|
Не засуджую. Такі були часи. Навпаки мені імпонує таке відношення. Я вважаю, що без ідеї єдності нації, без гордості за те, що ти Українець, Україна не має майбутнього. Ми завжди будемо чиїмось придатком. А я завжди хотіла бути собою, тому, що ми люди, а я людина. Я вже хтось, бо я народилась. Повір у нас не всі так думають. Народ інертний і сидить по своїх норах. Ми не здобудемо собі блага, сперечаючись про мову. Українську росіянину не так важко вивчити. Зрештою ще раз повторююсь, це свідомий вибір російськомовних росіян жити в Україні, так що треба бути послідовними.
Расскажете это своим однодумцям. Можете вообще всех убеждать, что в Украине на русском разговаривают только в Одессе.
Да , кстати, как там обстоят дела с украинским на западной, а то никак не понять, то ли это литературный украинский, только сильно законспирированный, то ли это украинская модель польско-румынского?
Я уже не говорю про мовы в карпатских аулах и кишлаках. То вообще инопланетные диалекты, в каждом кишлаке свой...
Так что давайте не будем ляля об Одессе...
а я русский. и что мне теперь делать?а с чего ты решила, что мы украинский не знаем. слава т.н. богу, я его ещепри коммунистах выучил.Повір у нас не всі так думають. Народ інертний і сидить по своїх норах. Ми не здобудемо собі блага, сперечаючись про мову. Українську росіянину не так важко вивчити. Зрештою ще раз повторююсь, це свідомий вибір російськомовних росіян жити в Україні, так що треба бути послідовними.
Социальные закладки