|
Маджентис и Медия, ну ведь просили же голосовать только граждан Украины, а еще лучше - из Одесского региона.
...щас начнется...![]()
Читати уважно я дивлюся таки не в моді...
Цитата №1:
Цитата №2:Хочу дізнатися яка національність найпоширеніша в нашому регіоні.
Голосувати можуть ВСІ громадяни України, але зважаючи на те, що форум ОДЕСЬКИЙ, то переважна кількість голосуючих звісно з нашого регіону.
Як таке можна було не помітити?Сообщение от Media
ПРОШУ ГОЛОСУВАТИ ЛИШЕ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ.
Тут могла бути ваша реклама
Набагато раніше, ніж ви встигли проголосувати
І запитання моє не "возмущенное" а просто запитання.
Мені справді не зрозуміло, як таке можна було пропустити.
Власне ніякої проблеми немає, а"раздухарились" саме ви.Сообщение от magentis
А лише поставив пару доречних запитань.
А ви?Сообщение от ALKA
Невже ви справді вважаєте, що те що написано великими червоними літерами просто не змогли перекласти на російську?
Последний раз редактировалось YOKO; 28.03.2007 в 10:09.
Кто вам дал право за меня решать какой я национальности? Или тема посвящена мне?
А теперь освежу вашу память:
П.С. С месяц назад мне вдруг позвонило одно кадровое агентство с предложением работы в представительстве еврейской благотворительной организации. Было одно условие для трудоустройства от работодателей - хоть капля соответствующей крови...
П.С.С. И не "приячусь за фамилиями "ПетренкО" - и за "-ов" я не прячусь.
П.С.С.С. Как я вас глубоко разочаровал...![]()
Боже, Україну збережи,
Господи, помилуй нас!
У нас на форумі наскільки мені відомо ще й німець є, не встиг ще проголосувати.
А за какой ?П.С.С. И не "приячусь за фамилиями "ПетренкО" - и за "-ов" я не прячусь.
И они форум читают ?П.С. С месяц назад мне вдруг позвонило одно кадровое агентство с предложением работы в представительстве еврейской благотворительной организации. Было одно условие для трудоустройства от работодателей - хоть капля соответствующей крови...
Не твоя справа!
Коли люди працюють - на форумі не сидять...И они форум читают ?
П.С. Роботодавці при працевлаштуванні цікавляться не лише національністю, а й іншими анкетними та неанкетними даними, що суперечить чинному законодавству і про це добре освідомлені державні контролюючі органи...
Боже, Україну збережи,
Господи, помилуй нас!
Ну, тех, кто живет в Украине различают...)
Хотя если подумать, то все на равных правах - украинцы, живущие в других странах и имеющие другое гражданство тоже называются украинцами.
"Пусть Авербух спуститься вниз"... Скептик не уберет - Скептик пока еще не администратор.
Кому тут в телевизор?
Социальные закладки