| ||
Рано или поздно русский станет госом. Люди молчат пока все более менее нориально, но чем больше будут закручивать гайки, тем больше будет недовольства. Кауровская акция только пробный шар, только начало. Днепр, Харьков, Донецк-настроены еще более решительно, чем Одесса. Йоко и его сочувствующие пусть даже не надеятся, что Одесса будет через пару лет говорить на украинском, такого не будет НИКОГДА. Извиняюсь, наболело.
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
BECTA
Я б з вами радо обговорив би всі ці питання, та вони не торкаються вас жодним боком.
Сам отримав дві вищі освіти не рідною мовою і нічого, вижив.
Тут могла бути ваша реклама
Высшее образование можно получать на любом языке. Человек сформировался, получил изначальные знания в школе. Дальше - только он сам творит свою жизнь.
А поставь себя на место маленького первоклашки. Ему и в школе-то сташно, новый мир для него.. А еще и говорят все на непонятном языке..
А вы на родном языке учились в школе?
Ха-ха-ха!Скажи,а что в Одессе уже принимают репресивные меры по отношению к говорящим по русски?Кауров --козёл-провокатор,прибывший из Приднестровья зарабатывать бабки,ну плохо там с заработками,все здравомыслящие люди(а таких слава Богу в Одессе пока хватает)смеются над его выбрыками,ну молдовании что возьмёшь
![]()
Угу, а приймати таке рішення будуть хоббіти і ельфи.![]()
А ти не замислювався над тим, що вони тому і мовчать, бо їх просто все цілком влаштовує?Люди молчат пока все более менее нориально, но чем больше будут закручивать гайки, тем больше будет недовольства.
Начало провокаціям чи що?Кауровская акция только пробный шар, только начало.
Я був на кауровській акції і бачив, хто був її "контентом".
Це люди яким за 60. Ще були вчительки, якіх привезли автобусом.
Багато кому платили по 50 гривень за масовку.
І в той же час, по іншу сторону "барикад" було як мінімум половина молоді - НАШОГО МАЙБУТНЬОГО.
Та що ти кажеш.Днепр, Харьков, Донецк-настроены еще более решительно, чем Одесса.
Ось якраз ці міста "по налаштованості" і програють Одесі.
Там до української значно толерантніше ставляться.
Хіба що Донецьк конкуренцію становити може.
Якось хворобливо ти все це сприймаєш, як мала дитина.Йоко и его сочувствующие пусть даже не надеятся, что Одесса будет через пару лет говорить на украинском, такого не будет НИКОГДА. Извиняюсь, наболело.
Розмовляй собі як тобі подобається! Ніхто тебе не українізуватиме!
Все буде добре.![]()
Так, учився в школі українською.
С приводу першокласників, даремно за них переживаєте.
Це їх батьки страждають, а не вони. Бо чада підуть навчатися на НЕРІДНІЙ БАТЬКАМ мові.
Ви повірте вже мені на слово.
У мене жінка викладає англійську діткам (репетитор), постійно спілкується з великою кількістю дітлахів і їх батьками - НЕ МАЄ ПРОБЛЕМИ У ДІТЕЙ НАВЧАТИСЯ УКРАЇНСЬКОЮ.
Навпаки, деякі батьки просять щоб домашній урок жінка вела українською, для того щоб дитині легше було сприймати його, бо в україномовній школі школі навчається і звик матеріал саме українською сприймати. Хоча в родині спілкуються російською.
Я ведь сказал-пока не перегнули палку, людей более менее все устраивает. Но я знаю наши недалекие власти-они это рано или поздно сделают. Кауров мне по барабану, я сказал что это проба. Но наклеек на машины с надписью "я говорю по русски" реально ни на одном пункте не хватало-люди очень быстро разбирали.
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
Так не отказывайте другим детям в такой возможности!
А все остальное... и репетиторство первоклашек - это уже насилие над личностью.. Еще неизвестно, чем оно откликнется..
А родители боятся, потому что умнее и мудрее, чем ребенок .. и представляют себе все трудности обучения на неродном языке..
Последний раз редактировалось BECTA; 15.05.2007 в 12:14.
BECTA
Чомусь тільки під іншими, ви маєте на увазі виключно російськомовних.
А у нас знаєте стільки разних національностій живе....
Кожному по школі не побудуєш.
Я вже казав, що твої пости ані критикувати ані висміювати навіть необхідності немає - вони й так самодостатні і красномовно говорять про свого автора, але хочу зробити невеличку ремарку, яка з незрозумілих для мене причин для тебе неочевидна.
А саме, форуми - це віртуальне, а не реальне життя.
І те що якісь прищаві малолітні тінейджери користуючись бездіяльністю модераторів дозволяють собі зайвого, то це зовсім не значить, що місто живе такими настроями. Я до "Одеського форума" сидів на "Хомінеті", то у мене складалося враження, що я територіально десь РФ знаходжуся.
Бо там є кістяк з 10-12 чоловік, які роблять українофобську "погоду" на форумі, а адміністрація їм тільки потакає в цьому.
Нормальні люди просто з часом тікать звідти, лишаться тільки ті, кого підтримує адміністрація.
То звичайно, у читача складеться таке враження, що вся Одеса така.
Я приводжу цитату, які зутрічаються там постійно, але їх автори навіть попереджень за це не отримують.
Цитата:
Я прошу вибачення у модераторів, за таку цитату, але зрозумійте, це лише для ознайомлення людини з реальністю.Не, мерзее и гнуснее хохла только нигер или мексиканец.... буээээ
Прошу не карати і цитату не "терти".
А те як ти перейшов на особистості, свідчить лише про одне - ти зі мною згоден і тебе це просто дратує, проте сказати тобі нічого.![]()
Социальные закладки