| ||
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Начну с конца.Главное, чтоб в конце этой борьбы хоть кто-нибудь еще из населения остался, а то после всевозможных люстраций жить тут будет некому
Не думаю, что Российской империи осталась одна забота - захватить наш город, аналогичное утверждение для Штатов и Европы. Никому, кроме нас самих мы не нужны. Вот такой прискорбный факт, хотя, конечно, повоображать, что мы чего-то стоим, что за нас ведется борьба- куда приятнее
Уж если на то пошло, то я вообще утопически мечтаю отсоединить Одессу от всего и сделать ее такой себе нью-Монако или нью-Лихтенштейн, но я осознаю, что это - утопия, а вот Вам мерещится Россия под подушкой, Коминтерну - Израиль с его военщиной, а Фоксу - Штаты с их псевдодемократией (как он говорит). Мало ли у кого какие детские страхи? Кроме как рынок сбыта - мы малоинтересны в плане нас кормить и содержать![]()
Для Российской империи может это и не столь важно, хотя и далеко не безразлично. Но вот зато для сегодняшней украинской(если ее можно так назвать, скорее малороссийской) власти - это будет вопрос "жизни и смерти". Другого пути у нее нет. Если, конечно, не предположить вариант, что правительство Януковича-Азарова за два года совершит "экономическое чудо"(с положительным эффектом) в Украине. Я в это почему то не верю.
Well, show me the way
To the next whiskey bar...
Вы советскими страшилками сами себя заводите и распаляете. Я общаюсь со многими националистами на русском языке и никого это не напрягает. Так что мне можете не рассказывать. Это и стой же серии когда из Москвы рассказывают "правду" о Бандере людям с Западной Украины где знают о нем не по наслышке. Или как в анекдоте про "Крейцерову сонату" которую напел Рабинович.
Все вокруг - украинофобы. Слава "святым правам нации"!Не задовольнивши позов про визнання незаконним розпорядження губернатора Едуарда Матвійчука щодо вивішування червоних прапорів або "прапорів Перемоги" на адміністративних будівлях краю 8-9 травня, суд фактично став на захист українофобів при владі.
"Такої клінічної аргументації чути не доводилось. Нинішня судова система, як в цілому і владна, в чергове проявила свою антиукраїнську сутність. В умовах антиукраїнського режиму Януковчиа сподіватись на задоволення позову було марно. [B]Для нас, націоналістів, існують лише святі права наці
Слава українським українцям української України!
Утрата.15 червня 2010 року о 12-10 на 75-му році життя перестало битися серце видатного українського кінорежисера, нашого вірного побратима, одного з ідеологів та натхненників Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Юрія Іллєнка.
Слава українським українцям української України!
самое парадоксальное что в Нэзалэжной Украине ему места и нне нашлось...
Творчість в незалежній Україні
Юрій Іллєнко створив незалежну кіностудію «Фест-Земля», на якій зняв перший в Україні фільм не на державні кошти. В основу фільму було покладено зеківські оповідання Сергія Параджанова «Лебедине озеро. Зона». Це фільм було запрошено на Канський фестиваль, де він виборює два призи: Приз ФІПРЕССІ — міжнародної федерації кінопреси і Приз «Ескор» — незалежної молодої кінокритики. В українському прокаті фільм не показувався. Пізніше російська телекомпанія ОРТ придбала його з ексклюзивними правами щодо показу і навіки поклала на полицю.опять та же песня про руку Москвы....Наступні десять років Юрій Іллєнко був безробітний як кінематографіст. Написав за цей час свій кращий сценарій про друге пришестя Христа «Агн», монографію «Парадигма кіно» — перший в Україні підручник з кінорежисури. Зробив три персональні виставки своїх живописних і графічних творів, зняв проект «Молитва за гетьмана Мазепу», до якого йшов близько третини свого життя. Фільм для показу в Росії заборонив міністр культури РФ Михайло Швидкой. В Україні фільм також було знято з кінопоказів, заборонено для показу по ТВ, не випущено на відео. Не продано за кордон, хоча було багато пропозицій, що перекривали видатки на фільм у десятки разів. Після цього Юрій Іллєнко зробив заяву для преси: «Я йду з кіно, бо з цією бандитською владою не хочу мати справи».[2]
какгбы что украинофобского(какое ужасное слово) в красных флагах?Не задовольнивши позов про визнання незаконним розпорядження губернатора Едуарда Матвійчука щодо вивішування червоних прапорів або "прапорів Перемоги" на адміністративних будівлях краю 8-9 травня, суд фактично став на захист українофобів при владі.
"Такої клінічної аргументації чути не доводилось. Нинішня судова система, як в цілому і владна, в чергове проявила свою антиукраїнську сутність. В умовах антиукраїнського режиму Януковчиа сподіватись на задоволення позову було марно. [b]Для нас, націоналістів, існують лише святі права наці
Социальные закладки