| ||
За
Против
Чтобы никому не было обидно, обеим палатам объявлена боевая ничья
А вот мои знакомые,работающие учителями ( увы!-не подруги, но их можно считать свидетелями по делу) совсем другого мнения.
У всякого безумия есть своя логика.
До чого тут вони знайомились, а їм показували зразок безпеки???
Ви розумієте, що багато сімей знаходяться на межі бідності? Що зараз в країні криза? Багатьом батькам це дорого, бо вони рахують кожну копійку!!!
Нехай краще дитині вітаміни куплять, хоч у таблетках, бо багатьом батькам вже справжні фрукти теж давно не по кишені!
Я заможна людина, але БЕЗКОШТОВНО як практикуючий юрист залюбки буду представляти інтереси таких батьків у содовій залі!!!
БЕЗКОШТОВНО допомогу написати скаргу в прокуратуру та судовий позов!
Мені дуже шкода, що не вистачило мозку у директора цієї гімназії, щоб перед втіленням такої дурні (у всякому разі на цей час) поспілкуватися з юристами, та хоч трішки подумати не за безглузду показовість школи, яку він очолює, а за інтереси, бажання, можливості сімей своїх учнів, та багатьох других учнів, в школах яких завдяки таким презентаціям будуть втілені такі самі новації.
Мені цікаво що цей юридично тупуватий директор робить, коли дитина забула картку вдома, або якщо у когось з учнів її взагалі немає? )))))
На законодавчому рівні це ніяким чином не підкріплено, а навпаки, тому дуже сумно про бездумність, безпринципність, тупість тих директорів, які на таке погодяться!
НЕ шукаю клієнтів на форумі. Прохання з цього приводу не звертатися!
Каждый патриот хочет эмигрировать и любить родину на безопасном расстоянии
sunrisez Не в обиду Вам и другим работникам школ :
прежде всего коллективы - женские ,это не Ваша вина,но
наша общая беда - что мужчины ,настоящие - не жалкое подобие и сторонники сомнительных сайтов,очень и очень редки в школах и близких к школам структурах.
Отсюда и соответствующий женский подход к обсуждению скд как за так и против,
p s Милые и строгие,все такие разные девочки ,не в обиду![]()
Последний раз редактировалось a33; 28.04.2010 в 13:36.
"Значит чтобы понять другова надо быть на его уровне"
С помощью этой карточки можно только знать наверняка, что ребенок в школе. А вне школы, действительно GPS. Так что, по поводу слежки - это полный бред. Просто денежки отмыть. А вот камеры видеонаблюдения в школе я бы точно поставила. И не только в туалетах, а во всех классах, причем, наблюдать за поведением УЧИТЕЛЕЙ - в первую очередь. Такие попадаются "истоты". Я - не ученица, я родитель.
Навіщо?
Все що мені потрібно, я вже прочитала.
Наприклад результати опиту цієї теми...
Ще кілька місяців потому спілкувалась із цього приводу з директоркою нашої школи, крім того я керуюсь виключно законодавчими актами у вирішенні будь-яких питань стосовно законності, а ні сторінками форуму, тому мені достатньо знати саме законодавчі акти, щоб зробити якийсь висновок, а приватні повідомлення та сперечання мене у будь-якому разі взагалі не цікавлять.![]()
Социальные закладки