Тато - росіянин (в нього батько росіянин, мати кубанська українка), мати - російськомовна українка. Вважаю себе українцем, так і відповідав підчас перепису населення, так і хотів би щоби було записано в моєму паспорті.
|
Тато - росіянин (в нього батько росіянин, мати кубанська українка), мати - російськомовна українка. Вважаю себе українцем, так і відповідав підчас перепису населення, так і хотів би щоби було записано в моєму паспорті.
У мене "коктейль" теж ще той...
Мій пращур по батькові взагалі грек, у мене навіть прізвище грецьке. Але мама, вона у мене з черкаської області родом, українка у всіх колінах які пам`ятає в роду.
Проте прадіда по (батьковій лінії, того самого грека) записали як молдаванина, як це в радянські часи практикувалося з іноземцями на Бесарабії. Так же відповідно записали і діда і лише мій батько отримуючи паспотра змінив не відповідаючий дійсності запис на українця, бо й прабаба і баба були українками. Обоє батьків розмовляють українською.
Моя жінка теж українка, але в її жилах тече і частка болгарської крові.
Знайшов на днях цікаву інформацію щодо неї. Її дівоче прізвище - Сердюченко, що означає син (дочка) сердюка. А хто такі сердюки підказала енциклопедія.
Тесть сильно пишається, що він козацького походження.![]()
Последний раз редактировалось YOKO; 27.03.2007 в 16:26.
Тут могла бути ваша реклама
Мой дед всегда считал себя поляком.Его семья была родом из Варшавы.Даже фамилия польская на -ский заканчивается.
Украинский "ЭТНОС" рулит....Мій пращур по батькові взагалі грек, у мене навіть прізвище грецьке.![]()
Йоко, а что а национальность такая "россиянин"?=) Или на украинском "русский" звучит как "россиянин", или Вы о гражданстве интересуетесь?
Гуд ,почему оскорбление ? я тоже часть этого этноса ...наполовину.
Просто этому понятию сейчас пристегивают титульная... коренная....основополагающая.А на деле мешанина....
Кстати мулатки считаются красивыми именно из-за смешения рас.
ЗЫ.Гуд,..как то у Вас промелькнуло что Вы еврей...зачем стыдиться ?В опросе стушевались ?
Українською і (россиянин) і (русский) будуть однаково - росіянин.Сообщение от Че Бурашка
Че Бурашка, що тобі на цей раз вже не підходить?
Звичайно.Сообщение от ALKA
Грецької крові в мені не більше 10%, якщо ще не менше.
Та й немає 100% чистих, немішаних етносів, за винятком хіба що якихось ізольованих від решти світу країн.
Тут могла бути ваша реклама
Получается, что "россиянин" - "русский" это только в российском обиходе. Даже для украинцев это одно и тоже. А уж для иностранцев и вовсе russian.
Социальные закладки