| ||
Та ні. Погане порівняння "ті нацисти, хто хочуть, щоб всі знали російську мову в Україні". Я вірю в Ваш патріотизм, але, якщо Ви називаєте себе патріотом або націоналістом, то маєте цінити ті позитивні моменти, які в нас є. Якщо нація двомовна - це плюс. Якщо в Україні буде на належномі рівні поставлене вивчення ще однієї іноземної мови (тієї ж англійської) - це двічі плюс. Це дозволить громадянам України спокійно їздити, як в Європу та Америку, так і до країн колишнього СРСР і їх там всі зрозуміють.
Питання офіційного статусу російської мови або вивчення її в школах я залишу наразі за дужками, бо ці питання діскусійні. На мою думку, більше користі принесе вивчення російської літератури мовою оригіналу.
Звідти йде ставлення до "Свободи"... Я спокійно сприймаю "Свободу" та Тягнибока, вони не викликають в мене дратування. Але Фаріон - істерична особа й Ви мене не зможете переконати в зворотньому. І приклад, що вчора Вам навели про Мішу з фільму "Залізна сотня" дуже показовий.
Просто всім нам треба відійти від штампів й подивитися на проблему в повному обсязі, а не лише зі своєї точки зору... Для країни так точно буде краще.![]()
Последний раз редактировалось Survivor; 09.10.2010 в 14:56.
Tempora mutantur et nos mutantur in illis.
Так в тому й проблема... Якби її виступ у тому дитячому садку був в стилі:
- Як тебе звуть?
- Маша.
- А ти знаєш, що українською можна сказати Марійка?
То проблеми ніякої б ніхто не робив з цього.
А ось фрази накшталт "якщо Маша, то має пакувати валізи та їхати в Московію" або "- як тобі більше подобається: Міша чи Михайлик? - Міша - Катастрофа!" змушують зробити певні висновки щодо адекватності самої пані Фаріон.
Tempora mutantur et nos mutantur in illis.
Захiдняк,попросите кого-нибудь научить Вас цитировать правильно посты. Если Вы и психолог то наверно пары по информатике явно проказёнили. Боюсь предположить что на собраниях "Свободы" но читать ваши посты можно но сложно как для ума так и для глаз.
- Как тебя зовут? – склоняется Фарион над белобрысым мальчуганом.
- Миша…
- Вот про Мишу мы сейчас и поговорим. А на самом деле Миша, это кто? А на самом деле Миша – это Михайлык. А если бы Миша жил в Англии, то он бы был Майклом. А если бы Миша жил во Франции, то он бы был Мишель. А если он в Украине то он, наверное, должен быть Михайлыком. Как вам больше нравится - Михайлык или Миша?
Дети (хором): Мииииша!
Депутат: Катастрофа! Катастрофа… А тебя, девочка, как зовут?
- Алёна.
- Такую красавицу не могут звать Алёной. ПОТОМУ ЧТО ЕСЛИ ТЫ СТАНЕШЬ АЛЁНОЙ, ТЕБЕ НУЖНО ПАКОВАТЬ ЧЕМОДАНЫ И ЕХАТЬ В МОСКОВИЮ...
-----------------
Захидняк, у тебя ребенок есть?
пс Поздравляю с -5![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Я читала про цей випадок з інших джерел і там таких слів:пакувати валізи не було. ми не можемо вірити на 100% усім джерелам, ви читали проросійські видання, я проукраїнське. Потрібно пошукати, можливо є відеозапис цього уроку, тоді можна зробити якийсь висновок. Я проти категоричності, але я занадто мало знаю Фаріон, щоб зробити свій висновок.
Социальные закладки