Про це вже писано-переписано,я не хочу повторюватись:"Хоча Майдан по суті-то був один, але я б сказав, що у ідейному та духовному сенсі існувало декілька ніби паралельних вимірів Майдану. Перший - той, "їхній" майдан, технологія, яка могла привести (і привела) до влади в Україні одну купку злодіїв замість іншої та президента-слизняка замість президента-алкоголіка-невігласа. Інший вимір Майдану лежить у площині ціннісній - адже НОРМАЛЬНИЙ протестувальник ішов туди не заради Юща, а заради ПРАВДИ(правду тут слід розуміти у широкому сенсі - не лише потреба у визнанні факту фальсифікації на виборах, а й ПРАВДА - як компенсація за всі ті поневіряння та біди, на які прирекли власний нарід крадії-чиновники-олігархи-депутати етс.)! (бо якщо саме заради винятково Юща із всією тою купою його пріхлєбатєлєй, конкурентів, кумів, сватів та ін. наволочі - то до того якнайкраще підходить визначення "майдаун", тобто людина, яку поюзали - і викинули). Мільойни людей, нехай ненадовго, але вдихнули повітря СПРАВЖНЬОЇ свободи! Як приємно було бачити обличчя людей на Майдані - обличчя не-лохів! Усмішку на обличчях нормальних вільних людей - від цілковитого усвідомленням своєї волі. Для мене своєрідним об’єднавчим гаслом, моральним імперативом Майдану було тепер вже безсмертне : "Ти знаєш що ти людина?..." Ех-х-х-х... Хоча б є тепер що згадати...
Але: справа Майдану не померла, вона і не може померти, доки ми пам’ятаємо запах волі, смак сили, яку відчув у собі народ, доки ми пам’ятаємо те фантастично приємне відчуття, коли врешті скидаєш із своєї шиї ярмо. А нові правителі нехай пам’ятають про приклад і незавидну долю своїх попередників. Народ доводять до ручки - не виключено, що світ ще побачить, як українці пострушують пил із стареньких транспарантів і замість наметового містечка-2004 виросте наметове містечко-200_ ! Нам, як то кажуть, нєчєва тєрять кромє сваіх аков!"
http://www.ukrcenter.com/%D0%A4%D0%B...8C%D1%81%D1%8F допис 68128, я лінуюсь навіть писати-тут написано приблизно так як і я вважаю.
Социальные закладки