|
Максимальное кол. евреев в сов. руководстве было в 1917 г.: 7 евреев из 23 членов ЦК. Что конечно много, но это не 1932 г. и не 83 проц.![]()
Це прекручування сенсу сказаного, спекуляція, простіше кажучи - злив.
А хто давав визначення, хто складав той словник? Часом не євреї, що хочуть собі "монополії" на геноцид?Дражайший Оператор, вы бы хоть переводчиком воспользовались бы, что ли, ведь возражение то против слова "геноцид", что есть: ...
... Вот в 1941 году поляков резали кое где, именно поляков и именно резали, вот это геноцид, а действия, результатом которых были смерти многих людей, это преступления, скорее даже более тяжёлое, чем геноцид.
Визначення можуть бути такі:
1.) "истребление отдельных групп населения по расовым, национальным или религиозным мотивам, одно из тягчайших преступлений против человечества. Преступления Г. органически связаны с фашизмом и аналогичными реакционными "теориями"
2.) "истребление отдельных групп населения по каким-либо признакам, одно из тягчайших преступлений против человечества."
Думаю навіть їжаку зрозуміло, що друге визначення ширше, а суть однакова - у винищенні за якоюсь ознакою. В першому визначенні робиться спроба подати певний перелік ознак як вичерпний.
Вивезення (тим більше включно з конфіскацією особистих запасів) всього продовольства з певного регіону - геноцид за ознакою проживання на певній території. Ну а те що в селах на той час (та й зараз теж) жили українці, про це вже говорилося. Просто декому незручно це брати до уваги
Голодомор на Чернігівщині 1932–1933 рр. мовою документів: Тематичний перелік / Упорядн.: Л.П. Коноваленко, А.В. Морозова, Н.М. Полетун. Ред. А.І. Неділя. [Державний архів Чернігівської області]. – Чернігів: КП "Видавництво "Чернігівські обереги", 2003. – 72 с.
ББК 63.3.(4УКР-4ЧЕР)6-49
Г61
ISBN 966-533-227-9
© Державний архів Чернігівської області, 2003
Завантажити - 541 kb
Нет лучшего средства для создания идиотов, чем алкоголь (Emil Kraepelin)
Ёптить!![]()
І це написано зразу після мого поста з посиланням на ДОКУМЕНТИ обласного архіву!!!Документи, де їхні однопартійці писали чорним по білому: "розстріляно стільки-то, пухнуть з голоду стільки-то, затвердити норми 100г хліба на день"...
Ось вони, комуністи у своїй красі - показують тобі, дивлячись в очі, чорне і кажуть: "ето бєлоє!"
А на аватарі сатанинський знак - п'ятиконечна зірка...
Последний раз редактировалось Operator; 22.05.2007 в 22:30.
Стаття з деякими статистичними даними по нашій області.
Числа говорять самі за себе, коментарів не потребують:
1932 год
Родилось - 615 015
Умерло - 527 134
1933 год
Родилось - 354 373
Умерло - 1 582 017
P.S. Якраз в тему будуть ПОКАЗАННЯ СВІДКІВ, які я вже наводив на форумі в іншій темі
Последний раз редактировалось Operator; 23.05.2007 в 00:48. Причина: Додано
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Шановний Операторе, я власноручно додав до вашої репутацiї одиничку за цей архiв, а ви тепер так примiтивно перебрiхуєте власнi матерiали...
Коли партiйцi писали, що люди пухнуть з голоду, вони ж писали це не для того, щоб потiшитись, а для того, щоб знайти змогу цим людям допомогти и привернути увагу до їх стану. В протоколах так i писали - допомогти!
А цi нещаснi сто грамiв - так не було ж бiльше! Так прямо й писали - навiть цi сто грамiв видати нема змоги.
А за що розстрiлювали - не пригадаєте? За те, що закопав кiлька десяткiв пудiв хлiба ще й iнших пiдмовив. А пуд хлiба - це бiльш як 160 денних порцiй по 100 грамiв...
А коли одного розстрiляли, то iншi зразу закопаний хлiб здали.
Думаю, на мiсцi тогочасних комунiстiв ви б дiяли аналогiчно.
Хочу обратить внимание на эти материалы из архивов. Заметьте - там никакой чрезвычайщины. Всё как всегда - обычная мирная жизнь, решения, постановления... Просто ситуация ужасно критичная, речь идёт о жизни и смерти. Но - всё ОБЫДЕННО. Как всегда.
Вот в чём самый ужас...
Ну если бы не позабирали продовольствие, то и ситуации такой не возникло бы. Согласитесь, что в Украине голода не может быть в принципе, может быть плохой урожай, но продуктов пережить зиму всегда хватало, голод можно создать только искуственным путем - забрать все запасы продовольствия.
https://forumodua.com/showpost.php?p=1289811&postcount=1704
Это официальная позиция КПУ, они утверждают, что голодомора не было, а просто был плохой урожай.
Социальные закладки