|
Я за те щоб знищити українську мову???? Ви у своєму розумі???? Ви її нищите та паплюжите. ЯКОГО БІСА ТРЕБА ПЕРЕКЛАДАТИ РАДЯНСЬКІ ФІЛЬМИ НА УКРАЇНСЬКУ МОВУ???? Якби переклад був грамотний, а так НІ БОГУ СВІЧКА НІ ЧОРТУ КОЧЕРГА!!!! Що Ваша влада зробила за вісімнадцять років незалежності окрім розпалювання міжнаціональної ворожнечі у державі, та розкрадання майна держави???? Да, нічого ваші "незалежникі" не робили, а навіщо робити? Коли голодним, розлюченим бидлом легко управляти, лише вкажи на "ворога"!!!! Ось і для вас "ворог" це всі хто розмовляє на росіїськії мові!!! Є така дуже мудра приказка у народі, і Вам її не завадить знати "Пішов дурень чужу хату воювати, а як повернувся то і своєї позбувся"
Шановний, по-перше, я її (мову) не нищу, чи у Вас є докази того?
По-друге, я її не паплюжу, бо завжди пишу "так", "дідько" і "коцюба", а не "да", "чорт" і "кочерга"...
По-третє, що та, що інша влада, така ж моя, як і Ваша...
По-четверте, якщо Ви не зрозуміли, хто спричиняє міжнаціональну ворожнечу, то про що може бути мова??
По-п'яте, хто і коли Вам казав, що російськомовні форумчани є моїми ворогами??? З Вами все гаразд? Я в багатьох гілках спілкуюсь з ними саме російською мовою...
А приказки про дурнів придержіть, вони Вам дуже личать!!!
Ну вот, только 1 из 5 выпусников хочет проходить екзамены на русском языке.
Что в очередной раз подтверждает то, что шум вокруг русского языка в Украине устроен искуственно...
Тiльки кожен п'ятий абітурієнт хоче складати тестування російською мовою
Складати тести українською мовою цього року будуть понад 80 тисяч абітурієнтів. Друге місце посіла угорська мова. Реєстрація на тестування завершена.
85 тисяч 5 абітурієнтів виявили бажання складати зовнішнє тестування з історії України російською мовою. Усього на цей предмет зареєструвалися 433 554 людини.
Тести з математики російською мовою попросили 77 тисяч 353 особи, повідомив Український центр оцінювання якості освіти.
На другому місці, за кількістю запитів, тести з перекладом угорською мовою. Їх виявили бажання отримати 424 особи.
Нагадаємо, цього року абітурієнти мали змогу складати тести сімома мовами: українською, російською, кримськотатарською, молдовською, польською, румунською та угорською. Усі запити абітурієнтів щодо надання їм тестів, перекладених однією із зазначених вище мов, будуть задоволені в повному обсязі, запевняють в центрі.
Виявили бажання пройти зовнішнє оцінювання 288 осіб, які перебувають в закладах виправної системи.
Крім того, 815 особам були видані довідки про те, що через стан їхнього здоров′я центр оцінювання якості освіти не може створити умови для успішного проходження тестування.
Вони будуть складати вступні випробування у вищих навчальних закладах у традиційній формі.
Завершення реєстрації дає можливість розпочати формування мережі пунктів тестування. Ця робота, орієнтовно, буде завершена до 1 травня.
Після 10 травня абітурієнтам будуть розсилатися запрошення для участі в зовнішньому оцінюванні. У цей же час вони розміщуватимуться на їхніх персональних сторінках на сайті центру оцінювання якості освіти.
Реєстрація бажаючих взяти участь у ЗНО тривала більше трьох місяців і закінчилася у четвер, 8 квітня, о 18 годині.
Зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у період із 2 до 23 червня. Абітурієнти складатимуть тести із української мови та літератури, історії України, математики, фізики, хімії, біології, географії, англійської, німецької, французької та іспанської мов.
Нагадаємо, складання тестів мовами нацменшин обійдеться українському держбюджету в додаткові 80 тисяч гривень.
У зовнішньому тестуванні цього року візьмуть участь 433,5 тис. випускників.
ht tp://tsn.ua/ukrayina/kozhen-p-yatii-abituriyent-skladatime-istoriyu-ukrayini-rosiiskoyu-movoyu.html
По-перше, ви її нищете вважаючи себе справжнім носієм мови.
По-друге, це є така приказка, а (С песни слов не выкенешь)
По-третє, я не обирав ту владу, та теперешню владу теж не обирав. Бо я голосував за Симоненка.
У четверте, національну ворожнечу провокують такі "люди" як Тягнибок (якого Ви доречі з запалом цитуєте) та їм подібні покидькі, нажаль Ви цього не зрозуміли.
У пяте, дивиться калі ласка свої пости уважніше.
А що стосовно дурнів то можу лише сказати так. У дурнів свої звичаї, але ще більшою дурістю є лізти до дурня зі своїми догмами!!!! Не треба показувати усім як ви "знаєте" Українську мову, тут є люди які непогано її розуміють та спілкуються нею. Я вже мовчу стосовно приказок![]()
Это же здорово, что 20% выпускников могут не напрягаться и использовать свой родной язык.
А этот вывод мне не понятен. Как пищу для размышлений рассмотрите хоть количество постов в языковых темах - Вы действительно считаете, что их писали под чьим-то нажимом?Что в очередной раз подтверждает то, что шум вокруг русского языка в Украине устроен искуственно...
Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
(с) Флобер
А такий вираз, як "На злодії шапка горить" Ви не мали нагоду почули?? Бо він зараз саме дуже доречний!!! Чого Ви виправдовуєтесь? Ви мені виказали претензії, а на мою відповідь почали виправдовуватись нібито я Вам ці претензії виказав??? Якщо я не носій своєї рідної мови, то хто ж я тоді, розплющте мені очі??? Давайте питання про знання мови винесемо за дужки, непотрібно... А що таке "калі", розшифруйте... Ще, непотрібно себе долучати до українства, хай люди це зроблять, бо у Вас нічого подібного невидко... Не поганьте нашу неньку, нашу мову, то-святе...
Я ще раз повторюю для тих хто недобачає трохи!!!!
https://forumodua.com/showpost.php?p=11225746&postcount=45700
Ой, зара лусну від сміху. Я НЕ НАЛЕЖУ ДО УКРАЇНСТВА. Ні, ви чули це??? Тоді хто розмовляє на росіїській мові теж не належить до українства? Так? Вони асимільовані українці так? Чи ви гадаєто що СПРАВЖНІЙ УКРАЇНЕЦЬ повинен розмовляти ЛИШЕ Українською мовою??? Щось накшталт девізу Ющенка "Думай по українські"???
Последний раз редактировалось Iskander; 10.04.2010 в 09:42.
Флаг нам свидомиты навязали от австрийской провинции.
Гимн от Польши...
Как не было ничего своего, так и нет...
Может пора уже нам Украинцам, немного присадить галицаев и свидомитов, создать свой гимн и свой флаг, которые были бы не содраны у бывших хозяев , а были бы действительно своими, или позаимствовать у исторической родины - Руси...
А вот это " ЩЕ НЕ ВМЕРЛА УКРАИНА" - вообще запретить как унижающее нацию и народ ущербное выражение!
А всех, кто все умирает и никак не умрет, сослать в галицию, откуда пошло подобное умирание...
Пусть там воспевают свое присмертное состояние сколько влезет...
Последний раз редактировалось Асмен; 10.04.2010 в 16:14.
От вже ці "шарікови"... Так Ви ж пане, хоч перекладайте так, як там написано, що ж Ви "ліпите" і видаєте за дійсне. Це не що інше, як відверта провокація!!! Чи Ви вважаєте, що "Kiedy my żyjemy" (допоки ми живемо) еквівалентно тому, що Ви привели (ні слава, ні воля)? Чи "Szablą odbierzemy" (шаблею здобудем) щось має спільного з "усміхнеться доля"? Мене запросили писати в цій гілці українською мовою, а я Вас прошу, не пишіть, не паскудьте народ...
Социальные закладки