| ||
Что кажется? То, что Раду по поводу Корнституции не хотят взрывать, даже пикетика вшивого не наблюдается... А тут проблема, которая "на 28 месте по значимости"(с), по их же утверждениям...и нате вам и голодовки и мины, и горящие глаза, сердца вырываются из груди "всьо пропало..."
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
От прошу. Я ж казала писати українською мовою нацьому форумі, це всеодно що команда ФАС для собаки. Як ви хочете доходити до спільної думки, якщо у вас відверта ненависть до тих людей, що спілкуються українською. Вам більше подобається:
-А Тягнебок, какой он гад и фашист
- О да,да тупой
- А какой он нацист
-Пусть чешет на свою Галицию
-Да,да ты прав
-а фотки смотрел
- клас уроды
Задумайтесь ви ж позорите Одесу.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
угу
Олег Тягнибок очолив список ВО «Свобода» до Львівської обласної ради
Олег Тягнибок очолив список Всеукраїнського об’єднання «Свобода» до Львівської обласної ради. Таке рішення ухвалили делегати Львівської обласної конференції ВО «Свобода», яка відбулася 28 вересня 2010 року.
Делегати конференції проголосували за список кандидатів до Львівської обласної ради. Зокрема, до першої п’ятірки увійшли:
1. Олег Тягнибок, голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода»;
2. Ірина Фаріон, кандидат філологічних наук, доцент НУ «Львівська політехніка», член Політради ВО "Свобода";
3. Олег Панькевич, заступник голови ВО «Свобода»;
4. Ірина Сех, голова Львівської обласної організації ВО «Свобода»;
5. Пилип Пилипенко, доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри трудового,
аграрного та екологічного права ЛНУ імені Івана Франка.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки