Тема: Языковая проблема в Украине - II

Закрытая тема
Страница 2281 из 3883 ПерваяПервая ... 1281 1781 2181 2231 2271 2279 2280 2281 2282 2283 2291 2331 2381 2781 3281 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 45,601 по 45,620 из 77651
  1. Вверх #45601
    User banned
    Цитата Сообщение от asdfghjkl Посмотреть сообщение
    Майже вгадали - "самый важный". Так дитя незалежності , так живу у демократичній державі , так свою думку мені ніхто не нав'язує. Але ж я намагаюся зрозуміти вас .
    Яка ще до дупи демократична держава??? Дермократична держава де навідь лайно на вагу золота!!!!!
    П.С. Шматком золота в опонента не жбурнеш, але купити лайно щоб потім його жбурнути це мона це демократично!!!!!
    Последний раз редактировалось Iskander; 09.04.2010 в 20:52.

2. Вверх #45602
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от Арканум Посмотреть сообщение
    Есть понятие элементарной этики, которой некоторые из русскоязычных украинцев просто не знают или делают вид, что не знают
    При чем здесь русскоязычные украинцы, сможешь объяснить?
    Я достаточно грамотно изъяснился?
    Вполне в стиле собственной стаи, чего еще ожидать...
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

3. Вверх #45603
    User banned
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Представляю, что он говорил, если "его никто не понял".
    А ось тут я з тобою не згоден, така практика у ВНЗ існує і зараз!!!!

4. Вверх #45604
    User banned
    Цитата Сообщение от asdfghjkl Посмотреть сообщение
    Майже вгадали - "самый важный". Так дитя незалежності , так живу у демократичній державі , так свою думку мені ніхто не нав'язує. Але ж я намагаюся зрозуміти вас .
    мы тоже хотим жить в демократической стране. потому и требуем придать своему родному языку статус государственного.

5. Вверх #45605
    Мистер Сарказм

Какие-то шатания наблюдаются в ПР.
    Народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна заявила, що наказ міністерства культури і туризму про обов'язковий дубляж іноземних фільмів українською мовою має бути скасований.
    http://tsn.ua/ukrayina/regionali-zazhadali-negaino-skasuvati-dublyazh-filmiv-ukrayinskoyu.html
    Слава українським українцям української України!

6. Вверх #45606
    Постоялец форума Аватар для Lexxa
    Цитата Сообщение от biafra Посмотреть сообщение

http://tsn.ua/ukrayina/regionali-zazhadali-negaino-skasuvati-dublyazh-filmiv-ukrayinskoyu.html
    И что? Если бы это министр культуры сказал...
    Все предусмотрено

7. Вверх #45607
    User banned
    Цитата Сообщение от biafra Посмотреть сообщение

Вона зазначила, що існує ієрархія законних актів, згідно з якою вищою силою є закон, а не наказ.
    вполне резонно.
    отменить, как противоречащий законам. и Конституции, кстати.
    обратите внимание на заголовок статьи "ПР зажадала негайно скасувати дубляж фільмів українською". наглое передергивание, как обычно.

8. Вверх #45608
    User banned
    Цитата Сообщение от Lexxa Посмотреть сообщение
    И что? Если бы это министр культуры сказал...
    минуя министра, подается иск в суд)

9. Вверх #45609
    Постоялец форума Аватар для Lexxa
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    минуя министра, подается иск в суд)
    И где он?

Я "дитя незалежності", словам не верю. Только делам.
    Все предусмотрено

10. Вверх #45610
    Не покидает форум
    А мне вот интересно, кто то из здешних, пойдет пд знамена Корчинского срывать парад Украинских и Российских войск в Одессе????

11. Вверх #45611
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Iskander Посмотреть сообщение
    На бантину покидьків!!!!
    Шановний, та скиньте ту овечу шкіру з себе, всі і все вже давно зрозуміли... Пишіть на більш притаманній Вам мові і не наводьте тінь на паркан... За те, що Ви дещо спроможні спілкуватись - Вам плюс, але цього й досить, знімайте!!!

12. Вверх #45612
    Мистер Сарказм

Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Шановний, та скиньте ту овечу шкіру з себе, всі і все вже давно зрозуміли... Пишіть на більш притаманній Вам мові і не наводьте тінь на паркан... За те, що Ви дещо спроможні спілкуватись - Вам плюс, але цього й досить, знімайте!!!
    "Не, ну старший приказал" (с)
    Слава українським українцям української України!

13. Вверх #45613
    User banned
    И ты туда же...
    Тебе тоже про ментов рассказать?

14. Вверх #45614
    Не покидает форум
    А чего всех смущает слово БАНТЫНА))) обыкновенная балка на чердаке)))))

15. Вверх #45615
    Не покидает форум Аватар для ЦинИк
    Меня смущает обилие флуда и оффтопа в теме. А не закрыть ли ее на выходные, на карантин ?
    "Циники-это уставшие романтики..."

16. Вверх #45616
    User banned
    Пошел ты еще раз. Не кати бочку против одесситов. Хочешь - я еще раз выложу наш диалог на форум. Тебе еще не понятно,что я тебя имею ввиду, и меня совсем не волнует,выкинут ли меня с форума или нет,т.к. из Одессы меня никто не выкинет,горло перегрызу.

17. Вверх #45617
    User banned
    А хто Ви такий щоб мені вказувати, на якій мові мені розмовляти???? Я вільно розмовляю як на росіїській мові, так і на українській. І мені Ваша "щира" порада до одного місця, не буду казати до якого, Ви не дурна людина щоб зрозуміти це. Чи ви гадаєте, що лише Ви справжній носій мови? Чи Ви гадаєте, що справжній патріот України повинен лише на Українській мові розмовляти???? Так??? Відповідайте!!!!
    П.С. Доречі те що я розмовляю на Українській мові, мені не заважає спілкуватись з людьми на форумі, та знаходити однодумців, а Вам?
    А різниця у тому що я раніш підтримував та підтримую зараз рішення про присвоєння росіїської мови статусу не тількі як регіональної, а як другої державної!!!!! Але "свідомим українцям" це недовбодоби, а що ви зробили за 5 років ганебної померанчевої влади??? Га???? Видавництво "Веселка" де воно???? Де заслужена капелла бандурістів України???? Замість пропагування українськой мови ви її насаджуєте, точніш не насаджуєте, а модифікуєте під "справжній" ГАЛИЦЬКИЙ СУРЖИК!!!!! У радянські часи видавництво "Веселка" друкувало підручники на українській мові тиражами які вимірювалися сотнями тисяч, а зараз???? Ви помятаєте гімн Радянської України, як він починався??? Я вам нагадаю!!! ЖИВИ, УКРАЇНО, ПРЕКРАСНА І СИЛЬНА. А зараз??? Ще невмерла Україна накшталт "Нех ще полска незгинела"!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!
    http://www.sovmusic.ru/sam/s9413.mp3
    Последний раз редактировалось Iskander; 10.04.2010 в 00:27.

18. Вверх #45618
    User banned
    Цитата Сообщение от Лабик Посмотреть сообщение
    А мне вот интересно, кто то из здешних, пойдет пд знамена Корчинского срывать парад Украинских и Российских войск в Одессе????
    Я думаю,среди здешних - никто,а среди залетных - возможно и найдутся,не знаю.

19. Вверх #45619
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Iskander Посмотреть сообщение
    А різниця у тому що я раніш підтримував та підтримую зараз рішення про присвоєння росіїської мови статусу не тількі як регіональної, а як другої державної!!!!!
    Замість пропагування українськой мови ви її насаджуєте!!! Ви помятаєте гімн Радянської України, як він починався??? Я вам нагадаю!!! МИ УКРАЇНЦІ. А зараз??? Ще невмерла Україна накшталт "Нех ще полска незгинела"!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!
    Все, що Ви сказали - це Ваше особисте право. Ніхто на те й не спокушається... Але... Скажіть, а хто прийняв уже рішення про другу державну, що Ви його так палко, підтримуєте? Я про таке рішення ще й не чув... Ніхто, нікому рідну мову не "насаджує" (нав'язує, так вірніще), вона у кожного своя...
    А чому Ви не пропагуєте? Чому Ви цього не робите?
    Доречі, "новий" український Гімн (з великої літери пишеться) був створений ще в ХІХ столітті, якщо Ви про це забули...
    Загалом, Ваша палка промова свідчить про те, що Ви згодні, щоб українську мову знищили, але Ви за те, щоб вона була?!?!? Парадокс...

20. Вверх #45620
    User banned
    Все, що Ви сказали - це Ваше особисте право. Ніхто на те й не спокушається... Але... Скажіть, а хто прийняв уже рішення про другу державну, що Ви його так палко, підтримуєте? Я про таке рішення ще й не чув... Ніхто, нікому рідну мову не "насаджує" (нав'язує, так вірніще), вона у кожного своя...
    А чому Ви не пропагуєте? Чому Ви цього не робите?
    Доречі, "новий" український Гімн (з великої літери пишеться) був створений ще в ХІХ столітті, якщо Ви про це забули...
    Загалом, Ваша палка промова свідчить про те, що Ви згодні, щоб українську мову знищили, але Ви за те, щоб вона була?!?!? Парадокс...
    - никто не собирается уничтожать укр.язык.
    - слова гимна нашего пора менять, поскольку мир очень сильно изменился за 200 лет и понятие допустимого зла тоже. потому ежеуторенне и ежевечерне петь о врагах и о мечтах об их гибели, влекущей автоматом возможность "пануваты" на родной земле, по крайней мере, неприлично.
    - кстати, вы тут, в форуме, абсолютно двуязычны. почему же вы отказываете обществу в той же свободе выбора?

Закрытая тема
Страница 2281 из 3883 ПерваяПервая ... 1281 1781 2181 2231 2271 2279 2280 2281 2282 2283 2291 2331 2381 2781 3281 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права