политика ведёт только к смерти государства и массового падежа "лохопишающихся"!
    Это на каком языке написано ? На русский не похоже ....

7. Вверх #71027
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Я нікого не захищаю, навпаки. Є закон, який треба виконувати. Так, він мені подобається і шо тепер? Якщо комусь не подобається, він намагатиметься щось змінити, а сидіти на форкмах і жалітися: які всі такі погані і не дають йому те, що він хоче.
    Це тільки у Гоголя вареники самі до рота залітали.
    Давайте рассмотрим Вашу аналогию с курением с другой стороны. Более приближенной к положению с языками.

Предположим, производители сигарет сбросились и провели закон, по которому можно курить всегда и везде.. И препятствовать этому нельзя.
    И вот Ваша подруга приходит к Вам домой, располагается и закуривает..Вы кашляете, задыхаетесь, просите ее перестать, а она Вам отвечает, что закон надо исполнять. И ей этот закон очень нравится...
    Будете ли Вы считать эту свою подругу порядочным человеком? Захотите ли Вы ее еще пригласить к себе в дом? Да и вообще, захотите ли Вы после этого считать ее своей подругой?
    /* мерзко хихикает */

8. Вверх #71028
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Давайте рассмотрим Вашу аналогию с курением с другой стороны. Более приближенной к положению с языками.

Предположим, производители сигарет сбросились и провели закон, по которому можно курить всегда и везде.. И препятствовать этому нельзя.
    И вот Ваша подруга приходит к Вам домой, располагается и закуривает..Вы кашляете, задыхаетесь, просите ее перестать, а она Вам отвечает, что закон надо исполнять. И ей этот закон очень нравится...
    Будете ли Вы считать эту свою подругу порядочным человеком? Захотите ли Вы ее еще пригласить к себе в дом? Да и вообще, захотите ли Вы после этого считать ее своей подругой?
    Хм... Закон не вимагає курити всюду. А мої друзі адекватні, щоб такого не робити.
    Ви не зрозуміли до чого я наводила цю аналогію. Моїй подрузі не подобається, що вона зараз не може, наприклад, курити в тамбурі. Я ж від того щаслива. Якщо моя подруга вважає, що ці нові норми ображають її гідність, то хай щось робить для того, щоб це змінити. Я за неї нічого робити не буду, тим більше шо я проти.
    Я за український дубляж в кінотеатрах. Якщо це комусь не подобається, ніхто не заважає цю ситуацію змінити. Але вимагати від мене підтримки цих змін апелюючи аморальністю закону - алогічно.

9. Вверх #71029
    User banned
    Хм... Закон не вимагає курити всюду. А мої друзі адекватні, щоб такого не робити.
    Ви не зрозуміли до чого я наводила цю аналогію. Моїй подрузі не подобається, що вона зараз не може, наприклад, курити в тамбурі. Я ж від того щаслива. Якщо моя подруга вважає, що ці нові норми ображають її гідність, то хай щось робить для того, щоб це змінити. Я за неї нічого робити не буду, тим більше шо я проти.
    Я за український дубляж в кінотеатрах. Якщо це комусь не подобається, ніхто не заважає цю ситуацію змінити. Але вимагати від мене підтримки цих змін апелюючи аморальністю закону - алогічно.
    Ну, в общем-то все понятно. Только ведь если вдруг что-то переменится в этом вопросе (я не про курение, как Вы понимаете), то и Вас никто не поддержит.
    И еще - если Вы не заметили, то большинство русскоязычных предлагают два равноправных гос. языка, а не один - русский. Впрочем, Вам это не интересно, как я понимаю. Пока Вас все устраивает.

10. Вверх #71030
    zodchiy
    Цитата Сообщение от AlexxK Посмотреть сообщение
    Ну, в общем-то все понятно. Только ведь если вдруг что-то переменится в этом вопросе (я не про курение, как Вы понимаете), то и Вас никто не поддержит.
    И еще - если Вы не заметили, то большинство русскоязычных предлагают два равноправных гос. языка, а не один - русский. Впрочем, Вам это не интересно, как я понимаю. Пока Вас все устраивает.
    Самое интересно, что Ирыся (наверно) и национал.патриоты даже не понимают истинную причину получения власти ПР....
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

11. Вверх #71031
    Цитата Сообщение от AlexxK Посмотреть сообщение
    А я і не буду вимагати, щоб мене підтримували. Мало того, я зроблю все від мене залежне, щоб ці зміни не відбулися.
    І, в Україні ніколи не було 2 мови у рівних правах. І страждала, як не дивно, не російська мова.

12. Вверх #71032
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Самое интересно, что Ирыся (наверно) и национал.патриоты даже не понимают истинную причину получения власти ПР....
    Справжня причина у тому, що не було за кого голосувати. Тому значна частина розумних людей і не підтримала нікого. Електорат ПР не настільки сумлінний. От і все.
    Хоча, якби вибори були завтра знову, я б так само проголосувала "проти всіх".

13. Вверх #71033
    User banned

Розумієте, моя подруга от курить. І вона абсолютно щиро вважає, що наші закони дискрмінують її права як уурця (я зараз не про виконання цих законів, то окрема тема). А я от як некурець усіма руками за ці закони, бо мені куріння реально фізично жити заважає. Некурці курцям жити не заважають.
    І як тут будемо вираховувати порядність чи непорядність?.
    аналогия некорректна.
    помимо "нравится" -"не нравится", курение определено как вредная, вредящая здоровью привычка.
    по собственно му желанию человек может травиться, сколько угодно. а вот травить других - уже признак бескультурья. или преступления, если речь идет о детях.
    представь, что твоя подруга обожает красные платья, никакой другой цвет ее не красит, потому она требует и от тебя носить наряды исключительно революционного окраса. да, еще и закон соответствующий пролоббирует)
    как долго она останется твоей подругой?)

14. Вверх #71034
    User banned
    А я і не буду вимагати, щоб мене підтримували. Мало того, я зроблю все від мене залежне, щоб ці зміни не відбулися.
    І, в Україні ніколи не було 2 мови у рівних правах. І страждала, як не дивно, не російська мова.
    Жодна мова ніколи не страждала, оскільки мова - не щось одушевлене. Якщо хтось і страждав, так це люди, його носії. І чим більше буде таких, як Ви, тим швидше Україна стискуватиметься до нових кордонів, де можливо (хоча я так не думаю) один гос владнуватиме всіх, або хоч би більшість.

15. Вверх #71035
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    аналогия некорректна.
    помимо "нравится" -"не нравится", курение определено как вредная, вредящая здоровью привычка.
    по собственно му желанию человек может травиться, сколько угодно. а вот травить других - уже признак бескультурья. или преступления, если речь идет о детях.
    представь, что твоя подруга обожает красные платья, никакой другой цвет ее не красит, потому она требует и от тебя носить наряды исключительно революционного окраса. да, еще и закон соответствующий пролоббирует)
    как долго она останется твоей подругой?)
    Хм, аналогія наводилась в котексті ставлення до законів, а не в контексті про шо вони.
    І давайте не плутати поняття. Є адекватні люди з різними поглядами на життя, а є ненормальні в принципі. Тому не треба мені тут приклади ненормальних наводити

16. Вверх #71036
    Частый гость Аватар для Авось
    Цитата Сообщение от Істинко Посмотреть сообщение
    Ну а те що коїться зараз в державі Україна, уму не постижимо. Тому між Ющенком і Януковичем велика неперехідна різніця в їх діях саме на користь Ющенка! І це важливо зрозуміти всім, поки є час!
    Хоч кожен з нас - людина амбіційна,
    нескорений повстанець і бунтар,
    а у серцях - жага революційна,
    чомусь всі звуть нас "сборіщє жлобяр"!

Ми не козли, ми не москальське бидло,
    у кожнім з нас реве галицький лев!
    Та більшості чомусь цього не видно,
    і нас не рідко посилають "в хлєв"!

Чому свідомих кличуть всі жлобами?
    Чому нема поваги до бандер?
    Від люті скрипимо щодня зубами
    і хочеться узяти машинґвер.

А нещодавно сон такий я бачив:
    Карпатський ліс, у нім упівський схрон.
    І добре все здавалося неначе,
    і москаля ми взяли у полон.

Та цей москаль приречений до страти,
    чекаючи на чергу наших куль,
    мені - бандерівцю(!) насмілився сказати
    прямісінько в обличча: - Ти рогуль!
    //Русакъ

17. Вверх #71037
    User banned
    Хм, аналогія наводилась в котексті ставлення до законів, а не в контексті про шо вони.
    І давайте не плутати поняття. Є адекватні люди з різними поглядами на життя, а є ненормальні в принципі. Тому не треба мені тут приклади ненормальних наводити
    т.е. навязывать вкус в одежде ненормальность? согласна.
    а навязывать языковые пристрастия это как?

18. Вверх #71038
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    т.е. навязывать вкус в одежде ненормальность? согласна.
    а навязывать языковые пристрастия это как?
    А ніхто не нав'язує. Вибір є завжди.

19. Вверх #71039
    User banned
    А ніхто не нав'язує. Вибір є завжди.
    как же не навязвает? когда законодательно навязывание ( образование, нормативная база) закреплено.
    а вы, лично вы, по-моему навязываете исключительно укр. дубляж в кинотеатрах. причем, на все фильмы и все сеансы. зачем это вам? вы ж не собираетесь там (в кинотеатрах) сидеть безвылазно)

20. Вверх #71040
    User banned
    Что же будете делать? Вы же не народный депутат, как выяснилось. Сходите на митинг протеста?
    Да что вы говорите! И как же она страдала? Типа как вы в маршрутке, когда на вас смотрели, как на НЛО?

Закрытая тема
Страница 3552 из 3883 ПерваяПервая ... 2552 3052 3452 3502 3542 3550 3551 3552 3553 3554 3562 3602 3652 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права