|
Последний раз редактировалось Штуша-Кутуша; 16.09.2010 в 12:11.
НЕ шукаю клієнтів на форумі. Прохання з цього приводу не звертатися!
рассмешили ))) во-первых речь не о моем папе, я кажется это изначально обозначила, тьфу-тьфу-тьфу по отношению к своему папке я и представить себе подобную ситуацию не могу!! во-вторых, видимо жизнь Вас мало обижала, раз у вас такая точка зрения максималиста, а в жизни, между прочим, есть совершенно разные ситуации. и в-третьих, о каком добром деле вы говорите, если родной отец, бросив семью уехал на ПМЖ в Германию, хорошо там устроился а теперь забирает у единственной дочери с ребенком возможность нормально существовать?????
Единственное, что стоит воровать – это поцелуй у спящего ребенка.
Сміх без причини...
Гаразд, тепер по суті:
По-перше, і останнє - мого життєвого досвіду з походом вистачає, щоб сказати те, що я вже сказала, а все інше – метушня!
Розмову про мої життєві образи взагалі залишаю за кадром...
А щодо доброго діла – щоб мені у свій час дали хоч на деякий час якесь житло, я була б самою щасливою людиною на землі! З грудним немовлям у свій час мешкала в таких умовах, що це ледве не коштувало мені життя дитини. Були часи, коли навіть 5 копійок у кишені, у прямому сенсі - були бажаною знахідкою! Все у своєму житті досягала і заробляла сама, тому критично не розумію однокліткових амеб, яким не вистачає розуму, щоб заробити собі на життя та власне житло, але чомусь вистачає на те, щоб влаштувати за свою немічність батькам неприємності!
Дитинка доросла – їй ніхто нічого не винен! Вже самий час це зрозуміти!
До речі, свою першу квартиру я заробила у 21 рік.
Те, що нас не зламує – робить нас сильнішими!
The client is always wrong 間
У Вас была тяжелая жизнь, вы всего добились сами – это просто прекрасно и такие люди у меня вызывают уважение, но люди навешивающие ярлыки, судящие о проблеме, исходя только из личного опыта у меня вызывают смех. Вы совершенно не знаете действующих лиц, их отношений и всей подоплеки дела, это не тема об отношениях отцов и детей, а общение (напоминаю) юристов и вешать клише на кого-либо по-типу «Павлик Морозов» «Одноклеточная амеба, у которой недостаточно ума» и т.д. считаю некомпетентными и некасающимся дела. Опять же, несмотря на Ваш «огромный опыт» вы слишком быстро делаете выводы, а это говорит не об опыте, а всего лишь о поспешности суждений. Если вы хотели рассказать историю своей жизни надо было сразу с нее начинать. За историю – 5, за оскорбления совершенно Вам незнакомых людей – 2.
Судячи з цього – так!
Молодца! За гнучкість розуміння - 1. Сідай.
Спілкування юристів теж буває різним. Ніколи, суто з етичних міркувань не надаю консультацій з розряду, ну наприклад - як законно заволодіти чужим майном, хоча і знаю достатньо таких законних шляхів.
Це не образи, не шаблони, для мене це етичне питання, особиста точка зору,
адже це спілкування!
А моя історія життя значно цікавіша ніж ті дві строчки, та розповідати її не маю жодного наміру.
Р.S. Павлик Морозов – принциповий борець з кулаками, вбитий власним дідом та дядьком за виступ на суді.
Ніфіга собі образа! )))))))
Давай посилання, а то я чомусь вимагаю реєстрацію,може тому:
Положення про порядок учинення нотаріальних дій в дипломатичних
представництвах та консульських установах України
3.5.3. Довіреності (їх дублікати) на право розпорядження
майном, у тому числі транспортними засобами, а також довіреності,
видані в порядку передоручення, їх скасування або припинення дії,
підлягають обов'язковій реєстрації в Єдиному реєстрі доручень,
посвідчених у нотаріальному порядку, через Міністерство
закордонних справ України відповідно до вимог Положення про Єдиний
реєстр доручень, посвідчених у нотаріальному порядку.
Йдемо ділі...
Положення про єдиний реєстр довіреностей.
2.1. Обов'язковій реєстрації у Єдиному реєстрі підлягають довіреності (у тому числі їх дублікати), посвідчені в нотаріальному порядку, та довіреності на право розпорядження майном, посвідчені посадовими особами виконавчих комітетів сільських, селищних, міських Рад народних депутатів, а також відомості про припинення їх дії.
2.2. Реєстрація довіреностей (їх дублікатів), посвідчених посадовими, службовими особами, перерахованими в частині 3 статті 245 Цивільного кодексу України, статтях 37 - 38 Закону України "Про нотаріат", а також відомості про припинення їх дії, здійснюється в Єдиному реєстрі за заявою довірителя про реєстрацію таких довіреностей.
ЗУ Про нотаріат
Стаття 38. Нотаріальні дії, вчинювані консульськими установами України
Консульські установи України вчиняють такі нотаріальні дії:
1) посвідчують угоди (договори, заповіти, доручення тощо),
крім іпотечних договорів, угод про відчуження та заставу жилих
будинків, квартир, дач, садових будинків, гаражів, земельних
ділянок, іншого нерухомого майна, що знаходиться в Україні;
( Пункт 1 частини першої статті 38 в редакції Закону N 980-IV
( 980-15 ) від 19.06.2003 )
Студент.
Тоді емоцій немає...
читай ст. 47 ЗУ Про нотаріат, та це
Здогадаєшся – молодець,
ні – прийду вже у суботу (як буде час) все розпишу, зараз обміль часу.
Штуша-Кутуша, ну вы так себя нахвалили, что просто создался образ идеального человека с нимбом над головой !!!! ))) Искренне желаю вам удачи и ни при каких условиях не переставать считать себя самой правильной и умной, всегда хотела обладать этими качествами, но увы и ах..((( Может с опытом придет ))))
P.S. больше этот вопрос не комментю, а то и так засорили обсуждения "матушнею"
А почему я должен доказывать, что их НЕ надо включать в реестр? Ты сначала покажи почему их туда нужно заносить
Напомню: я писал именно об апостилированных доверенностях, выданных за рубежом, и нигде в твоих цитатах не увидел требований об их обязательной регистрации. У тебя же речь идет об украинских нотариусах (ст1. Закона о нотариате, сам закон регламентирует исключительно их деятельность) и других лицах, которые по украинскому законодательству вправе совершать определенные нотариальные действия.
О том, что апостилированная доверенность, заверенная иностранным нотариусом либо другим лицом, уполномоченным на это законодательством соответствующей страны, подлежит регистрации в Едином реестре доверенностей - я этого в законе и положении не вижу.
Но цитату из Гаагской конвенции все же дам:
С консульским заверением не сталкивался, слава богу. На мой взгляд, это уже анахронизм, как и этот реестрСтаття 3
Єдиною формальною процедурою, яка може вимагатися для посвідчення автентичності підпису, якості, в якій виступала особа, що підписала документ, та, у відповідному випадку, автентичності відбитку печатки або штампу, якими скріплений документ, є проставлення передбаченого статтею 4 апостиля компетентним органом держави, в якій документ був складений.
Честное слово, пока не прочитал, даже и не догадывался, что некоторые нотариусы выдвигают такие требования. Часто работал с апостилированными доверенностями, но ни один нотариус при мне всуе не произносил словосочетания "Единый реестр"))))
Украинское "спрощення" как оно есть, не удивляюсь![]()
Последний раз редактировалось Gammy Bear; 16.09.2010 в 16:30.
знаю: единый реестр доверенностей ввели Приказом Минюст, от 28.12.2006, № 111/5 "О внедрении Единого реестра довереностей и внесении изменений и дополнений к некоторым нормативно-правовым актам Министерства юстиции Украины".
вот что говорит нынешняя инстукция:
14. Нотаріусу подається довіреність або інший документ, що надає повноваження представникові. Дійсність довіреності перевіряється нотаріусом за допомогою Єдиного реєстру довіреностей, за винятком довіреностей, які складено за кордоном з участю іноземних властей або які від них виходять, за умови їх легалізації уповноваженими органами. Без легалізації такі довіреності приймаються нотаріусами у тих випадках, коли це передбачено законодавством України, міжнародними договорами, в яких бере участь Україна. За результатами перевірки дійсності довіреності (її дубліката) виготовляється витяг з Єдиного реєстру довіреностей, який додається до примірника правочину, що залишається у справах нотаріуса.
поэтому, если доверенность заверена инстранным нотариусом, то она требует легализации (апостилирования), и не вносится в реестр. а если доверенность заверена в консульстве Украины, то вносится в реестр, в порядке, о котором выше написала Штуша(Приказ|Инструкция, Минюст, от 03.03.2004, № 20/5 "Об утверждении Инструкции о порядке совершения нотариальных действий нотариусами Украины")
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
Совершенно верноСообщение от мыслитель
![]()
Социальные закладки