| ||
Какие-то шатания наблюдаются в ПР.
http://tsn.ua/ukrayina/regionali-zazhadali-negaino-skasuvati-dublyazh-filmiv-ukrayinskoyu.htmlНародний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна заявила, що наказ міністерства культури і туризму про обов'язковий дубляж іноземних фільмів українською мовою має бути скасований.
Слава українським українцям української України!
вполне резонно.Вона зазначила, що існує ієрархія законних актів, згідно з якою вищою силою є закон, а не наказ.
отменить, как противоречащий законам. и Конституции, кстати.
обратите внимание на заголовок статьи "ПР зажадала негайно скасувати дубляж фільмів українською". наглое передергивание, как обычно.
А мне вот интересно, кто то из здешних, пойдет пд знамена Корчинского срывать парад Украинских и Российских войск в Одессе????
А чего всех смущает слово БАНТЫНА))) обыкновенная балка на чердаке)))))
Меня смущает обилие флуда и оффтопа в теме. А не закрыть ли ее на выходные, на карантин ?
"Циники-это уставшие романтики..."
Пошел ты еще раз. Не кати бочку против одесситов. Хочешь - я еще раз выложу наш диалог на форум. Тебе еще не понятно,что я тебя имею ввиду, и меня совсем не волнует,выкинут ли меня с форума или нет,т.к. из Одессы меня никто не выкинет,горло перегрызу.
А хто Ви такий щоб мені вказувати, на якій мові мені розмовляти???? Я вільно розмовляю як на росіїській мові, так і на українській. І мені Ваша "щира" порада до одного місця, не буду казати до якого, Ви не дурна людина щоб зрозуміти це. Чи ви гадаєте, що лише Ви справжній носій мови? Чи Ви гадаєте, що справжній патріот України повинен лише на Українській мові розмовляти???? Так??? Відповідайте!!!!
П.С. Доречі те що я розмовляю на Українській мові, мені не заважає спілкуватись з людьми на форумі, та знаходити однодумців, а Вам?
А різниця у тому що я раніш підтримував та підтримую зараз рішення про присвоєння росіїської мови статусу не тількі як регіональної, а як другої державної!!!!! Але "свідомим українцям" це недовбодоби, а що ви зробили за 5 років ганебної померанчевої влади??? Га???? Видавництво "Веселка" де воно???? Де заслужена капелла бандурістів України???? Замість пропагування українськой мови ви її насаджуєте, точніш не насаджуєте, а модифікуєте під "справжній" ГАЛИЦЬКИЙ СУРЖИК!!!!! У радянські часи видавництво "Веселка" друкувало підручники на українській мові тиражами які вимірювалися сотнями тисяч, а зараз???? Ви помятаєте гімн Радянської України, як він починався??? Я вам нагадаю!!! ЖИВИ, УКРАЇНО, ПРЕКРАСНА І СИЛЬНА. А зараз??? Ще невмерла Україна накшталт "Нех ще полска незгинела"!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!
http://www.sovmusic.ru/sam/s9413.mp3
Последний раз редактировалось Iskander; 10.04.2010 в 00:27.
Все, що Ви сказали - це Ваше особисте право. Ніхто на те й не спокушається... Але... Скажіть, а хто прийняв уже рішення про другу державну, що Ви його так палко, підтримуєте? Я про таке рішення ще й не чув... Ніхто, нікому рідну мову не "насаджує" (нав'язує, так вірніще), вона у кожного своя...
А чому Ви не пропагуєте? Чому Ви цього не робите?
Доречі, "новий" український Гімн (з великої літери пишеться) був створений ще в ХІХ столітті, якщо Ви про це забули...
Загалом, Ваша палка промова свідчить про те, що Ви згодні, щоб українську мову знищили, але Ви за те, щоб вона була?!?!? Парадокс...
- никто не собирается уничтожать укр.язык.
- слова гимна нашего пора менять, поскольку мир очень сильно изменился за 200 лет и понятие допустимого зла тоже. потому ежеуторенне и ежевечерне петь о врагах и о мечтах об их гибели, влекущей автоматом возможность "пануваты" на родной земле, по крайней мере, неприлично.
- кстати, вы тут, в форуме, абсолютно двуязычны. почему же вы отказываете обществу в той же свободе выбора?
Социальные закладки