|
Эта большая часть ?
http://proua.com/news/2005/06/09/155040.html
Ти краще стань перед дзеркалом і запитай у себе, чтого ти себе "двигателем" не назвав російською.
Напиши російською.Подруге, якщо зараз як в цiвiльноi Европi зробити в Украiнi,
то коли повернуться хазяэва того що належало iм до революцii або пicля вiйни, то ти не почуэш рiдноi мови в Одессi зовсiм! Чого Ви хочете?
Чи просто хочу?
Бо те що я читаю твоєю українською не піддається осмисленню.
А я давно говорив про причини цього явища.Сообщение от Че Бурашка
Тут могла бути ваша реклама
http://news.mediaport.info/ukraine/2006/35989.shtml
Ловите ссылочку!Дальше бросаться бум?
Русский региональный.Не более.![]()
И шо ви себе Дюмаете им руский не нравится Ты посмотри...![]()
ПРЕДЛАГАЮ ваши мини мероприятие перенести на 1 АПРЕЛЕЯ![]()
чтоб больше народу собрали а ток так 5 числа буддете кучковаться челове 5-10.....с флажками.....а 1 апрелля огого..![]()
- Яндекс знает :)
Добре, повторю тезісно:
1)Не можна робити якість висновки по одному єдиному сеінсі, це просто смішно.
2)Люди, яких десятиліттями привчали дивитися фільми російською мовою не можуть в одну мить звикнути до українського кіно. Потрібен якийсь час.
3)Фільми українською йдуть в незручний час, то ж немає нічого дивного, що людинав обере російську версію в бідьш зручний для себе час.
4)На дублювання фільмів українською виділяеться в четверо менше коштів і вдвоє менше часу. Звідси і низька якість перекладу, що не може заохочувати до перегліду фільмів українською.
5)Прикладом якісного дубляжу може слугувати фільм "Тачки", який зібрав навіть більші збори ніж російська версія.
Сукупність цих факторів і зумовлює подібні результати.
Тут могла бути ваша реклама
1. а где можно прочесть о том, какие сборы собрал украинский вариант мультфильма "тачки" в г. Одессе? и по Украине в целом. сравнительно с русским вариантом, конечно.
2. фильм "Пираты Карибского моря-2" был некачественно дублирован? его показывали в неудобное время? был всего один сеанс?
3. так нас теперь будут "приучать" к украинскому?
Социальные закладки