Тема: Языковая проблема в Украине - II

Закрытая тема
Страница 1770 из 3883 ПерваяПервая ... 770 1270 1670 1720 1760 1768 1769 1770 1771 1772 1780 1820 1870 2270 2770 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 35,381 по 35,400 из 77651
  1. Вверх #35381
    Посетитель
    Хочу звернути вашу увагу на ще одне із досліджень зроблених “Центром Розумкова” у якому йде питання про відношення до статусу російської мови. Більшість з опитаних обрали надання російській мові статусу другої державної але це лише 34.5 % ніяк не 85% як тут деякі писали. http://www.razumkov.org.ua/ukr/poll.php?poll_id=242

2. Вверх #35382
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от conquer Посмотреть сообщение
    Ну тогда в который раз приведем исследования такой уважаемой конторы как Gallup (насчет "поважности" этой конторы вопросы будут?)
    http://www.gallup.com/poll/109228/russian-language-enjoying-boost-postsoviet-states.aspx

По их данным русский язык предпочли 83%.
    Ну а по последнему опросу по заказу филиала института стран СНГ 28 процентов опрошенных считают родным языком русский.
    Будем дальше цифрами меряться???

3. Вверх #35383
    Посетитель
    Цитата Сообщение от conquer Посмотреть сообщение
    Ну тогда в который раз приведем исследования такой уважаемой конторы как Gallup (насчет "поважности" этой конторы вопросы будут?)
    http://www.gallup.com/poll/109228/russian-language-enjoying-boost-postsoviet-states.aspx

По их данным русский язык предпочли 83%.
    https://forumodua.com/showpost.php?p=10227515&postcount=35331

4. Вверх #35384
    User banned
    Цитата Сообщение от Таки Да Посмотреть сообщение
    Ну а по последнему опросу по заказу филиала института стран СНГ 28 процентов опрошенных считают родным языком русский.
    Будем дальше цифрами меряться???
    Видите ли, на прямой вопрос о родном языке частенько дается ответ, не соответствующий действительности... "Украинского не знаю, но считаю его родным" - уже вошло в фольклор...

А "Гэллап" показал, какое количество людей реально предпочитает русский.

5. Вверх #35385
    Не покидает форум
    насилие пораждает насилие, если насильственно украинизировать, то будет и ответная реакция.

6. Вверх #35386
    Посетитель
    "Украинского не знаю, но считаю его родным"========

7. Вверх #35387
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Лабик Посмотреть сообщение
    насилие пораждает насилие, если насильственно украинизировать, то будет и ответная реакция.
    Я вже відповідав на це питання, відповім ще раз. Я не підтримую ті методи які використовуються у цей час, більше того я вважаю, що це зневага до російськомовних громадян, але мені здається що більшість з таких питань зникне при наданні російській мові статусу регіональної у тій місцевості де це дійсно потрібно, як наприклад у Одесі.

8. Вверх #35388
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Soaring Посмотреть сообщение
    Я вже відповідав на це питання, відповім ще раз. Я не підтримую ті методи які використовуються у цей час, більше того я вважаю, що це зневага до російськомовних громадян, але мені здається що більшість з таких питань зникне при наданні російській мові статусу регіональної у тій місцевості де це дійсно потрібно, як наприклад у Одесі.
    Делая его только региональным, это как чуть-чуть забеременеть.
    Что мешает и как навредит статус ,,второго государственного,,? Объясните наконец внятно, четко и понятно. Не вопросом на вопрос, а аргументированным и осмысленным ответом.

9. Вверх #35389
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Marina Aleks Посмотреть сообщение
    Делая его только региональным, это как чуть-чуть забеременеть.
    Что мешает и как навредит статус ,,второго государственного,,? Объясните наконец внятно, четко и понятно. Не вопросом на вопрос, а аргументированным и осмысленным ответом.
    Давно жду ответа на этот вопрос от тех, кто против второго госа. Никто ни разу даже не попытался начать отвечать.
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

10. Вверх #35390
    Не покидает форум
    ок я может и соглашусь на региональный, НО кто мне дас гарантию, что не прийдет через 5 лет новый Сердюк и начнет рулить обратно, и вещать что Ленин виноват в голодоморе

11. Вверх #35391
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Давно жду ответа на этот вопрос от тех, кто против второго госа. Никто ни разу даже не попытался начать отвечать.
    да и не ответят, я вот задавал вопрос тем кто кричит героям слава назвать пару героев , молчат и про язык спрашивал, чем Русский помешает?? вот человек пишит на Украинском и дай Бог ему здоровья, я его понимаю, он меня и все хорошо))и нет негатива, а то я буду говорить на мове токо тогда если вы мне на мове ответите)) маразм))

12. Вверх #35392
    Постоялец форума Аватар для Арканум
    Взагалі то це нонсенс - країна існує 18 (!) років, державна мова українська, тому кожен громадянин України зобов`язаний знати українську - тут все просто, мені здається
    Особисто для мене важливіше, щоб українці знали як мінімум три мови - українську, російську (універсальна мова 15 країн, тому російська мова повинна викладатися в усіх школах без винятку, починаючи від першого класу до останнього), англійська мова (від 4 до останнього класу).
    А російська другою державною не стане - не вистачить буквально декілька відсотків на референдумі, якщо він відбудеться.
    Я звичайно бажаю вам успіхів в боротьбі за статус російської як другої державної (особисто для мене не проблема розмовляти російською), але навряд чи у вас щось вийде.
    Последний раз редактировалось Арканум; 26.02.2010 в 11:56.
    Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)

13. Вверх #35393
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Арканум Посмотреть сообщение
    Взагалі то це нонсенс - країна існує 18 (!) років, державна мова українська, тому кожен громадянин України зобов`язаний знати українську - тут все просто, мені здається
    Особисто для мене важливіше, щоб українці знали як мінімум три мови - українську, російську (універсальна мова 15 країн, тому російська мова повинна викладатися в усіх школах без винятку, починаючи від першого класу до останнього), англійська мова (від 4 до останнього класу).
    А російська другою державною не стане - не вистачить буквально декілька відсотків на референдумі, якщо він відбудеться.
    Я звичайно бажаю вам успіхів в боротьбі за статус російської як другої державної (особисто для мене не проблема розмовляти на російською), але навряд чи у вас щось вийде.
    спасибо)) и Вам нехворать)))))

14. Вверх #35394
    Затейница

Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    А я був би дуже радий також, якби Ви мені (хоч і без "понтів") відповіли на українській мові з "московським" акцентом... Подякую Вам лише за намагання піти назустріч... Це - шлях до порозуміння...
    Жалкие попытки сделать из меня свидомую... не выйдет. Во мне кипит дух протеста. Обойдешься. Это уже принцип. Украинизация долго к этому вела, теперь ждите столько же.
    Московский акцент ищи в Москве.

я: був, є і помру українцем...
    Аки херой))
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

15. Вверх #35395
    User banned
    вопрос - А что это за центр Розумкова?
    Уж не из тех ли новоделов, которые обслуживают свидомых?
    Если родина такого центра - Украина - объективности тут не будет по определению.

16. Вверх #35396
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Marina Aleks Посмотреть сообщение
    Для цього не має підстав. Мовне питання це залишок радянського союзу. З кожним роком кількість російськомовних громадян буде скорочуватись. Вже виростають діти які народилися в Україні і навчалися на українській мові, навіщо їм буде друга державна російська ? По друге, не має смислу заперечувати бажання Росії залишити Україну під своїм впливом, у українських мас. медіа не має змоги протистояти цьому впливу, тому питання переходить з мовного до нац. безпеки. Радикальні погляди деяких вихідців з західної України не є поглядами більшості українців, більшість людей поважає і любить російську культуру у спадщину якої українці також додали свій внесок.

17. Вверх #35397
    User banned
    у спадщину якої українці також додали свій внесок.
    Список....

18. Вверх #35398
    User banned Аватар для VLD
    Для цього не має підстав. Мовне питання це залишок радянського союзу. З кожним роком кількість російськомовних громадян буде скорочуватись. Вже виростають діти які народилися в Україні і навчалися на українській мові, навіщо їм буде друга державна російська ? По друге, не має смислу заперечувати бажання Росії залишити Україну під своїм впливом, у українських мас. медіа не має змоги протистояти цьому впливу, тому питання переходить з мовного до нац. безпеки. Радикальні погляди деяких вихідців з західної України не є поглядами більшості українців, більшість людей поважає і любить російську культуру у спадщину якої українці також додали свій внесок.
    И все-таки в этом ответе нет ничего про вред. Есть лишь мнение, что русский язык не нужен. Это решать нам, русскоязычным, а не вам.

19. Вверх #35399
    Новичок
    Всем доброго дня.
    "Вже виростають діти які народилися в Україні"
    - Моей дочери 4 года.
    "навіщо їм буде друга державна російська ?"
    - Это ее РОДНОЙ язык.

20. Вверх #35400
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Лабик Посмотреть сообщение
    ок я может и соглашусь на региональный, НО кто мне дас гарантию, что не прийдет через 5 лет новый Сердюк и начнет рулить обратно, и вещать что Ленин виноват в голодоморе
    Для цього треба змінити конституцію, і якщо таке відбудеться, дуже важко буде все це відмінити. Більше того як я вже писав радикалізмом хворіють лише на західній Україні, і якщо хтось почне знов пригнічувати російськомовних громадян проти буде більшість по всій країні, бо нам нема чого ділити батьківщина в нас одна.

Закрытая тема
Страница 1770 из 3883 ПерваяПервая ... 770 1270 1670 1720 1760 1768 1769 1770 1771 1772 1780 1820 1870 2270 2770 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права