Тема: Як швидко очистити гараж від залізного хламу

Ответить в теме
Показано с 1 по 2 из 2
  1. Вверх #1

По умолчанию Як швидко очистити гараж від залізного хламу

Вирішив нарешті навести лад у гаражі перед продажем. Там накопичилося нереальне кількість металевого мотлоху після батька - старі деталі від авто, несправні інструменти, обрізки труб, іржаві бочки, кутники та інші залізяки. Все це лежить купою, заважає нормально ходити. Самим везти цей важкий чормет на пункт прийому незручно, та й бруднити салон легковика не хочеться. Порадьте надійну службу в Києві, яка може приїхати, допомогти завантажити і вивезти весь цей метал. Хто користувався подібними послугами?

2. Вверх #2
    Новичок
    Накопичення автохламу в гаражі - знайома тема, старі деталі швидко забивають весь вільний простір. Самостійно возити всі ці важкі диски та труби в багажнику легковика дуже незручно, можна пошкодити обшивку або забруднити салон іржею. Я свій накопичений метал вирішив здати металобрухт через спеціальний сервіс вивезення лому. Хлопці приїхали на спеціальному бусі прямо до мого гаражного кооперативу у погоджений час. Вантажники самі швидко перенесли всі важкі металеві деталі з гаража в машину, мені навіть допомагати не довелося. Зважували все на точних електронних вагах, все було максимально чесно і відкрито, без спроб обважування. Розрахувалися відразу готівкою на місці за хорошими тарифами. Гараж тепер чистий і просторий, дуже рекомендую цих хлопців, вони працюють оперативно та чесно.

Ответить в теме

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права