|
STK, пока устное замечание за переход на личности. "Подавлять" оппонента надо информацией и логикой, а не эпитетами.
Я писал , что оправданы репрессии после 1945 ( за сотрудничество с немцами в крупных масштабах)
Всех членов УПА ,СС ГАличина надо было расстрелять
Всех , кто им помогал--в лагеря
До 1941--зря конечно.
А когда вы , простите, больше всех боролись за независимость?
Не тогда , случайно, когда Буковина в Чехию попросилась?
Или может , когда Шухевич присягу Гитлеру дал?
Насчет культуры:
У вас своя , у нас своя
У вас- полонизированная
У нас -русифицированая
Сделаем добро из зла.
Другого материала нет.
Про що з тобою говорити, якщо в тебе історія - це твої фантазії.
Те, в чому ти помилився, я виділив.
Розкажино, в якій це державі була ЗУ, завжди окремо від іншої України?
З якого року кажеш вся Україна в складі Росії?
А те, що УНР і ЗУНР, які мали підтримку в населення - це не держави, я зрозумів. Законне право управляти Україною мали тільки ті, хто захопив ці землі зі зброєю.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Сделаем добро из зла.
Другого материала нет.
Звісно, з точки зору радянської влади УПА - терористи. Так само для Райху терористами були радянські партизани. Радянські партизани, як і українські повстанці янголами не були, від їх рук загинуло чимало людей, які підтримували діючий режим, співпрацювали з ним. В СРСР - державі, за яку вони боролися, партизан вважали героями. Чому ж в Україні досі не визнано героїчної боротьби УПА з радянськими окупантами?
І друге - щось я не бачив на ЗУ польськомовних громадян, тоді як на Сході й Півдні російськомовних немало. Захід зберіг національну культуру, тоді як Сходу це переважно не вдалося.
Ну і хто ти після цього? Я неправду написав?
Для тебе це буде новиною, але більша частина України була в одній державі до кінця 18-го століття і це була не Росія. Чи може ти не розрізняєш Правобережну і Західну Україну?
Про те, що вся ЗУ була завжди в Австро-Угорщині, а потім в Польщі - ще веселіше. В Австрії була тільки половина ЗУ і то з кінця 18 ст., тільки Закарпаття раніше туди потрапило. До того вона разом із більшістю українських земель була в складі Польщі, до того в складі Литви, ще раніше в Галицько-Волинській державі і Київській Русі. Кажеш завжди були окремо?
Социальные закладки