|
Ну да, помитинговать, пивка попить нахаляву.
Какая от него польза - никакой. Трутень. Ничего не делает, а только людям головную боль доставляет. А результаты - это дороги, детские садики, помощь детям сиротам, память старикам ВОВ и помошь людям с ограничеными возможностями, привлечение детей к спорту и его развитие. Ну и т.д.
Отродье человечества
Тягнибок считает, что его партию "трудно в чем-то обвинить"
(с)
На том и держатся..
Вместе с тем лидер "Свободы" не называет источники финансирования своей партии.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Алка в лапках вмієте читати?Ми зараз маємо дві країни, офіційну совково-соціальну і реальну , корупційно-кримінальну. Все як за часів Брєжнєва, бо керують нами вихідці з тієї системи, які по іншому працювати не вміють і не хотять. Чим раніше ми підемо шляхом країн Східної Європи,Балтії та Грузії, тим швидше наступлять зміни на краще, а для цього в першу чергу потрібно усунути від влади бувшу парт-номенклатуру і пов"язаний з нею криміналітет.
Скільки живу, стільки па"ятаю про дороги,дітсадки та різного роду допомоги і в результаті не бачу не першого,ні другого , ні третього. Невже не зрозуміло, що людям потрібно дати можливість працювати і заробляти гроші в першу чергу, все перелічене Вами буде результатом збагачення населення. А якщо не мітингувати, то буде так як було останні десятиріччя, постіні сподівання на неминучє покращення життя.
"Не надо печалится, вся жизнь впереди, вся жизнь впереди, надейся и жди". Улюблена пісня часів брєжнєвского застою.
Это как говорится - совсем из ума на старости лет выжили! Этого нельзя делать.
А я бачу. Кто прав.
А якщо не митингувати - а работать, будет еще лучше.
Вы смысла песни так и не поняли..."Не надо печалится, вся жизнь впереди, вся жизнь впереди, надейся и жди". Улюблена пісня часів брєжнєвского застою.
Последний раз редактировалось Turkul; 24.09.2010 в 08:51.
бугагашеньки
Весна забыла, что есть осень
14/88
а оне таким образом протестують..
и вообще
https://forumodua.com/showpost.php?p=14803661&postcount=69909
Olivi@, Витренко сказала, что ПР и Масква финансирует Свободу.
И Президент бандит и пиво дорожает
Социальные закладки