Вітаю!
Мене звати Людмила. Я дизайнер інтер'єру з 10-річним досвідом роботи.
Створюю сучасні, функціональні та індивідуальні інтер'єри квартир і будинків. Особливу увагу приділяю грамотному плануванню простору, ергономіці та використанню безпечних і екологічних матеріалів.
Моя мета — допомогти вам уникнути дорогих помилок під час ремонту, зберегти ваш бюджет і створити інтер'єр, який буде комфортним і актуальним багато років.
Вартість повного дизайн-проєкту
Однокімнатна квартира — 15 000 грн
Двокімнатна квартира — 20 000 грн
Трикімнатна квартира — 25 000 грн
Чотирикімнатна квартира — 28 000 грн
Дворівнева квартира — 30 000 грн
Будинок — від 40 000 грн
Як що Ви бажаете замовити окремо коеслення,або 3D вiзуал вашой квартира,або будинку,то цiна буде за
Комплект рабочих креслень
40% від вартості повного дизайн-проєкту.
3D-візуалізація
70% від вартості повного дизайн-проєкту.
Специфікація матеріалів
Повний перелік меблів, сантехніки, освітлення та оздоблювальних матеріалів із зазначенням виробників, артикулів, кольорів, кількості та рекомендацій щодо придбання.
Вартість — 15% від вартості повного дизайн-проєкту.
Комплектація об'єкта
Допомога у підборі меблів, сантехніки, освітлення, оздоблювальних матеріалів і декору. Перевірка матеріалів на екологічність та безпечність.
Вартість розраховується індивідуально.
Авторський нагляд
Виїзди на об'єкт, контроль відповідності виконуваних робіт дизайн-проєкту, консультації для будівельників і замовника, оперативне вирішення питань під час ремонту та контроль використання погоджених матеріалів.
Вартість — 3 000 грн за один виїзд.
Працюю в Одесі з виїздом на об'єкти. Для замовників з інших міст України виконую дизайн-проєкти дистанційно.

Тема:
Социальные закладки