Тема: Дуже важливі державні справи нової влади

Ответить в теме
Страница 2 из 14 ПерваяПервая 1 2 3 4 12 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 21 по 40 из 275
  1. Вверх #21
    User banned
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Монумента Голодомору?
    Нет. Феофания - это больничный и реабилитационный комплекс для ВРУ, правительства.
    В прекрасном парке в Киеве находится, почти заповедник.....

2. Вверх #22
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Cetus Посмотреть сообщение
    Нет. Феофания - это больничный и реабилитационный комплекс для ВРУ, правительства.
    В прекрасном парке в Киеве находится, почти заповедник.....
    Про Феофанию я в курсе. Имелось в виду , что деньги с больницы и пошли на главный ющенковский монумент...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

3. Вверх #23
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Про Феофанию я в курсе. Имелось в виду , что деньги с больницы и пошли на главный ющенковский монумент...
    Гроші не пішли на проект,тому що на місці лікарні майбутнього розрита площадка,гроші Катька стибрила.Не знаю чому Янек не дасть команду провести розслідування? Але повірте що не дасть,це у них презиків кодекс честі за вкрадені гроші мовчок,бо завтра і він такий буде-я маю на увазі віце-.....

4. Вверх #24
    Не покидает форум Аватар для капитан
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Про це вже писано-переписано,я не хочу повторюватись:"Хоча Майдан по суті-то був один, але я б сказав, що у ідейному та духовному сенсі існувало декілька ніби паралельних вимірів Майдану. Перший - той, "їхній" майдан, технологія, яка могла привести (і привела) до влади в Україні одну купку злодіїв замість іншої та президента-слизняка замість президента-алкоголіка-невігласа. Інший вимір Майдану лежить у площині ціннісній - адже НОРМАЛЬНИЙ протестувальник ішов туди не заради Юща, а заради ПРАВДИ(правду тут слід розуміти у широкому сенсі - не лише потреба у визнанні факту фальсифікації на виборах, а й ПРАВДА - як компенсація за всі ті поневіряння та біди, на які прирекли власний нарід крадії-чиновники-олігархи-депутати етс.)! (бо якщо саме заради винятково Юща із всією тою купою його пріхлєбатєлєй, конкурентів, кумів, сватів та ін. наволочі - то до того якнайкраще підходить визначення "майдаун", тобто людина, яку поюзали - і викинули). Мільойни людей, нехай ненадовго, але вдихнули повітря СПРАВЖНЬОЇ свободи! Як приємно було бачити обличчя людей на Майдані - обличчя не-лохів! Усмішку на обличчях нормальних вільних людей - від цілковитого усвідомленням своєї волі. Для мене своєрідним об’єднавчим гаслом, моральним імперативом Майдану було тепер вже безсмертне : "Ти знаєш що ти людина?..." Ех-х-х-х... Хоча б є тепер що згадати...
    Але: справа Майдану не померла, вона і не може померти, доки ми пам’ятаємо запах волі, смак сили, яку відчув у собі народ, доки ми пам’ятаємо те фантастично приємне відчуття, коли врешті скидаєш із своєї шиї ярмо. А нові правителі нехай пам’ятають про приклад і незавидну долю своїх попередників. Народ доводять до ручки - не виключено, що світ ще побачить, як українці пострушують пил із стареньких транспарантів і замість наметового містечка-2004 виросте наметове містечко-200_ ! Нам, як то кажуть, нєчєва тєрять кромє сваіх аков!" http://www.ukrcenter.com/%D0%A4%D0%B...8C%D1%81%D1%8F допис 68128, я лінуюсь навіть писати-тут написано приблизно так як і я вважаю.
    И были те кто пришёл на Майдан просто испольхзованы я думаю скам догадываешься как кто, ради достижения цели, чтобы прийти к власти. Я так понимаю, что деньги выделеные на майдан отдельными финансовопромышленными групами не рнади того, чтобы "разбудить "народ. Ведь ничего не изменилось после Майдана и теперь собрать очерендной Майдан уже померанчевым просто не реально

5. Вверх #25
    Цитата Сообщение от капитан Посмотреть сообщение
    теперь собрать очерендной Майдан уже померанчевым просто не реально
    А вони вже і не зможуть його зібрати,чому Ви самі розумієте,якщо хтось і буде збирати,то точно не під помаранчевими і білоголубими кольорами,бо не купляться вже ні одні ні другі.Особливо після підвищення цін на газ,і підвищення пенсійного віку.Прийдуть інші з іншими кольорами.Можуть прийти червоні-люди колись також їм повірили.Кольори будуть вибирати політтехнологи а народ під них ставати.
    (якщо чесно то люди-навіть ідеологічні противники в душі трохи надіялись,що новий президент накінець то розпочне реформи,адже як мені так і вам в принципі глубоко наплювати які кольори прапорів політичної сили з якої вибрали президента,люди чекали що "влада професіоналів" накінець то розпочне реформи,але вони виявились до банальності такими самими як попередні- раньше думай о себе а потом о Родине)
    Последний раз редактировалось smeet; 28.08.2010 в 11:43.

6. Вверх #26
    Не покидает форум Аватар для капитан
    А вони вже і не зможуть його зібрати,чому Ви самі розумієте,якщо хтось і буде збирати,то точно не під помаранчевими і білоголубими кольорами,бо не купляться вже ні одні ні другі.Особливо після підвищення цін на газ,і підвищення пенсійного віку.Прийдуть інші з іншими кольорами.Можуть прийти червоні-люди колись також їм повірили.Кольори будуть вибирати політтехнологи а народ під них ставати.
    Зря вы ждёте революции. Не будет её.

7. Вверх #27
    User banned
    Але: справа Майдану не померла, вона і не може померти, доки ми пам’ятаємо запах волі, .
    Шо правда, то правда... запах там таки был...
    Мои приятели-киевляне рассказывали - еще месяц чувствовался...

8. Вверх #28
    Та я вже не чекаю.Це років так надцять назад мені розказував мій брат.Він був в Донецьку і мав розмови з людьми,які вже в ті часи мали великі гроші.Ну а ми західняки все ще переживали,чи Схід України знову не приєднається до Росії.Так от мому брату донецькі сказали так-ми вже більші прихильники роз"єднання ніж ви,бо ми прекрасно знаємо,що як Росія знову воз"єднається з Україною,то прийдуть їхні грошові мішки,з більшими грошима і ми будемо ні з чим.Так що якщо і буде загроза приєднання то ми скинемось бабками і наймемо за кордоном армію,щоб захищала українську незалежність.Так само і з революцією,зроблять все щоб її не було,але пружина стискається до межі,і мені скоріше бачиться,що можуть розпочатися голодні бунти,і розпочнуться вони на південному сході України.А захід як завжди підтримає,їм не привикати до революцій.
    Последний раз редактировалось smeet; 28.08.2010 в 11:56.

9. Вверх #29
    Цитата Сообщение от Lexa2007 Посмотреть сообщение
    Шо правда, то правда... запах там таки был...
    Мои приятели-киевляне рассказывали - еще месяц чувствовался...
    Не язвіть.А в голубцьових майданах з під них миші носили? Раб завжди заздрив вільній людині і де міг там язвив.

10. Вверх #30
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Про це вже писано-переписано,я не хочу повторюватись:"Хоча Майдан по суті-то був один, але я б сказав, що у ідейному та духовному сенсі існувало декілька ніби паралельних вимірів Майдану......
    дальше читать не смог. стошнило.

11. Вверх #31
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    дальше читать не смог. стошнило.
    Може не знаючи української Ви не зрозуміли змісту написано,як на мене там все зрозуміло,і доволі розумно написано.А тошнить це від молодості.
    Є таблетки-церукал називаються або є український аналог-метаклопрамід-це від тошноти
    І ще тошнить від вагітності......
    Последний раз редактировалось smeet; 28.08.2010 в 12:04.

12. Вверх #32
    Не язвіть.А в голубцьових майданах з під них миші носили? Раб завжди заздрив вільній людині і де міг там язвив.
    у меня двоюродный брат рядом с Майданом работал.
    и хотя он по убеждениям был всецело майданутым (походу, таким и остался), рассказывал, что вонь стояла такая, что даже внутри помещения (ресторана) чувствовалась.
    факт есть факт.

13. Вверх #33
    у меня двоюродный брат рядом с Майданом работал.
    и хотя он по убеждениям был всецело майданутым (походу, таким и остался), рассказывал, что вонь стояла такая, что даже внутри помещения (ресторана) чувствовалась.
    факт есть факт.
    Так я про що,не роботи там були а люди,як на одному майдані так і на другому.

14. Вверх #34
    Є таблетки-церукал називаються або є український аналог-метаклопрамід-це від тошноти
    І ще тошнить від вагітності......
    не поможет.
    когда читаю эльфийские откровения - меня безудержно тошнит.

З.Ы.: про беременность - это ты так шутку юмора пошутил или что?

15. Вверх #35
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    А захід як завжди підтримає,їм не привикати до революцій.
    Да они не привыкли там на себя работать. Привыкли бегать то к Полякам, то к Австро-Венграм. Теперь вот в ЕС сбежать хотят.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

16. Вверх #36
    не поможет.
    когда читаю эльфийские откровения - меня безудержно тошнит.

З.Ы.: про беременность - это ты так шутку юмора пошутил или что?
    Ай як,я не пожартував дійсно перший симптом при вагітності -тошнота,я ж лікар і симптоми знаю.

17. Вверх #37
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Да они не привыкли там на себя работать. Привыкли бегать то к Полякам, то к Австро-Венграм. Теперь вот в ЕС сбежать хотят.
    Обов"язково.Вони дійсно привикли працювати на себе а не на "барина".Вони працюють там де їхню працю гідно оцінюють.Як Ви кажете в поляків і в Австро-венгрів олігархами за 19 років не стають,бо це апріорі неможливо-а Ви працюєте на Ахметових-Пінчуків-вони вас взувають як самі хочуть,а самі стають за ваш рахунок олігархами за 5-10 років.

18. Вверх #38
    User banned
    Рассказывают, шо таки да - было значительно чище...

19. Вверх #39
    Цитата Сообщение от Lexa2007 Посмотреть сообщение
    Рассказывают, шо таки да - было значительно чище...
    Усна народна творчість-казками називаються.Там де бухали ящиками не мочою а рвотними масами воняло.

20. Вверх #40
    Ай як,я не пожартував дійсно перший симптом при вагітності -тошнота,я ж лікар і симптоми знаю.
    а я уж было подумал, что ты рожал, и поэтому симптомы знаешь.

Ответить в теме
Страница 2 из 14 ПерваяПервая 1 2 3 4 12 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права