|
Показать скрытый текст
Флуділка?
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
ромко, друже, ты снова ошибся, гугль по слову "галичина" дает совем другие картинки:
![]()
![]()
![]()
![]()
Правильно, не потрібно забувати про червонопузих виродків. Не дарма вони прирівняні до фашистів. І не дарма вони на ЗУ в 1940 створили „Товариство дружби НКВС – СС”.
А в 1941 провели показовий суд- Процес-59 :
13 студентів Львівського університету, 6 студентів Медичного інституту, 3 студентів Політехнічного інституту, а також 12 гімназистів, 6 випускників вищих шкіл, 5 випускників гімназій...
До смертної кари засуджено 42 осіб, серед них — 11 дівчат. Це, зокрема: Горбаль Роман, Крупа Теодозій, Одноріг Микола, Коверко Дарія, Столяр Галина, Винників Наталія, Куницький Богдан, Нирка Станіслав, Грицай Марта, Левицький Олег, Дяків Роман, Волошин Ольга, Шенгера Петро, Пецух Михайло, Вовк Микола, Слюзар Дмитро, Пик Ірина, Малащук Людвига, Зубач Ірина, Боднар Анна, Березовський Арпад, Коцюба Тарас, Матвійчук Микола, Дунайський Степан, Думанський Петро, Сороківський Семен, Клячківський Дмитро, Ковалюк Володимира, Берест Роман, Комар Люба.
======
і цілком правильно, що червонопузих виродків за це вирізали. Собакам - собача смерть.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
вообще-то я ждал от галичан ответа типа "ну, было.. ну, ошиблись.. но, теперь мы другие..."
и все же странно, почему гугль по слову "галичина" выдает только фашистские картинки.? неужели, у вас нет ничего другого.?
кого они победят? ни Упа, на див. СС "Галичина" не участвовали в сражениях, а воевали с мирным населением.Желаю победить..
Несовсем
Думаю, что сыграло роль следующееРішенням Колегії Верховного суду СССР від 15 березня 1941 року покарання було «пом»якшене". У результаті 19 засуджених було розстріляно, 24 отримали по 10 років ув"язнення (серед них — Дмитро Клячківський), 15 осіб отримали від 8 до 4 років тюрми, одну обвинувачену депортовано за кордон. За деякими свідченнями розстріляних засуджених було поховано у Львові в районі Левандівки.
В мотивації рішення суду зазначалося, що суворість вироку зумовлена тим, «що майже всі підсудні заявили в судовому засіданні, що не хочуть зупинити ворожої діяльності проти Радянської влади та заявили, що будуть продовжувати ворожу роботу при всяких умовах…»
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки